Cuma gecesi serüven başladı, çok güzel anlar yaşandı herbiri birbirinden efsane, her anı bol kahkahalı
neşeli geçti, izmir girişinde karşılayıp evinin kapılarını açan dönüş vaktine kadar yanımızdan ayrılmayan muratB,mertacar,venomgökhan
ve halil ibrahim sforası kadar güzel mangal ziyafeti yaşatan mustafa abiye ve arkadaşlara
sonsuz teşekkürler, Her anı unutlmıcak hafta sonu geçirdik..
Benim aklımda kalan ve en çok güldüğüm olay ise ahahaha muştu ile aynı yatakda yattık, ayaklarımın dibinde katlanır masa vardı rahatsız
ediyordu dayanadım koydum tekmeyi devrildiler, muştunun kabus görür gibi noluyo lan noluyooooo diye zıplaması benim bittiğim andı :hehe::hehe::hehe:
evet bütün izmirli dostlarımıza kardeşlerimize bir kez daha teşekkür ederiz.
çok keyifli güzel bir yolculuktu ama bütün eğlence detaylarda gizli aklımıza geldikçe yazarız
bu arada minibüste el kızartmaca oynarken gökinin attığı şuh çığlıklarında fotoları videoları olması lazım :D
bide feribot beklerken ki videolar huahauhaua
08-03-2010, 12:03
-ER-
Kanka alayını koyacamda şimdi bunlarla ayıklamıcam.
upload edip veririim.
yapıyorum 1 saat e biter :D
08-03-2010, 12:05
mmustu
minibüsün balatalar bitik çıktı arka sağ a4 kağıdı gibi olmuş pazar günü malzeme bulamadığımızdan bi kör tıpa şekli arka sağ fren iptal :D geri kalanda zaten tutmamak için direndi :D neredeyse frensiz geldik :D
millet içerde tepinirken ön sıra koltukları bağlantılarından koptu :D
tavandaki lambalardan biri enson 15 kişi üst üste çıkınca tepinirken koptu :D
ve bomba herkesi bıraktık sefa ile özgünleri bırakmadan otmatik sürgülü kapının sigortası attı sefa yekta camdan çıkmak zorunda kaldı :D
Peki ya ÖZGÜN ??? :hehe::hehe::hehe::hehe:
08-03-2010, 12:05
SULTANOGLU
bütün fotoğrafları istiyoruz :D:D:D İzmirli arkadaşlara tekrar tekrar çok teşekkür ederim çok saolun.
bu arada vapur beklerkenki videoları umarım sadece siz çekmişinizdr :Detraftaki arabalar çekmemiştir AHAHAHAHA :D:D
08-03-2010, 12:07
feRRo
ahahahahahaa ellerinize nolmus öle öldüm kıyak bi olaymıs:D:D:D:D
mmustu
Alıntı:
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı
bütün fotoğrafları istiyoruz :D:D:D İzmirli arkadaşlara tekrar tekrar çok teşekkür ederim çok saolun.
bu arada vapur beklerkenki videoları umarım sadece siz çekmişinizdr :Detraftaki arabalar çekmemiştir AHAHAHAHA :D:D
ahuahuaa onu yolda pencereden kamyonculara oranızı buranızı açmadan düşünecektiniz hakan beyyy :hehe:
Orhan
gıçığım kardeşim hepinize :D
08-03-2010, 12:08
SULTANOGLU
Alıntı:
mmustu Nickli Üyeden Alıntı
ve bomba herkesi bıraktık sefa ile özgünleri bırakmadan otmatik sürgülü kapının sigortası attı sefa yekta camdan çıkmak zorunda kaldı :D
**koltuk altı teri burdaki yırtıcılığa mani oluyor
08-03-2010, 12:13
Type-R
Abi siz sadistmisiniz o ellerin hali ne öyle:eek::D
08-03-2010, 12:14
mertacar
tekrar bekleriz, güzel eğlendik farklı bi haftasonu geçirdik. Güzel ağırlayabildiysek ne mutlu bize. Zaman olsaydı havada kapatmasaydı pazar günü kordonda birer zevk birası içerdik neyse bi dahakine :)..
