-
207rc - Ibiza TDI - AstraGSi Sfi
-
ooo alperen hızlıyız videoları sıcağı sıcağına eklemişsin :) dou'nun ve senin ayağına sağlık
dou iyi yattın makasa :D
bende sıfırdan kalkınca çok patiye kaldım ve mucurlu yerdeydim :D
sonuç : dostluk kazandı. ben çok eğlendim :) herkese teşekkürler
bu arada ben stock değilim:D aynada koku var 5hp bide yerli dsg ben:D
denemeler hep 2kişi yapıldı. bütün araçlara maşallah. dou 17leri çıkar sen :(
-
Emrah ve Alperen.. Ayaklarınıza sağlık 2nizinde.. Güzel bi akşamdı gerçkten de.. Ya yalnız 17 jantlardan bugun itibarıyla tiksindim.. Bi araba bi jantla 4 boy kaybedermi arkadaş :( Tutunduk tutunduk ama RC ile kafa kafaya giderken 2-3 boy arkasına düştük.. Neyse saglık olsun 15lerimizi geri takacagız artık :) Yalnız benim makas efsane olacak:D Özgünün VTH ile makasının kopyası :D
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
Emrah ve Alperen.. Ayaklarınıza sağlık 2nizinde.. Güzel bi akşamdı gerçkten de.. Ya yalnız 17 jantlardan bugun itibarıyla tiksindim.. Bi araba bi jantla 4 boy kaybedermi arkadaş :( Tutunduk tutunduk ama RC ile kafa kafaya giderken 2-3 boy arkasına düştük.. Neyse saglık olsun 15lerimizi geri takacagız artık :) Yalnız benim makas efsane olacak:D Özgünün VTH ile makasının kopyası :D
dou 2.videoda şaka yapmışım size :D içinizden geçtim güya cam car :D:D:D :)
valla 17jantlar süper duruyorda acil söküyorsun dou.
çakma vth makasta yaptın hadi iyisin:D
video içinde eteme tşkler. baya terledi arabada:D
-
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
alperen gsi'ların yüz karası:p
-
Yemişim 17sini yaa :D 4 boy geride kaldı araba kafa kafayaydık 4 boy atmaya başladın :D gerek yok :D
-
Alıntı:
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı
bence çok iyi gitti
-
Bütün arabalara maşallah.
GSI'da bişeyler var belli o kadar kötü gaz tepkisi olamaz:rolleyes:
-
Maşallah gençler :D dou 17 ler yaramamış hakkaten
-
Alıntı:
207rc Nickli Üyeden Alıntı
bence çok iyi gitti
+1 :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
-
Alıntı:
Alıntı:
emp:) Nickli Üyeden Alıntı
La debimetrem arızalı. Arıza ısıgım yanıyor. O yüzden gaz tepkim geç sanırım. Bu halde anca bu kadar :D. şenelin ve dogunun ayagına saglık aramızda idda yok. Maksat eglence :)
-
taze videolar iyi geldi bende hasta yatağımda bu akşam yarışa gidemedim diye üzülürken yarışmış kadar oldum elinize sağlık.
-
Alıntı:
vallaha dostum, alperenin sürüşünde sorun yok gelen seslere göre. 60-70 2. viteste denedik. alperenin devri düşük kalıyor. ben stock gsi ın bukadar geleceğine inanmıyorum 96 sfi sürdüm çünkü. alpereninki gibi gitmiyordu...
-
Kötü gitmiş demiyorumki zaten, bizde bi burda deneyelim bakalım nasıl olcak 207rc ile merak ediyorum:)
-
Alıntı:
hasan salar Nickli Üyeden Alıntı
taze videolar iyi geldi bende hasta yatağımda bu akşam yarışa gidemedim diye üzülürken yarışmış kadar oldum elinize sağlık.
sağolasın dostum, iyi seyirler
-
Alıntı:
vallaha dostum, alperenin sürüşünde sorun yok gelen seslere göre. 60-70 2. viteste denedik. alperenin devri düşük kalıyor. ben stock gsi ın bukadar geleceğine inanmıyorum 96 sfi sürdüm çünkü. alpereninki gibi gitmiyordu...
Benimde kısa dönemde olsa kullandığım bir araba fark ettiğim durumu söyledim sadece arkadaşta arıza ışığı yandığını yazmış zaten acilen baktırırsa iyi olur. Gidişi videodan anlayamıyorum ama ilk tepkime gerçekten kötü. Sorunu giderdiğinde fark edersiniz zaten demek istediğimi.
-
Alıntı:
Kötü gitmiş demiyorumki zaten, bizde bi burda deneyelim bakalım nasıl olcak 207rc ile merak ediyorum:)
araban stockmu? deneyin dostum izler karşılaştırırız bizim içinde iyi olur :)
-
Alıntı:
Benimde kısa dönemde olsa kullandığım bir araba fark ettiğim durumu söyledim sadece arkadaşta arıza ışığı yandığını yazmış zaten acilen baktırırsa iyi olur. Gidişi videodan anlayamıyorum ama ilk tepkime gerçekten kötü. Sorunu giderdiğinde fark edersiniz zaten demek istediğimi.
tamam çok iyi anladım, alperen halletsin deneriz tekrar
-
Alıntı:
araban stockmu? deneyin dostum izler karşılaştırırız bizim içinde iyi olur :)
chip var bende sadece, filtre egzoz vs stock.
