-
Baltimore'da siddetli kar yagisi
-
-
-
Alıntı:
10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
yalnizz ohaaaaaaaaa
Ne ohasi.Resimlerin boyutuna bisey demede hepsini minicik yaptim ekledim:cool:
-
fotolar çok güzel eline sağlık ama en çok fotoların ufak boyutlu olmasına sevindim,pc kasılmadan açıldı tüm fotolar :)
-
budur yaa :) mükemmel birşey.. bence yarın bi quattro al, karın zevkini çıkar :D
-
Alıntı:
yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı
budur yaa :) mükemmel birşey.. bence yarın bi quattro al, karın zevkini çıkar :D
ebaydan bir quattro bidledim her an bana kalabilir:) Nissanimda garajda 3 haftadir...Camry cikamiyor kaldi sokakta...Tam eglenmelik ama araba yok.
-
inanılmaz ya..belediye çalışıyomu bari:D
-
keske buralarada yagsa bole :)
-
amerikalıyı tokatlayasım geldi :)
-
ortam guzelmis 2 hafta onceki kar aklima geldi bu kadar olmasa da egleniyorduk :D
Alıntı:
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
amerikalıyı tokatlayasım geldi :)
hhahahah :D
-
amerikalıyı sevdim :D ahahahahh
ne güzel ya burda boyle yagsa 1 ay hayat durur
-
Resimler çok güzel ve güzel bi yerde yaşadıgın belli
-
bizde burda kar yağdı diye sevindik
amerikada herşey abartı herşey büyük:D
-
bu kar sittin sene kalkmaz şimdi :D:D
-
Alıntı:
TarikS Nickli Üyeden Alıntı
ortam guzelmis 2 hafta onceki kar aklima geldi bu kadar olmasa da egleniyorduk :D
1 ay kadar once bizim burayada boyle yagmisti , cok siddetli tipi firtinasi olmustu , koymustum bir kac foto . bole karin icinde araba surmesi daha bi ayri zevkli ama awd disinda baska bisi gitmio :D o gece sokakta suvlar, evo - wrx ve karmotosikleri ile atvler vardi :D
guya burayada yagicakti dun 1cm yagdi yagmadi , hevesimiz kursagimizda kaldi . yekta geldi ondan mi oldu ne anlamadim :D
-
-
agaclı sokak harıka ya mukemmel yagmıs :D
-
butun fotolar cok guzel ama bakasana taaaaaaaaaaaaaa amerıkaya kadar haddını bıldırmısız ***** kısılerın hehehehehee
-
kar guzel de onun harıcı, okuyunca direk aklıma crab cake geldi inner-harbor da yerime crab-cake ye :D
-
Alıntı:
CLIORS Nickli Üyeden Alıntı
kar guzel de onun harıcı, okuyunca direk aklıma crab cake geldi inner-harbor da yerime crab-cake ye :D
nasıl yiyosunuz şunu bi ben anlamadım
-
Alıntı:
CLIORS Nickli Üyeden Alıntı
Bugun cheesecake factory diye yola ciktik crab cake + crab soup icin ama gidene kadar elli tane fikir degistirip doner yemeye gittik...Yemez olaydim midem hala berbat:confused:
-
Alıntı:
Bullet Nickli Üyeden Alıntı
Sen ne anlarsinlan..Bide balikci olacaksiniz:cool:
-
çiçek böcek bana gelmez olm
-
Ondan dime dolabi eseyliyon ne yesem diye...Neye karar kilmistinlan armutmu yiyon simdi yoksa bozuk yumurtalarimi:D
-
yok adana dürüm söyleyecem birazdan bol acılı
-
Kapiyi ac olm oda duman alti oldu aq.Hastayiz diyoz sana.
-
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Kapiyi ac olm oda duman alti oldu aq.Hastayiz diyoz sana.
bunu yazan eleman 2-3 metre ötede
ndan sonra gençlik bu kadar asosyal oldu işte
hastane bedava olm rahat ol
-
Olm valla araba cikabilse gitcemde simdi kim yurucek bu havada:D
-
Alıntı:
Bullet Nickli Üyeden Alıntı
crab-cake kalite olayinda aynen donere benzer nasil kiymadan yapinca bir cacik olmazsa bu da aynen. Parca parca olacak icindeki malzeme :D tabi tanesi 20 $ cikiyor aninda :D
-
Alıntı:
turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı
Olm valla araba cikabilse gitcemde simdi kim yurucek bu havada:D
Oww oralar öyleyse Seattle nasıldır kim bilir :D
-
mümkünse yağsın felç olsun kimse dışarı çıkamasın :D
-
evet katılıyorm :) hatta 2 katı da yağabilir...
Alıntı:
smustu Nickli Üyeden Alıntı
mümkünse yağsın felç olsun kimse dışarı çıkamasın :D
-
Ohaaaaaa ilk foto olaya noktayı koymuş :D
Hilton'da batmış :p
-
Bugun hava gunesli ama soguk...Millet basladi kapisinin onunu ve yollari acmaya fln..Sali gunu baska bir kar yagisi bekleniyor.Muhtemelen 1 ay fln kalkmayacak bu kar.:(:(
-
-
bu ne ya Şakamı offff yaaa Allah kolaylık versın cok zor valla,
bu kar ıstanbula yagsa Türkıye batar haberler baska bır sey vermez :D
bu karı uludag kartalkayada goruyoruzda uf dıyoruz sehırde dusunemıyorum :D
-
Evde mahsur ac suzuz kaldim.Birseyler almak icin yurudum geldim...Firtina, soguk, siddetli yagis vs...Olaganustu hal gibi birsey var su an.Tv ler basbas bagiriyor arabayla cikmayin diye.Yakaladiklarini aliyorlar iceri.Off Allahim bitsin bu kabus artik.
-
cok kotu ya Allah kolaylık versın valla.. ya sımdı dusundumde doguda koyler bunun belkı 5 katı yagıyor yollarıda acmıyorlar butun kıs boyle naparlar ya hakkaten zor...
-
Valla aynisini bende dusundum.Burada imkanlarimiz var.Birsekilde birseyler hallediliyor.Agrida, erzurumda insanlar ne yapiyor yaw yilin 5-6 ayi boyle..Allah yardimcisi olsun oralarda yasamak zorunda olan insanlarimizin.