-
adana"dan marea exclusive namı diyar marea R ;)
-
yiiitcim allah kaza bela wermesn. cok hoş oldu araba sonunda yaptın bişeyler
-
Maşallah jantlar bambaşka bi ruha bürümüş arabayı :) Kazasız belasız :)
-
-
maşallah kazasız belasız.güzel olmuş
-
Masallah jantlar egsoz vs cok yakısmıs ;)
-
Kazasız belasız yiğit çok güzel oldu
-
Denilen gibi jant iyi oturmuş. Hemen dikkat çekiyor ve oldukça güzel görünüyor. Sade ve güzel. :icon_tup:
ALLAH Kazasız, Belasız ve Cezasız Sürüşler Nasip Etsin.
* İyi ForumLaR...
-
Cok sade ve cok güzel olmus.. Masallah..
-
aynen jantlar çok iyi olmuş maşallah ..
-
sade ve çok şık olmuş maşallah...
-
maşallah jantlar çok güzelmiş, yalnız fotoların boyutları :o
-
Maşallah araban cok guzel :) Darısı basıma aynı setupları dusunmusuz nerdeyse :) kazasız belasız..
-
Çok tatlı olmuş kazasız belasız.
-
kazasız belasız cok guzel olmus abartısız kısıye ozel bı arac. tarzımız aynı dıyebılırız.
cok şık olmuş.
-
cıgerım haırlı ugurlu olsun en sonunda oldu walla hem cok gusel oldu..:)allah kaza bela ceza wermesın..:)
-
öncelikle kazasız belasız marea kardesligi diyelim :D
tampon altı hava ızgarasını mat siyaha boyamıssınız cok güzel,fakat kendi önerim sis cercevelerinide siyaha boyamanız :) renk kombinasyonu olusması acısından,örnek olarak aracımdan bakabilirsiniz. cok güzel durur kanaatindeyim..
üstündeki jant yormuyormu aracınızı? gidişini falan etkilemiyormu?
-
-
amin arkadaslar cok teşekkurler yorumları ıcın :)
-
Alıntı:
Gökhan Biraltın Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle kazasız belasız marea kardesligi diyelim :D
tampon altı hava ızgarasını mat siyaha boyamıssınız cok güzel,fakat kendi önerim sis cercevelerinide siyaha boyamanız :) renk kombinasyonu olusması acısından,örnek olarak aracımdan bakabilirsiniz. cok güzel durur kanaatindeyim..
üstündeki jant yormuyormu aracınızı? gidişini falan etkilemiyormu?
:D:D evet marea kardeslıgı dıyelım yok ya ben sıslerımı sevıyorum bole cunku cıtalarım sıyah kapatıyor onu ben jant alırken bır ınt sıtesınde jant olcumu gbı bse war orda yaptım doğrumu bılmıyorm ama doğru gbı %1 bıle değıl fark zaten gdısındede ole aman aman bse hıssetmedım dıyebılrım teşekkuler yorumun ıcınde ayrıca:)
-
resimleri caddedeki billboard a göremi çektin naptın yiğitt anlamadım kii.40saattir açılmadı.
yakışan oldu bu jantlarla ve tamponla.
marea-R
-
hayırlı ugurlu olsun cnm...:)))
-
Maşallah Sade ve Cok Güzel olmuş kazasız belasız sürüşler =)
-
adananın da plaka karakterlerini kalınlaştırma hastalığı bitiriyo beni :D allahtan siz inceltmişsiniz.. araba da çok şık olmuş maşallah ;)
-
arka plaka kalın yazı dostum..:Dburdakı cogu araca ılk yapılan moddur kalın yazı..:hahaha::hahaha:
-
kardeşim sonuda yakışanı yaptın allah kaza ,bela ,ceza vermesın.. rahatca binersın inş..;)
-
-
teşekkurler evet walla bekledıgıme deydı ayrıca kcan nerde kalın lan plaka ince ikisıde öldum yenısı alana kadar menmıs araba plakaları değismye gttımde ögrendım:D:D
-
Yiğit eline koluna sağlık abim.. Hakkaten bekledigine degdi ve nokta dedirtecek tarzdan bi jant buldun aracına.. Herşeyiyle çok güzel oldu özellikle de basıklığı.. Kazasız belasız mutlu mutlu bin ve akıllan işalla ;)
-
yiit cok guzel oldu hatta banada dusundurtmeye basladi ayni kombinasyon renkler dolayisiyla masallah kardesim :)
bu arada o fotograflari cekene kadar menderesten dustugun haller aklima geldi :D :D :D
-
ön tampon ızgarası siyah oldumu sis farlı mareada çok şey değişiyor..güle güle kullan.çok güzel olmuş
-
cok kotu olmus lannn :D:D:D:D
-
saka saka masallahı var hayırlı ugrlu olsun kardesım benım
-
kazasız cezasız jantlar çok güzel olmş gerçekten.
eline emegine sağlık
-
maşallah sade ve şık...
kazasız belasız sürüşler
-
Alıntı:
tunch Nickli Üyeden Alıntı
yiit cok guzel oldu hatta banada dusundurtmeye basladi ayni kombinasyon renkler dolayisiyla masallah kardesim :)
bu arada o fotograflari cekene kadar menderesten dustugun haller aklima geldi :D :D :D
yok o kadar ugrasmadım bu sefer:D tymu yakısanı yaptıı ona sonsuzz tesekurrler
ayrıca begenen herkeze tesekkurler:)
-
maşallahı var kazasız belasız cezasız işalla :)
-
sislerımızıde xenonladık:)
http://i43.tinypic.com/35ix8w5.jpg
yavas yavas bseler oldukca resmlerı ıletecem saygılar :)
-
Kardeşim allah kaza bela vermesin çok sade ve cok tatlı araban var..ellerine saglık...AMA sislere zenon olmamıs be kardeşim :D:D:D:D
-
saoll saoll da ben sımdıı acmayımm azımı xenon olayında senıdee bılıoz :D:D