arkadaşlar merhaba,
bir abime bakıyoruz bu type-r'ı.. araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
http://www.sahibinden.com/2003_34_db...XQQdisplayitem
şimdiden teşekkürler..
Printable View
arkadaşlar merhaba,
bir abime bakıyoruz bu type-r'ı.. araç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
http://www.sahibinden.com/2003_34_db...XQQdisplayitem
şimdiden teşekkürler..
Okçunun eski arabası. Aracın içi komple söküldü müzik sistemi yapılıp fuara çıktı. Sonra orjinale çevirdiler bnm bildiğim kadarıyla temiz bir araba.
zorlanmamış gazlamaya hazır ..
aynen çok güzel bir araç gazlanmamış ama sadece tesisat tanıtım aracı olarak kullanılmış bir araç
Tavanı boyalıydı galiba kanka bunun fuarda manken çıkmış tavanına
kısacası alınabilir bir araç
ama alındı diye hatırlıyorum?
Temiz Araçtır bu biara müzik sistemi ile çıkmıştı satılığa satılamadı sanırım alınır diye düşünüyorum
Güzel araca benzıyor ama fuar arabası baktırmak lazım her türlü
ben alıcı olsam düşüneceğim tek nokta şu olurdu: ***** audio show car için hazırlanan bu araç orijinale çevrilirken bir yerlerinde bir hata kaldı mı? yani birebir stok haline geldi mi diye endişelenirdim...
arac sadece fuardan fuara kostu dıye bılıyorum, içi flan komple sokuktu eger düzgün toplanmadı ise sesten oturulmaz ıcınde:D
tam içi boşaltılıp gazlancak araba işte ..project car :)
içinde hoparlörlerin dipleri nedeniyle sac kesilmiş diye duydum
ama doğru mudur? nereden ne kadar kesilmiştir orasını bilemiyorum...
o sac kesim durumu yüzünden alıcılar çekingen davranıyor ,
iç bakalitleri güzelce söküp bakmak lazım bence
arabanın bakımlarını bız yapıyoruz arkadaslar. arabada suan yapılması gereken hususlar kapılar orjınal pandızot ıle degısıcek ve lambo doorları sokulecek. araba cıl cıl durumda tertemız halde. ıcınde tık ses yok. kız gıbı bakılıyor bı eksıgı bulunmamakta. suan arabamı satmıs olsam alacagım 2 typerdan bırıdır...
şu arabayı birisi alsın artık 1500üncü konu oldu
radar honda / şeref usta :)
arabanın sahıbıyle gorustum sımdı arabayı alıyorum dıyıp alamayanların kaporası 2000 lırayı bulmus :D temız ıs valla :D
bu ne yaa haftada bi okcunun arabasının konusu mu acılıyor ? biraz forumu araştırsanız cok iyi olacak
araçla gazlanıcak kanka yarış yapılcak yani subaru alınsaydı keyfıne bınılcektı murat tayyarla yarış var;)