-
Civic TPR Turbo -- Samsun
-
Eline sağlık güzel çekimler..
Yalnız o kaputtaki scoop arabanın bütün güzelliğini almış götürmüş bence
-
illa deneme yapması mı lazım:beuj:
güzel araç kazasız belasız kırılmasız kullanırsınız inşallah..
-
Scoop bozmş olayı ama yine güzel makina...kazasız belasız gazlamalar diliyorum...:)
-
masallah cok gusel arac kazasiz belasiz kullanmak nasip olur insallah
-
maşallah cok guzel ve cok saglam bir makına :)
allah kaza bela ceza vermesın
-
masallah cok guzel bı arac sahıbıde cok guzel bır ınsan kazasız belasız..
-
Güzel araç gerçekten. Maşallah.
-
Dergide görmüştüm maşallah Allah kazasız belasız kullnamak nasip etsin.
-
Masallah Adil masallah :)
-
Ellerine sağlık Ahmet,çok hoş kareler. :) Araca da maşallah.
Ama nacizane bir kaç önerim olacak sana;
Özellikle pan çekimlerde ışık iyi olmasına rağmen netliği biraz kaçırmışsın. Sanki biraz aceleye gelmiş gibi. Makinanda AP.C modu varsa ve pan çekimlerinde bunu kullanırsan sonuçlar daha iyi olacaktır.
Kadraj ve fotoğrafları işleme konusunda biraz kendini geliştirmeni öneririm, genel görünüş açısından benzer kadrajların fazla; daha farklı açılar demelisin.
Bir önerim daha; fotoğrafı çekerken (özellikle araba çekimlerinde) biraz güneş ışığının yatay geldiği gün batımını beklersen daha hoş ve doygun sonuçlara ulaşacağına eminim. :)
-
Alıntı:
street_cops Nickli Üyeden Alıntı
Ellerine sağlık Ahmet,çok hoş kareler. :) Araca da maşallah.
Ama nacizane bir kaç önerim olacak sana;
Özellikle pan çekimlerde ışık iyi olmasına rağmen netliği biraz kaçırmışsın. Sanki biraz aceleye gelmiş gibi. Makinanda AP.C modu varsa ve pan çekimlerinde bunu kullanırsan sonuçlar daha iyi olacaktır.
Kadraj ve fotoğrafları işleme konusunda biraz kendini geliştirmeni öneririm, genel görünüş açısından benzer kadrajların fazla; daha farklı açılar demelisin.
Bir önerim daha; fotoğrafı çekerken (özellikle araba çekimlerinde) biraz güneş ışığının yatay geldiği gün batımını beklersen daha hoş ve doygun sonuçlara ulaşacağına eminim. :)
guzel mesajın ıcın tesekkur ederım kardesım :)
fotograflarımı paylasma amacıma yonelık bir yorum gordugum ıcın daha da mutlu oldum :D
pan da netsizliğin sebebi 1/30 civarında cekıyorum, hareket hıssıyatını daha ıyı versın dıye ama o da netlik kaybına yol acıyor ıster ıstemez.
onerılerını dıkkate alacagım ;)
-
maşallah diyelim. cok güzel kazasız belasız.
-
Konu ile alakasız mesajlar silindi..
-
Alıntı:
AhmetKS Nickli Üyeden Alıntı
guzel mesajın ıcın tesekkur ederım kardesım :)
fotograflarımı paylasma amacıma yonelık bir yorum gordugum ıcın daha da mutlu oldum :D
pan da netsizliğin sebebi 1/30 civarında cekıyorum, hareket hıssıyatını daha ıyı versın dıye ama o da netlik kaybına yol acıyor ıster ıstemez.
onerılerını dıkkate alacagım ;)
Güzel fotolar olmuş aracı zaten dergide takip etmiştim maşallah..
-
-
Masallah, ellerine saglık ;)
Anlamadıgım araba mı kirli, cilasız mı ya da cekimlerde mi birsey var? Renk kötü duruyor.
-
masallah doktorrr bi filtre al tel olayı saglıklı degil.
-
maşallah allah kaza bela vermesın iyi suruşler =)
-
oynar netlik cok abest deil ,retouch eğilmek gerek sanki biraz.. Elinize sağlık,araca da maşallah
-
Alıntı:
dR.selim Nickli Üyeden Alıntı
masallah doktorrr bi filtre al tel olayı saglıklı degil.
doktorum filtre normalde var sanki, foto için çıkarılmış gibi geldi.
Senin canavarında olduğu dergide sanırım filtrelisi de var :)
güzel araç ama bugüne kadar hep fotosunu gördük, video da isteriz :)
-
maşallah kazasız belasız usta arabnın dyno ölçümleri varmı
-
araba herşeyi ile güzel biz nekadar sağında solunda su olmamış bu olmamış desekte sahibi beğenerek yaptırmış allah kaza bela vermesin
-
-
cok guzel fotolar tebrık ederım...
-
masallah cok ıyı parcalar var aracta. ama gecmıste yapılan bazı hataların duzeltılmesı malıyet gerektıren ısler. gereklı parcalar alındıgından dıs guzellıgıne malıyet arka plana dustu. bu yuzden ufak tefek tıpsızlıkler olabılır. ama onlarıda duzeltıcegıne ınanıyorum. Allah kaza bela vermesın Adil abimize. ABİ kelimesini gerçekten hak eden bir insan güzelliği daim olsun inşallah.