Debimetre gaz tepkisini çook etkiliyor, alperen hallettikten sonra denerseniz mutlaka fark olcaktır.
-
Dou o 17 ler kesın cıkmalı,15 ıyıdır :) kısa zamanda Cupra ıntercoolerı almanı da tavsıye ederım
-
dostum yazızılım ve filtre tak çok rahat edersin rakiplerine karşı
-
maşallah araçlara. cupra yavaşlamış ama sanırım 17 jant takmış ondan dolayı olsa gerek illa 17 isteniyorsa o.z felan tarzı hafif jant şart tork yüksek de olsa etkiliyor tabiki....
RC'ye maşallah iyi yürüyor gerçekten....
-
zaten taktıgı jant 5zigen in hafif modellerinden. bazı videolarda ben bırakıyorum onu da ekleim de :)
-
Alıntı:
evet bro debi çok kötü etkiliyor gidişini. debi arızalanmadan önce daha iyiydi :)
Alıntı:
tamam çok iyi anladım, alperen halletsin deneriz tekrar
Deneriz kanki iki araba da bizim nede olsa :D
-
alperen benim araba içinde arabalar bizim kankayız dedin heryerde 10 boy attım diye hava atıyorsun ne ayaksın ???
dou jantlar konusunda kesinlikle katılıyorum görüntü nereye kadar ...
şenel ayağına sağllık güzel denemeler olmuş
-
Alıntı:
devilboy Nickli Üyeden Alıntı
alperen benim araba içinde arabalar bizim kankayız dedin heryerde 10 boy attım diye hava atıyorsun ne ayaksın ???
dou jantlar konusunda kesinlikle katılıyorum görüntü nereye kadar ...
şenel ayağına sağllık güzel denemeler olmuş
o konuyu msn de konustuk daha nie uzatıyosun
-
yok olurda dou ve emrah için aynı şeyi yapma diye söylüyorum ozaman bukadar sabırlı davranamicam :ofk::ofk:
-
hala sorun kaldıysa msnden konusalım. konuyu kirletmenin anlamı yok. merak etme
konusmam ben. eger bişe varsa tekrar deneriz bahri. video istiyosan video atarız.
uzatmanın alemi yok yani.
-
msnden 1000 defa özür dileyip burdan aslan kesildiğin için burdan yazimde kükre namın yürüsün istedim alperen çekecez zaten video da kısa film tadında:heyoo:
-
Tamam en kısa zamanda bekliyorum o zaman videoyuı. evt özür diledim niye yalan söleim.
tmm uzatmayalm konu p.ç olmasın.
-
Alıntı:
devilboy Nickli Üyeden Alıntı
msnden 1000 defa özür dileyip burdan aslan kesildiğin için burdan yazimde kükre namın yürüsün istedim alperen çekecez zaten video da kısa film tadında:heyoo:
yaa halen uğraşıosun sen nasıl bir adamsın bahri :ofk:
-
hepsine maaşallah gece geldikleirnde herşey iyidide dou nun o 17jantlara nekadr içten küfür ettiğini görünce dumur oldum:D bu arabada bile etkiliyosa bukadar kikaliteli hafif bir jant tork manyağı bir araba.4boy etkiliyor hayretler içindeyim.
birde GPS olayına şaşırdım 207RC de gps ile bakıldığında 3-4 km fark ediyor cupra F® ile denendiğinde ibre 200 gps 215 olmuş.sadece 17 jant bukadar fark edermi
-
alperen iyi gitmis bence arıza lambasını söndür debi ve bi bakım ile 2-3 boy farkedebilir..
207 de iyi özellikle iyi vites değiştiriyor.
dou 17 lerden kurtul 15 ultraleggera almaya bak cok yakısır.
tüm araclara maşallah.
-
maşallah alperen makıne oluo yavas yavas:D
-
Alıntı:
dou_corolla Nickli Üyeden Alıntı
ayıp len size cagırmadınız beni
-
Arkadaşlar yorumlar için sagolun.. 15le yaşadıgımız yola tutunma problemi sonrasında 17 jantta karar kıldık.. Aslında üzerindeki jantlar orjinal 15lerinden daha hafif ama ilginç bişey var işte çözemedik araba ilk haline göre 4 boy geriye düştü.. Yani kafa karıştırıyo.. Asıl korkum başka bi sorun olmaması yönünde.. Bakalım Allah korusun başka bi sorun cıkmazsa eger 15 jantlar balkonda duruyo geri koyması kolay :D
-
Alıntı:
AstraGSI Nickli Üyeden Alıntı
zaten taktıgı jant 5zigen in hafif modellerinden. bazı videolarda ben bırakıyorum onu da ekleim de :)
Ayırmaya başladıgım için bırakıyon olm sanki sadaka veriyo şuna bak :hahaha::hahaha:
-
Alıntı:
yusufcan_1982 Nickli Üyeden Alıntı
ayıp len size cagırmadınız beni
köse cuma deneyelim seninle
-
15leri takam ben yarın gündüz akşam düşeriz köse otobana bide sen geç bizi nolcak :D Zaten Emrah içimden geçti :Deli::Deli::hahaha::hahaha:
-
araçların hepsine maaşallah ,,,denemeler çok zevkli gerçektende,,,,astra gsi bence de güzel yürümüş ,,,dou nun jantlar baya bi etkilemiş görünüyo herkesin dediği gibi,,,15 leri takıp bi dene derim sorun ordamı yoksa başka bişi mi var anlamanın en kolay çözümü olcaktır.......