**koltuk altı teri burdaki yırtıcılığa mani oluyor
kadir inanır spec :D
08-03-2010, 12:16
mmustu
ya ben böyle bişi görmedim adamların elleri rengarenk oldu damarları patladı elleri şişti hala kimsede geri vites yok :hehe:
en son sefa her seferinde gülüyodu ama eller paramparça :D adam bağışıklık kazanmış hiç iplemiyo bile :hehe:
08-03-2010, 12:20
feRRo
bazı arkadasların cumartesi gecesi renkli gececekti biraz daha ama olmadı:D:D
08-03-2010, 12:20
Ae86
Tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar yaza çeşmede yat kiralarız asıl şamata o zaman kopar ahahahahaha.Erel bu arada toparlandın mı kafan hala güzel mi:) Mustu sana ayrıca teşekkurler.
08-03-2010, 12:21
SULTANOGLU
ya öle böle değil herkesin elinin kendine özgü yanları var :D hepsinin acı derecesi acı sürekliliği dayanıklığı çok ilginç :D herkes bir süre oynayım sonra save ettiği yerden tekrar devam ediyrdu bir süre sonra :D:D
08-03-2010, 12:22
mmustu
Alıntı:
feRRo Nickli Üyeden Alıntı
olum hep gökinin yüzünden hatırlarsın çıkışta senle gözgöze geldik :D adam girdi koluma gidiyoruz diyince dedim bir plan var herhalde girdik minibüse dedim hayırdır yok efendim satış olurmuş ayıp olurmuş :hehe: ayıp yorgan altında be yaa :D
Alıntı:
Ae86 Nickli Üyeden Alıntı
Tanıştığıma memnun oldum arkadaşlar yaza çeşmede yat kiralarız asıl şamata o zaman kopar ahahahahaha.Erel bu arada toparlandın mı kafan hala güzel mi:) Mustu sana ayrıca teşekkurler.
kaptın kız gibi ae yi tabi memnun olursun :hehe:
08-03-2010, 12:26
feRRo
Alıntı:
olum hep gökinin yüzünden hatırlarsın çıkışta senle gözgöze geldik :D adam girdi koluma gidiyoruz diyince dedim bir plan var herhalde girdik minibüse dedim hayırdır yok efendim satış olurmuş ayıp olurmuş :hehe: ayıp yorgan altında be yaa :D
kaptın kız gibi ae yi tabi memnun olursun :hehe:
ahahhaha teklifin üstüne ısrarda cok ettim benden günah gitti:)bidahaki sefere artık..abi senin kanın kaynıyodu harbiden farkettim son ana kadar:D:D
08-03-2010, 12:29
@Lp2
izmir lı arkadaslara tek tek teşekkurler valla cok guzel ağırladılar bızı saolsunlar kumrucu şevkı de ıyıydı mustu da ole bole horlamıyorsun :D en son arabada bıraz bomba patlaması oldu ama guzeldı ahahha :)
08-03-2010, 12:34
mmustu
Alıntı:
@Lp2 Nickli Üyeden Alıntı
izmir lı arkadaslara tek tek teşekkurler valla cok guzel ağırladılar bızı saolsunlar kumrucu şevkı de ıyıydı mustu da ole bole horlamıyorsun :D en son arabada bıraz bomba patlaması oldu ama guzeldı ahahha :)
hauua hadi be bütün gece sende horladın sonra Emreye attın topu :hehe:
gerçi emrede fenaydı horlamyı geçtim nefes alıp vermesi bile yetti adamın :D
08-03-2010, 12:35
SULTANOGLU
bu arada benimle beraber hala zihninde kolbastı çalan varmı "oynayalım uşaklar oynayağlım uşaklar trabzon kolbatısii trabzoğon kolbastsi...."""
