http://videos.streetfire.net/video/N...tch_732168.htm
Printable View
Hayırlı olsun nur topu gibi bir kızınız oldu :)
Nası becerdi ya onu :)
bravo dıyorum...ayagını debrıyajdan tam cekmedı ...hayırlı olsun bır yanına yenı kaput lazım olcak :)
Garip :)
Nasıl Yaptı Onu ya :)
muhtemelen volan fırladı iyi içeri gelmemiş valla kafasını gözünü parçalardı :D
bide bakıyor inmişte :D
egzantrik kasnaklarının arasında tamir takımı filanmı unuttu acaba..
ama arabaya koşuşundan belliydi bi bokluk yaşatacağı
vay mal vay .. hakkaten yetenek ya
lan basbaya kolu cıkardı bu eray sende amma iyimsersin volan kırılınca neden duman cksın :):)
ne bilim bana sanki öyle geldi :D kol okadar parçalamaz diye düşündüm kaputu
normal linkinide koysaydınız ya göremiyoruz böyle :(
bildiğin gerizekalı :D bakim? hakketen gerizekalı:D
bu ve bunun gibilere tek yorumum ZEKA FAKİRİ BUNLAR.. :D
valla helal olsun :D :D ne yapmaya çalışırken ne yaptı ilginç :D
dogum gunu kutlu olsun
bunu her insan yapabilirmi acaba bence farklı bi yetenek ben EVET diyorum sizler ne diyosunuz:D
idiyot işte ne yapsa yeridir.. :D
alkıslarla yasıyorum :D
Bildigin el frenini indirmedi
ama arabada sorun zaten vardı galiba.. normal deildi sanki en baştan beri??
iyi kol cıkardıda araç standart bı araç nası boyle ıkı sanıyede kol cıkarırkı alla alla :S
nobellikmis bu ..
ben söliyorum araç otomatik vites muhtemelen şanzımanda problem var kavrama ile kavramama arasında amcamda bunu videoya çekip sorununu danışcaktı heralde o arada şanz patladı
:D nası yazdım ama :D
araba bence zaten kazalıydı oraya cekilmis
oda demiş madem kazalı sigortadan alıcam parasını motoruda tam hasarlıyım zaten ilk calısmasıda sacma bi ses vardı
ilk basta direge dikkatli bakın tavanda yamuk
adam combo yapmis :icon_tup:Alıntı:
Burnout gone wrong. Apparently this little stunt broke the block and crank in half. The piece you see flying out of the hood is the flywheel...
turkish plaese :D
haci dedigin dogruymus , kaputtan firlayan volan :D krankin yarisinida yarmis blogada bi pencere acmis :d
Eray hisseder :D Eray itiraf et volant fırlattırdınmı sende hiç :)
Araba ön tekerden pati çekiyor yani fwd. El freni olsa arkası otururdu biraz olsun ve araba önden pati çekmeye devam edip azcık ilerlerdi. Aklıma frene basmak geldi direk ama adam aracının fwd olduğunu biliyordur heralde okadar da salak değildir.
helal eray bravo nasıl cozdun olayı hemen:icon_tup::D
hani bi tane çocuk vardı ya annesine "kırdın kırdın" diodu o geldi aklıma şimdi:D