ss rs : filtre,decat,egzos, 17" jant
mcs : 15 kasnak, headers, decat, one ball egzos, steptronik vites
http://www.facebook.com/#!/video/vid...8333547&ref=mf
Printable View
ss rs : filtre,decat,egzos, 17" jant
mcs : 15 kasnak, headers, decat, one ball egzos, steptronik vites
http://www.facebook.com/#!/video/vid...8333547&ref=mf
güzel yürümüşler
ss gerçekten stock olmasına rağmen ii yürümüş okan çiğerli makine bea..:D
cooper ında hakkını vermek gerek stock halinden çok farklı ve kasnaktan sonra çok değişti çok iyi yanıt verdi bir çok cooper da yazılım dahi aracı stock halinden geri götüren spec ler görüyorum :)
amma uzunmuş vtesler.
maşallah güzel deneme olmuş
son videoda 4. vites ortalarından itibaren rampa geliyor bırakana kadar rampa çıkılıyor.
diğer videolar içinse rs in zaten bilindiği gibi vites aralıkları çok çok uzun. kısada takılı değil zaten orjinal şanzıman böyle
Okan 2 boyun da o hengâme jantlarından var ;)
Maşallah RS' e de Cooper' a da. Gündüz rolleri şahane.
bizim buralar musait oldugu icin gunduz roll imkani var :) denemeler guzel oldu araclarimiza masalah..
facebook bi ara gitmişti gelmiş gene :)
serdar okanın aynada senin arabayıda gördüm sanki :D
manual olmalıydı o cooper :D
leona 5 kişi 206 ya tek kişi koyup denicektikte yalan oldu bi ara onu halledin merak edilen bi kıyaslama :D
adamlarım trafik derdi yok rahat rahat sıkıyorlar mis valla:D
guzel deneme olmus iki aracada masallah cooper manuel olsa sonuc nasıl olurdu acaba...
Maaşallah güzel deneme olmuş:)
stock olarak manuel steptronik cooper arasında 1-1,5 boy oynuyormuş ve sanırım steptronik şanzımanı manuelden daha kısaymış coopercı arkadaşlar daha iyi bilir
daha önce böyle bir konu açılmıştı yekta falan o civarda fark olduğunu söylemişti o yüzden yazdım yoksa bende denerlerken hiç görmedim denemek isteyen böyle cooper lar var ise ersel de dener her zaman zaten evet otm daha erken üst vitese geçiyor onu duymuştum
birde kasnak headers düz boru one ball sistem decat sadece bunlar ile + kaç hp almak mümkün cooper da ? yada tahmini
kandırırız serdarı deneriz :D biz bineriz zaten serdarın arabayada bakalım ne olcak ,
ama sıralı lpg li ies (5 kişi 2 si kız) jetta fsi ile 0 dan kalktığımızda 2. vitesten itibaren gitmeye başlıyordu ies o durumda , serdardada farklı olcağını sanmam :D
170 stock zaten ben 187~~ diyodum one ball öncesi, yaklaşık olarak o değerlerde çıkıcak demekki saol görkem :icon_tup: ah bide şu ersel dynoya çıkarsa arabayı :D
Araba Otomatik Vites Dynoya Cıksam Nolcak Boylesi Yeterli Canlı DEnemek En Guzeli:)