08-03-2010, 12:36
SekoLive
:) harbi kol bastı olmus ellerin hali nedir öyle :>) herkesin el DYNO'su çıkmış maşallah :D
08-03-2010, 12:36
@Lp2
dit dit oynayalım uşaklar hahaha
08-03-2010, 12:40
Yekta
gece yattığım yerde kendi kendime dinliyodum şarkıyı :D şarkıyı bulan vasra upload etsin eksikliğini yaşıyorum şu an..
izmirlilere tekrar teşekkürler çok güzel ağırlandık mahcup olduk valla :)
el kızartma fikrini çıkarana da selamlarımı iletiyorum... 3. elim çıktı resmen davul gibi hala
08-03-2010, 12:41
TaGo
gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Çok krla insanlar hepside. Makara tukara güzel haftasonu geçirdik.
08-03-2010, 12:43
soneR
tekrar bekleriz millet, çok makaraydı cidden.... :D
İzmirli arkadaşlar çok çok iyi ağırladılar çok teşekkür ederiz bizde bekleriz :)
Tüm fotolar geldikten sonra yorum yapmaya gerek kalmıcak zaten:D
08-03-2010, 12:47
Saro-Ş
çok eğlenceli geçtiği resimlerden belli walla :)
08-03-2010, 12:47
Göki,ZD
elim halen şişik durumda 1 haftaya anca iner, ozgun ve yektaya en içten dileklerimle taaaaa :D
hakan emo fotolarımızı koyalım mı lan :hehe:
08-03-2010, 12:49
mmustu
Alıntı:
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı
İzmirli arkadaşlar çok çok iyi ağırladılar çok teşekkür ederiz bizde bekleriz :)
Tüm fotolar geldikten sonra yorum yapmaya gerek kalmıcak zaten:D
Sen konuşma :D
abi şunu öğrendik bizim prof olarak yapabildiğimiz tek şey yemek yemek :hehe:
08-03-2010, 12:51
EMG
Alıntı:
Sen konuşma :D
abi şunu öğrendik bizim prof olarak yapabildiğimiz tek şey yemek yemek :hehe:
ahahaha araç sahibine acil şifalar:D
08-03-2010, 12:55
Göki,ZD
Alıntı:
feRRo Nickli Üyeden Alıntı
ya olm hem rollingi hemde eğlenceyi kaçırdım :( satmak olmazdı sonra dönüş yolunda acısı pis çıkardı :D ama satmadıgıma pişman oldum gittiğimiz gibi yatıldı keşke gelseydim, muştu ile yerimizde duramıyorduk zaten :D
08-03-2010, 12:56
SULTANOGLU
Alıntı:
göki Nickli Üyeden Alıntı
elim halen şişik durumda 1 haftaya anca iner, ozgun ve yektaya en içten dileklerimle taaaaa :D
hakan emo fotolarımızı koyalım mı lan :hehe:
koy koy :D:D:D:d AHAHAHa diyorum bu fotolarda bişeyler eksik :D:D:D açık saçık foto bile varsa koyun AHAHAHAH
08-03-2010, 12:57
EMG
Alıntı:
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı
bu arada benimle beraber hala zihninde kolbastı çalan varmı "oynayalım uşaklar oynayağlım uşaklar trabzon kolbatısii trabzoğon kolbastsi...."""
niye hatırlattınki sen şimdi ne güzel unutmuştum ben
08-03-2010, 12:58
SULTANOGLU
Alıntı:
Yekta Nickli Üyeden Alıntı
gece yattığım yerde kendi kendime dinliyodum şarkıyı :D şarkıyı bulan vasra upload etsin eksikliğini yaşıyorum şu an..
izmirlilere tekrar teşekkürler çok güzel ağırlandık mahcup olduk valla :)
el kızartma fikrini çıkarana da selamlarımı iletiyorum... 3. elim çıktı resmen davul gibi hala
AHAHAHAHa şarkının eksikliğini bende hissediyorum :D:D:D ama içinde rap olan versiyonunu koymak lazım ayrıca ben artık bu şarkıyı arabdada dinlerim :D
08-03-2010, 12:59
SULTANOGLU
Alıntı:
Emre-G Nickli Üyeden Alıntı
niye hatırlattınki sen şimdi ne güzel unutmuştum ben
akciğerlerim ödem oldu sayende ben bunu bir ömür taşıysam :D bu şarkı bizim şarkımız olsa ne olur :D:D