http://img94.imageshack.us/img94/8791/grnt0181.jpg
Printable View
videoyu izliyemedim de abi maşaallah ZD cupra ya..
video daha aktif olmamış birazdan izleriz
ama dyno sheet yeterli EGRI harika
Allah kazsız belasız sürmeyi nasip etsin abi
maşallah hakan abi neler yaptın öle :)
maşallah 410,9hp doğru carpanla.
torkta iyi ama hp nerdeyse yakalamış torku:)
maşallah süper eğri yazılım kime ait ?
bu arabanın turbosu ne şuan
masallah kazasız belasız cok guzel deger,cok guzel egrı. otekı cupra dynosu ıle alakası yok. 425 hpyı arac kullanıyor bu setupta. kazasız belasız
eğri çok düzgün yükselio ama, son 1000 devirdeki düşüşte anormal derecede sert. kademeli iniş yok direkt kesme var. Bunun özel bir nedeni varmıdır?
maşallah cok iyi kazasız belasız
Maşallah abı,
Masallah hakan abı kazasız belasız yola devam :)
güzel güçler çıkıyo bu cupralardan.. çok seviyorum ah bide 4 çeker olsaymış :)
masallah masallah.
maşallah çok güzel değer.
valla ben o fındıkkadar turboyla o güçler nasıl çıkıyo inanamıyorum mantığım almıyor
maşallah gerçekten
bu araba bu değerlerle müdürün evo x u geçmesi lazım oda yaklaşık 450hp civarında
bi fırsatını bulursan bi deniyelim müdürde denemek istiyor.
her devirde güç var, muhteşem olmuş.
askerden sonra ciddi ciddi cupra düşünmeye başladım.
Bu haliyle çok eğlenceli bir araba olmuştur, bastın mı gider:)
ok veriyorum özelden noyu
hakan abı masallah.
anlayamadıgım max 380 hp cıkarmak ıcın verısı olan bı turbo nasıl bu degerı verıyor? k04s lerın max verısı bıle bu deger degıl nerdeyse. Turkıyede ımkansızlar basarılmaya baslandı :)
valla bende sabahtan beri onu çözmeye çalışıyorum .
bu değerleri görünce boşa 30000 dolar harcadığımı anladım
cupralar cogu zd, fm, kev,aykut abı ve uba stg2+ bu arabalar hepsı bırbırıne aynı gıdıyo yarım boy bı boy fark oluyo gercek guclerıde bu arabalrın dunyada stg2+ yunanıstanda ıngılıtrede revo yazılım soyledıgı apr nın unıtronıc soyledıgı 360-365hp gıbı bı deger gercek guc bence 360hp, wasgetele oynayınca bı garıp oluyo gercekten yayı sert koyunca barız fazla cıkıyo dynoda sanırım, yada arac sarıyo olabılır
bıde hakan abının eskı dynosu vardı 365hp oda 5vıtes mı olculdu o dynoyuda koysak baksak ıkısıne,
bence hakan abı 405hp cıkan stok evo10 denesın, zevklı olur özgur bıraz agır gelebılır:)
hakanın aracın masallahı var allaha kaza bela vermesın
:D dün neden beni hararetle çağardığın anlaşıldı:)Ben seni geçtikçe sen açılıyorsun:DBu ne yaaa ne yaptın gene yılana,Maşallah nazar değmesin.Yoksa filtreyi mi temizledin:D:D
vayy vayy süper güçler yaa abi hakkaten diyorum yani biz kucaklar dolusu para harcadık 1.8T de 2876r kullanabilmek için ama harbiden bendede Cupra kaşıntısı başladı. Misler gibi motorla hiç oynama yok. Süper beğendim. :heyoo: Hakan abime Allah kaza bela vermesin, VAG grupda artık hatrı sayılır yerlere geliyor, başarılarınızın devamını dilerim. Saygılar.
allah içinize sindirsin, müthiş eğri:icon_tup:
hakan abi maaşallah değer eğri çok güzel..senden bekliyodum zaten böyle bişe :)
k04s kaç cfm üflüyor? flow map var mı? gerçekten 380 hp rated midir?
teknik bilgisi olanlr yardımcı olabilir mi?
bu leon cupra ile leon 2.0tfsi daki motor aynımıdır ?
maşallah maşallah
,nanılmaz bir guc eğri ise muhtesem birde yolda gormek lazım aracınıza masallah...
maşallah diyorum bende cupra varken bu değerlere ulasan bi inanın arabası vardı onada kımse inanmamıstı..hakan abiden sonra heralde cupraların değeri anlaşılır diye düşünüyorum.k04 turbo ile bu değerler yakalanıyor ise turbo büyütme işleminden sonra ben düşünemiyorum...bakalım ilk kim turbo büyütücek..allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin..41 kere maşallah..
Bu cupra larda yakında 500hp çıkarsa şaırmıcam orjinal turboyla.
Maşallah
maşallah hakan abi..
hey maşalah ALLAH nazardan saklasın bilmediğimbi araba olsa gerçekten bende turbo büyüttüler diycem kesin ama kimse cupra nın c sini bilmezken ben cupra ya biniyordum bu sonuç beni bile şaşırttı bu kadar hızlanacağını ben bile tahmin etmiyordum CUPRAlar yine herkesi şaşırtmaya devam ediyo. standart fabrikasyon bi arabanın bu güçlere çıkması wag grubunun ileriye yönelik spor model segmentinde büyük söz sahibi olacağının kanıtı gibi geliyor.
çok iyi maşallah