-
Alıntı:
Yigit Kerim Nickli Üyeden Alıntı
Güzel fotolar olmuş aracı zaten dergide takip etmiştim maşallah..
begenmenıze sevındım, cok tesekkur ederim :)
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah, ellerine saglık ;)
Anlamadıgım araba mı kirli, cilasız mı ya da cekimlerde mi birsey var? Renk kötü duruyor.
sagol abi, tesekkur ederim :)
cekım ıcın fazla gezmıstık, sonlara dogru yolun tozu topragı birikti haliyle ondan kotu gorunuyordur.
Alıntı:
_cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı
oynar netlik cok abest deil ,retouch eğilmek gerek sanki biraz.. Elinize sağlık,araca da maşallah
tesekkur ederim :)
retouch eğilmek gerek derken ne demek ıstedınız tam anlayamadım, kusura bakmayın :)
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
doktorum filtre normalde var sanki, foto için çıkarılmış gibi geldi.
Senin canavarında olduğu dergide sanırım filtrelisi de var :)
güzel araç ama bugüne kadar hep fotosunu gördük, video da isteriz :)
ufak bi video kaydetmıstım, yukleyıp koyarım lınkı.
Alıntı:
sito Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız usta arabnın dyno ölçümleri varmı
cekımlerden sonra bi belge gostermıstı. 490hp civarı bi deger vardı yanlıs hatırlamıyorsam.
Alıntı:
Onur typer Nickli Üyeden Alıntı
guzel fotolar
tesekkurler;)
Alıntı:
musti_35 Nickli Üyeden Alıntı
cok guzel fotolar tebrık ederım...
cok tesekkurler...
-
Eline koluna sağlık. Çekimlerde otomobil kadar güzel :)
-
maşallah çok güzel.konu başlıgında TPR TypeR yazıyor?tpr yüregir in eski typer degilmi?gariban ın araç.
-
kazasız cezasız gazlamalar .. ;)
-
araban kuvvetli grunuyor, iyi gunlerde kullan, birsey soracagim, turbonun hava girişine neden filtre takmasın sadece celik orgu taktın merak ettim,
-
Tek kelimeyle muhteşem,Allah kaza bela vermesin.:icon_tup:
-
Alıntı:
DogukanB Nickli Üyeden Alıntı
Eline koluna sağlık. Çekimlerde otomobil kadar güzel :)
sagol kanka :D
Alıntı:
ertan typer Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel.konu başlıgında TPR TypeR yazıyor?tpr yüregir in eski typer degilmi?gariban ın araç.
baslıkta TPR Turbo yazıyor :)
Alıntı:
viper22 Nickli Üyeden Alıntı
araban kuvvetli grunuyor, iyi gunlerde kullan, birsey soracagim, turbonun hava girişine neden filtre takmasın sadece celik orgu taktın merak ettim,
araç benım değil, ben sadece fotoladım :)
Turbonun onunde ayrıca filtrede var, fotograflar ıcın cıkartmıstık fıltreyı
Alıntı:
GNR.family Nickli Üyeden Alıntı
kazasız cezasız gazlamalar .. ;)
Alıntı:
TuneR9 Nickli Üyeden Alıntı
Tek kelimeyle muhteşem,Allah kaza bela vermesin.:icon_tup:
Adil abi adına tesekkurler diyim :)
-
Arac guzel maşallah fakat scoob cok cirkin duruyor ve arabanın rengi siyah değilde füme gibi duruyor cila istiyor sanırım.Cekimler başarılı elinize sağlık.
-
Alıntı:
AhmetKS Nickli Üyeden Alıntı
sagol kanka :D
baslıkta TPR Turbo yazıyor :)
arkadaşın söylediği tpr plakalı typer o da turbo kafası karışmış olabilir typer ın kısa yazılışı bence tpr değil ctr:)
arabada emek var görebildiğim kadarıyla kazasız belasız kullanması dileğiyle
-
Alıntı:
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı
Arac guzel maşallah fakat scoob cok cirkin duruyor ve arabanın rengi siyah değilde füme gibi duruyor cila istiyor sanırım.Cekimler başarılı elinize sağlık.
begenmenıze sevındım :) tesekkurler.
Alıntı:
MuratB Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşın söylediği tpr plakalı typer o da turbo kafası karışmış olabilir typer ın kısa yazılışı bence tpr değil ctr:)
arabada emek var görebildiğim kadarıyla kazasız belasız kullanması dileğiyle
Dogru CTR idi :)
Yuregir bizi fena alıstırmıs TPR mevzuna, dümdüz dalmısız :D
-
-
Masallah arac ozenle yapilmis.
Bu sene baya Type-r Turbolandi, sevindirici gercekten hepsi birbirinden guzel.
Basarilar.
-
maşşalah Allah kaza bela vermesin kardeşim
-
araç sahibi olarak yorumlara teşekkürler , scoop olayı bencede berbat)) ama işin hep zor kısmıyla ilgilendiğim için dış kısımlar ikinci planda kaldı , aracın eksik olan tarafları en azından 3-4 ppg dişli ve axları önce bunları halletmek lazım.