http://videos.streetfire.net/hottest...9900ffbe9c.htm
güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :)
Printable View
http://videos.streetfire.net/hottest...9900ffbe9c.htm
güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :)
çok kötü olmus direksiyon kitlendi herhalde anlamadım
bende diyom nıye dırekısyon donmuyor kıtlenmış
yıkıldım ya ahahahahahah
..........................................
yazık oLmuş :D
Bayaa Bi Kötü Olmuş
kullananın derdi neymiş ya çevirmiyo direksiyonu :)
yazık çok yazık
Aracı çekende ayrı bi cins subaru çekiosun insan bi aynaya bakar :D
Bence gulmekten aglayalim.
direksiyon kitlendi ustune
Çok kötü olmuş ya. Direksiyon nasıl kitlendi onu anlamadım. Az az çeviyordu öncesinde sonra kitlendi ilginç. Bizim araçlarda en ufak harakette kitliyor eğer anahtar takılı değilse subaruda farklı herhalde...
landroverdaki amca azcık yawaşlasaymış be arkasına bakıp rallidesin sanki öle bi viraj alıoki çok yazık olmş
ahaha neşem yerine geldi valla
yazık olmuş araca
-Yazık ...
ahahahhahahahha :D
yazık olmus ya
anlamadıgım tarafa subaroyu kullanan kilitlenecegini bilmiyormumuş biraz saçmalamış :D yazık olmuş :D
kontak hiç açık değildi herhalde :rolleyes:
ölemiz zannedersem
yemın ederım surda ayıp olmassa aklıma gelen yer yüzü duymamiş akla sırra gelmemiş kufurler edıcem uLan aLLahın malları mal oğlu mallar salakoları bu kadar mı kafanız calışmıo içine ettiniz güzelim arabanın..uLan bu gecede acayip hırslıyım he daraldım vaLLa..
virajı dönerken hafif asfalt sola doğru meyilliydi heralde.. öndeki araç bunu hesaplamadan viraja sert girince ön tekerler yerden kesti sanırım. eğer discoverynin çekisi subarudan yüksekte olduğu düşünülürse aracın yerden kesilmesi çok olağan.. :) virajdan sonra araçta soldan düz devam etti yazık oldu.. :)
çok saçmaki :D
Yazık yaw ....
araba çalışmıyor anahtarda yok heralde doğal olarak viraja girerken direksiyonu çok çeviriyo tabi ozamanda kilitleniyor direksiyon harbi malllarmış...
çok kötü olmuş yahu :D ölmediklerine şükretsinler sonucta can
demek ki çekilirken de kaza yapılabiliomuş... allahtan uçurum kenarında fln gitmiolarmış yoksa landrover'da onlara katılabilirdi :D ama helal olsun adam fark etmemiş demek ki olayı konfora bak :P
cok ıyı ya resmen fear factor auhahu :D
bune iş yaa harbiden kamyon gibi dönmüyo direksiyon eheueheuehe sonundada kitlendi zaten :Dmauahauaahau adamın ses tonu süperrr :D :D :D e baba peki fren nie tutmuyo el freni ayak falan :D
yazık etmişler çeken adam hiç mi farketmez..bunlar niye frene basmıyorki
pedal şişmiştir bence de.. bizim yaso325 de vts i çekilirken çeken arabaya çakmıştı :D araba boyaya gidiyodu kaportaya geri döndü :)
Yanlız zaten araba dönerken bi sürtme sesi falanda geliyor araba zaten kazalı onunlada ilgili bi kitlenme olabilir
EHuehu çok güldüm :D
Yazık olmuş...
hee doğru araba önceden kaza yapmış o hıza o hasar olamaz çünki ...adamın küfür edişinden anlayın zaten ogünki 2.kaza bence bu ahauahauaha :D :D
ahaha oda iimis boyaya gidiodu kaportaya geri dondu :D
çok kötü vede talihsiz bir kaza olmuş