xhzxdhczxshxchcx
[/B]
Printable View
xhzxdhczxshxchcx
[/B]
Sağolun Teşekkürler :)
kazasız belasız ...
dizeline 5 sene bindim tam
Yalnız izmit zaten app fontta basmıyormuydu :)
+birde yan çıtalarıda taktırabilirsin fiatın nedense 2005ten sonra sökütüğü kısımları hani :)
Sağolun Teşekkürler .
Dizelini Almak İstemedim. Benzinli Daha Makul Geldi . Az Harcıyor Bana Göre .
İzmit App Fontta Basıyor Ancak Farklı Olmak İçin Bastırmıştım . Boşa Bastırmadım . Şimdilik Odamda Asılı Duruyor :D Hangisi Güzel Olursa Onu Takıcam . :)
Yan Çıtalara Gelince Gerek Yok Bence . Zaten Arabanın Renginde Fazla Belli Olmaz . Böyle Daha Güzel :)
bende yeni sattım
abartmadan şu şekil bir şeydi benimki
maksat göze kötü durmasın :)
http://www.sahibinden.com/albea_1_3_...XQQdisplayitem
Maaşallah kazasız belasız...
hayırlı olsun işlemlerden sonra daha güzel olur inş:)
Güzel proje listeye bakılacak olursa sonuç iyi olacaktır maşallah ;)
maşallah. liste güzel. istediğin gibi olur inş. kazasız belasız.
maşallah kazasiz belasiz.. ama 3.5 luk yay ile kurtaramazsin en azindan 5 cm yerçekimi lazim sana=)
inşallah istediğiniz gibi olur kazasız belasız
rengi hoşmuş maşallah:)
umarım listeni bir an önce hayata geçirirsin ancak filtre olarak k&n tercih etmen daha iyi olacaktır kazasız belasız günlere
Herkese Teşekkürler . Allah Size Daha İyilerini Nasib Etsin :)
Güzelmiş Araç. :) Hayırlısı Olsun :)
Sağolun , Teşekkürler :) . Fazla İndirmek İstemiyorum Aracı . Enine Boyuna Düşündüm . Rahat Edemeyeceğimi Düşündüğümden 3.5 Cm Yay.a Karar Verdim . Hiç Değilse Leylekliğini Alır . :)
Rengi Açıkçası Yalan Söylemeyeyim Denk Geldi :D . Tek Olan Araç Buydu . Ucuzada Aldım Doğrusu . 18.650 TL. Ye Kasko Dahil Benim Oldu . :)
Şu An Düşünme Pozisyonundayım . En İyisi Hangisiyse Onu Uygulamaya Çalışıcam :) Yorumun İçin Teşekkürler :)
maşallah kazasız belasız...
Sağolasın Melih Teşekkürler :)
Maşallah :) aklındakileri yaparsan gayet hoş olur bence
kazasız belasız maşallah palio albea lar 3.5 cm ile hiç dusmuyor 5 cm yaylar bile öyle
Sağolasın , Teşekkürler :) Çok Fazla Düşürmeye Niyetim Yok Zaten İdeal Boyda Düşse Yeterli . Reptile Olmayacak Yani . Leyleklikten Az Bişey Kurtarsın Kendini Yeterli . 1-2 Sene Sonra 99-2001 Arası Honda Civic Sedan 1.6 Manuel Almayı Planlıyorum Zaten . İnşallah İstediğim Gibi Olur. :)
Boyle standart guzel bence abartmaya gerek yok bunlarla araba cok guzel olur keyıflı bınersınız tabı kı zevk sızın araba sızın bıze sadece Allah kaza bela gostermesın demek dusuyor :)
-sis farı (serviste 60liraydı sanırım)
-3.5luk yay
-komple film cam
-orjınal fiat jantı
bence şuan tabana kuvvet tamponları boyamaya götürmelisin :D
Maaşallah kazasız belasız..
3.5 yay kutarmaz en az bi 5 lazım bence :)
kazasız belasız kullanın...
Sağolun , Teşekkürler :)
Ben olsam tamponları boyatmazdım, yere basar kullanıdım. kazasız belasız
gayet esnaf bi aracın var farlarını stoplarını bozma derim film çektir ve 3.5cm bu arabaya vız gelir en az 5cm bas derim ki hakkını veresin :D maşşalah allaha tabanını düz bastırsın
Sağolasın , Teşekkürler :) Vallahi En Güzel , En Kestirmeden Nasıl Olucaksa Öyle Yapıcaz . Jant Ölçülerinde Kararlıyım 195/50/15 Ancak Yayda Pek Kararsızım 3.5 Cm Yay Olsa İyi Olur Gibime Geliyor Ancak Pek Düşmez Diyorlar , 6 Cmlik Yayları Var Onlarda Fazla Düşürür , Boşa Para Vermiş Gibi Olurum . Önceki Mesajımda Dediğim Gibi Baba Faktörü Önemli . Sonra 3 Gün Laf Yapar Sinir Olursun Söktürürsün Herşeyi Paran Boşa Gider.