kullanıcı isteği
Printable View
kullanıcı isteği
sabahki videolar ile aynı video ise ben birsey anlamadım sabah astra geliyor yetisiyor geciyordu simdi gti hep onde bir hatamı var?
bu arada cam car nedir basıyor cekiyor yetisiyor filan merak ettim ??
Yalnız bu videolara bakıp emre rüzgr tüneline girmiş diyen sadece şaka yapmış olur. Adam her defasında orta şeritte gitmiş ve zaman gelmiş tek bir rollde bile 4 defa makas atmış. Hiçbirinde 106 nın ardında kalmayı denememiş.
maşallah 2 aracada
ek ye bravo selçuk maşallah kardeşim
Maşallah araçlara..Özellikle EK ye..
maşallah fıransıza:D
EK MAAŞALLAH ı var ....vıdeoların devamını beklıyoruz .:D
maşallah ama sadece emg ye ;)
iki aracada maş.. ikiside güzel yürümüşler ;)
Kim geçiyor?
İyi veya kötü bütün yorumlarınız için sağolun.. Burdan Muammer YILDIZ(mami_sti) abime, Ve CRM PERFORMANCE' ye teşekkürü bir borç bilirim:) herşey sayende muammer abi sen varsan bizde varız (EK 648, UBA 88, TL 4575, VA 3936)
maşallah ta tünelizasyon diye maytap geçmişinizde adamın önüne koskocaman minübüs çıkmış içindenmi geçicekti :)
sen daha güzelsin asansördende önce geçmessin:)
maaamiii sen bizim herşeyimizsin haueahuaeheau :D sen girersen ben her türlü girerim cevooo :D
Araçta (106 gti) hiçbirşey olmadığına inanmak istiyoruz, maaşallah dioruz. (kinayeli maaşallah değildir)
bu arada bence bu iki araç teke tek sürülen (aynı ağırlıklara sahip iki şöför) bir düelloya ihtiyaç duyuyor.
tabikide gsi tork olarak ciddi önde. biri 146nm diğeri 196 nm torka sahip. Burada bir diğer etken; 106gti 950kg larda, gsi 1150kg larda. 200kg da azımsanacak fark değil. Onun kg ı ile diğerinin torku birbirini dengelio.
Güzel karşılaştırma, ancak teke tek denenmesinde dahada güzel sonuçlar çıkar bence.
Bence şu rolling i yaparken konuşulsun bir sürat de bitirilsin son sürat e ulaşana kadar gitmenin bir manası yok.
Araç ivmelenmede iyi son hızı iyi değildir sonuna doğru geçilir.
Bence en temizi 180 de bitirmek
fikrimi beyan ettim videoyla alakalı değil :)
2 aracada maşallah diyeyim :)
mami benim arabayıda yürüt öled eölim vurde vurim :)
106 GTI bir conta,bir filtreyle bu kadar iyi yürüyorsa hem Maşallah,hem Helal olsun hemde yapana tebrikler demek lazım..
100-200 yapılsın hiç bir sorun kalmaz bence şahsi fikrim...
Arkadaşlar ibre dediğimiz şey ne kadar güvenilir?? birde bunun üzerine arabaya olması gerektiğinden küçük ebatta lastik takıoruz iice şaşıo tako.
Ya hepimizde bulunan excel tablolarından, aracın specine göre önceden kaçıncı viteste kaçta bırakacağına karar verilecek önceden (ki bunla kim uğraşır) yada böle anlamsız roll denilen olayı tekrarlamaya devam edices.
Her iki aracada kocaman bir MAAŞALLAH..
106 iyi yürümüş..
koşturmak iyidir kanka en kısa zamanda avrupa olimpiuyatlarına sokalım ***** önümüz yaz inşallah bolca yarış olur bizde bişiler yaparız sayende