-
Katil Drag Meeting [16v Palio]
-
-
-
-
-
-
video v.s. yokmudur acaba
-
Alıntı:
Tuner Nickli Üyeden Alıntı
video v.s. yokmudur acaba
videolar gelicek...şuan ayarlanıyor...en kısa zamanda atılacaktır...
-
106gti bitikmiydi?
yoksa palio'damı bişeyler var?
-
Alıntı:
Gökhan Biraltın Nickli Üyeden Alıntı
106gti bitikmiydi?
yoksa palio'damı bişeyler var?
yok 106 bitik değildi...kalktığı her araba sağlam...
Palio'ya gelince jsv cai-my racing susturucu var...
-
Alıntı:
byTombalax Nickli Üyeden Alıntı
yok 106 bitik değildi...kalktığı her araba sağlam...
Palio'ya gelince jsv cai-my racing susturucu var...
sadece bunlarla mı 106 gti harcadı yüklü flash harcadı ?
-
:) saçma biraz ya geçtiklerinde bişe yok yada araçta başka şeyler var :d
-
Palio 1.6 16v ile flash gecmek zor birsey degilki, 1.4is zaten cocuk oyuncagı...
106 da durumu kötüyse, debriyajı vs iyi degilse gecilebilir.
-
pek akıl ısı gelmedı bu bana :)
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Palio 1.6 16v ile flash gecmek zor birsey degilki, 1.4is zaten cocuk oyuncagı...
abi yüklü flash diyor :s bizdede vardı HL modeli 1.6 16v babamda. Tamam gidiyordu ama ne biliyim sadece cai ve egzozla olur mu ki ?
-
Ne kadar yüklü olabilirki :)
-
Neyse abi bize koca bir Maşallah demek düşer o zaman ciğerli ciğerli :D :)
-
ilginç ama tebrikler...
Geçen sene draglarda 1,6 paio ya 6-7 boy atmıştım ki benim aracım xs, gti ı geçmesi şaşırtıcı cidden
-
Bahsi geçen palio benim :)
Daha drag konusunda pek tecrübem olmadığı için o gün yakın bir arkadaşıma verdim aracı,ilk olarak 306 ile denemek istiyorduk sonra noldu bilmiyorum araya 106 girdi biz çekindik baştan ama sonra dene dene diye ısrar etiler denedik geçtik 106'nın sahibi aracında sorun olduğunu söyledi bizde tamam normaldir diyip 306 ile denedik geçtik ardından 106'nın sahibi tekrar deneyelim dedi bizde yine çekinerek :) yok dedik ya olsun arabayı daha alalı 1 hafta oldu aracın nesi var nesi yok görelim istiyoruz dediler ve tekrar denedik bitiş noktasında uzaktan gördüğüm kadar yan yana geçtiler, aracı kullanan arkadaş siteye üye zaten gördüğünde yazar en olumlu yorum ondan gelir.Daha sonra yakın bir abimiz ile birlikte gelen flash vardı bize denilen yüklü olduğuydu egzantrik vs (ne kadar doğru bilemeyiz tabi) olanlar bunlar dediğim gibi o gün aracı kullanan arkadaş gördüğü zaman konuyu yazıcaktır :)
-
-
tam hatırlamıyorum ama o sanırım :soru:
-
Pek iç açıcı bir 106 değil zaten. B.çekmecede satılıyoken bakmıştık hoşumuza gitmemişti. Sonra Berkaylar aldı silivriye gitti araba. Onlarda kaza yaptılar galiba sonra toplandı falan. Tam net değil ama hatırladıklarımı söylüyorum. Neyse Palioya maşallah diyelim şaka yapmış harbiden :)
-
Maşallah bursa coşmuş..
106 ya bakılacak olursa o aracı her araba geçer gibi duruyor :D
-
Tipo turbonun videosu varsa görmek isterim..
-
Alıntı:
Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Pek iç açıcı bir 106 değil zaten. B.çekmecede satılıyoken bakmıştık hoşumuza gitmemişti. Sonra Berkaylar aldı silivriye gitti araba. Onlarda kaza yaptılar galiba sonra toplandı falan. Tam net değil ama hatırladıklarımı söylüyorum. Neyse Palioya maşallah diyelim şaka yapmış harbiden :)
:)Doğrudur zaten yakın bir arkadaşın vts'i ile denediğimizde 1-2 önde oluyorum 3e attığımda gelmeye başlıyor ve geçiyor :D
Teşekkür ederim.
-
ozaman ben direk drag birincisi oldum :D ahah geçmiştim bu palioyu :D
-
Alıntı:
despe Nickli Üyeden Alıntı
:D bizde başlangıçta sen sardın diye fena sevinmiştikki emre geçildim diyene kadar :D
Edit:Unutmadan maşallah gidişi olsun sesi olsun çok güzel aracınızın :)
-
Alıntı:
ama yarım boydu galiba... :)
-
Alıntı:
byTombalax Nickli Üyeden Alıntı
ama yarım boydu galiba... :)
palio diye lastikeri ısıtayım dedim :D bagajımda 2 tane slick lastik vardı :D ama palio güzel gidiyor maşallah :)
-
ahanda size videosu :) jandarma gelmeseydi daha sağlıklı bi şekilde kalkardık :)
http://www.youtube.com/watch?v=-_ZfG2lQFz4
-
stock palio nasıl gti ayırdı peki?
-
o 106 ne öyle ya xs'den gti yapmışlar herhalde beni bana bırakın diyo:D
-
Alıntı:
DogukanB Nickli Üyeden Alıntı
Tipo turbonun videosu varsa görmek isterim..
Subaru'yla var bi tane bakayım bi bulursam atıcam...
-
Alıntı:
palio diye lastikeri ısıtayım dedim :D bagajımda 2 tane slick lastik vardı :D ama palio güzel gidiyor maşallah :)
zaten orda palioyu kaldırmamız hataydı...Yusuf Abi'ye bi araç bul dedik ama o da fena bişey buldu... :D Allah'tan yerler ıslak...
Ama Maşallah nazar değmesin sıkı alet...
Alıntı:
aynen jandarma bozdu ama bu dragta tersten kalkıldı hiç jandarma felan gelmedi...
-
resimlerdeki bordo kartal ın panjuru nasıl öyle. k36 olmuş :D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Bi ben geciyorum abi onu :PP
-
palıo vtec2 ıle kafa kafaya gıdıor.ls ler 110 hp palıo hafıf oldugu ıcın kafa kafaya gıtmesı normalde 106yı gecmesı bana ılgınc geldı.yanı 106 vtec2 yı cok rahat gecıcek bı araba ama vtec2yle kafa kafaya gıden palıo 106yı gecıo.106 ya cok kotu yada palıo gercekten ıyı gıdıo ama yorumlardada 106nın kotu oldugu yazıo palıo bunun ıcın gecmıstır.yınede her ne olursa olsun palıonun sahıbıne tebrıkler kazasız belasız surmek nasıp olsun.
-
palio neymiş be :D maşallah
-
Palionun bikaç eksiği var onlari Tamamladiktan sonra daha iyi olucak inşallah
-
Anlam veremedim yapılan işlemlerle geçtiği araçlara ama yinede maşallah araçlara.