car 106 gti
spec:::: filtre,egzoz,chip ;)
kankamın arabsı speclerne göre mükenmel yürüyor
18 t stok olmadıgını biliyorum ama ne var bilmiyorum
http://www.streetfire.net/video/M2U00342MPG_733477.htm
cam car um saxoo
Printable View
car 106 gti
spec:::: filtre,egzoz,chip ;)
kankamın arabsı speclerne göre mükenmel yürüyor
18 t stok olmadıgını biliyorum ama ne var bilmiyorum
http://www.streetfire.net/video/M2U00342MPG_733477.htm
cam car um saxoo
alper maşallah seni kıskanıyorum artık
alperin arabası gerçekten çok başarılı yürüyor
masallah bi kopuk ucurtma 106 daha:)
maşallah araçlara.güzel deneme olmuş
Maş araçalra 106 güzel yürüyor..:)
maşallah 106 ya, gerçekten çok iyi yürüyor..
ahhhhh orcunn ahhhh..eyw yorumlar için
ne var olm ya ne güzel video daha ne istiyon kaç tane videon var sana video yapıyoruz sende varya herşeye alınıyorsun olm sende ben sana bundan sonra her videoyonu koyacagımıda söyledim
tamam seninle denemelerimizde koysana o gece denediğimiz denemeler nerde!!
maşallah alper.audi üstlerde alır dedim ama iyi yürümüş car
car yürür ahmet alper çok azimle gider bende öyle olur dedim ama şaşırtıcı ilerde alper alıyor
maşallah,ciğerli 106 kendini nasıl belli ediyor.uzunda çok iyi yürümüşşün..
çok güzel deneme olmuş burun çıkarmasına rağmen 106 bırakmamış arabaya da maşallah sürücünün delikanlılığınada tebrik ederim
:D oarabaya ben 10 boy attım benım vıdeo yokmu:D:D
çiçolinadan dolayı kıskanıyorum
alper tebrık ederım güzel deneme güzel sonuç;)
maaşallah güzel yürümüş kazasız belasız..
106 dün aksam atatürk havaalanı kapısında görmüş olabilirmiyim ?
Maşallah güzel olmuş :) Car'a tebrikler Audi'yede.Ben 4 ün sonuna doğru en azından Audi kapatır diyodum ama 4'ün gerçekten geçerli :) Ciğerli 106 gayet güzel oluyor zevki tadıyoruz birlikte :) :D
bence arkadan video çeken araç biraz daha uzak olsaymış daha farklı olabilme ihtimali varmış.iki aracında rüzgarında gidiyor çünkü.iki aracada maaşallah ne güzel yürümüşlerr
smdı senden 2 boy temiz var..car 2 boy atamamış gordugum kadarıyla...car seni o gunki denemelerinizde geçtigini idda edıyo sen böyle söyleyerek te onu geçebilecegini idda edıyosun...adam senden ısrarla vıdeoları koymanı ıstıyo ama sen hala koymuyosun:) garip durum...1.8 turbo standart turbosuya en fazla chıp vardır dıcem chıpde yok gıbı gozukuyo...ufak tefek oynamalar yapılsa standart 106 nın tutunabılecegı bı araba deil..tebrikler car 106 ya
car beni geçsin ona hediye ederim arabayı anladın sen boşver saxo yu car la audiye bak sen video yaptım sadace artı carda seni geçiyorum demiyor diyemez
yılmaz arabayı verirse bu hafta car ile denerim:D
ya orcun alperle kankasınız bu tarz dıyaloglara meyıl vermeyın;)
iki arcada maşallah.yılmaz a3 ü alalı 1 hafta oldu.bana sadece barboros çip var demişti:beuj:
ben anladımki o ortamda doğru konuşan yok orda beni geçen sadece cooper s typer ve ac 106 alakasız mesajlar görüyorum arabamda eksoz ve çhip var hava filitre kiti takılı değil o video dan sonra car la 6 kez demedim kaç boy olduğunu sayamadım neden bunlar konuşulmuyor bana 10 boy atan subarucu arkadaş neden yanıma hiç gelmedi kendine ve arabasına güvenen dener arkadaşlar ortamı germeye olup oolmadık mesajlar yazamaya gerek yo9k car la uzunda uzadık doğru ama araçta hava filitresi de yok aşırı ısınınca çekmiyor 106 220 de fıs ki ben rahat 250 yi görüyorum orda 220 de kaldık ama şu an filitre kiti ve diğer işlemler yapılıyor birdahaki denemedi görücez 1.8t yi de 106 yı da
ayrıca benim anlamadığım 106 geçtiğini nerden anladınız ben önde olduğum halde 200 km tye kadr yanımda tutunmazı güzel ama video daki fark ortada.
o yılmazcım kışmsışsın bakıyorumda ama kanki video belli valla sonuçta 220 lerde alper önde sonuçta bu herkez yalan söylüyordu videodamı ;) HAVALR GÜZEL OLSUN YENİ DENEMELR YAPAR İZLERİZ
sen ondan sonra alperle 6 kez denedim o zaman nerdeydin onları görmedinmi.
nerde onde ya yanımda önde değil. ayrıca ben daha 5500 devirdeyim uzayamadık ki sonuna kadar sonucu hemen görüyorsunuz.
106 iyi yürümüş Maşallah..