-
D16A9 94'Civic Si [41 PE 620] - İlk Fotoğraflar (Cihan Çizmeci)-Güncel Foto'lar S.12
-
-
-
Hayırlı olsun maşallah :)
Geçen akşam hangi gün olduğunu hatırlamıyorum da 5-6 araba arka arkaya gidiyordunuz Ncity köprüsünün ordan :)
-
Projeyi kısaca anlatan bir foto olmuş :) Cihanım maşallah süper oldu süper allah kaza bela vermesin :)
http://img214.imageshack.us/img214/8...561024x768.jpg
-
kazasız belasız kullanmayı nasip etsin ....
süper oldu emeklerin sonucu alındı;)
-
maşallah arabanın rengi çok başarılı kazasız belaasız
-
Maşallah kardeşim,
Allah nazarlardan saklasın,çok uğraştın ama deydi,güle güle kullan kardeşim:):icon_tup::icon_tup:
-
maşallah ne diyelim:) eksikleri giderirse süpper olcekk:)
-
Maşallah kazasız belasız jantların rengine laf söylemiştim ama gözüm alışınca lafımı geri aldım:D
-
Maşallah Ömerim Şuana Kadar Gördüklerimin Arasında En iii lerden Birisi Maşallah Tekrardan ;)
-
yoruma gerek yok fotograflar herşeyi anlatıyor :)
-
İnsanın SI alası geliyor ya :) Maşallah bir ara İzmit yapmam gerek sanırım :D
-
Maşallah , kazasız belasız
-
gündüz arac rengini daha bir güzel göstermiş işçilik süper....
nazar değmesin maşallah...
-
41 kere maşallah.allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmak nasip etsin.çok güzel olmuş tekrar maşallah
-
-
Dicek Birşey Yok 41 Kere Maşallah :)
-
Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin,41 kere Maşallah.
-
Allahım senidee arabanı daa kazalardan belalardan korusun kardeşim. bitsede dualar etsek diodum. bitti sayılır. ettim duamı valla.. güle güle bin inşallah arabana.. çok güzel olmuş nazarlardan korusun allah.. görüşmek ümidiyle.:icon_tup:
-
Alıntı:
Ultraleggera Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Ömerim Şuana Kadar Gördüklerimin Arasında En iii lerden Birisi Maşallah Tekrardan ;)
Sağol Yawrum Benim.
Allah Razı Olsun.
Alıntı:
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı
yoruma gerek yok fotograflar herşeyi anlatıyor :)
Eyw. Kankacım :)
-
Alıntı:
::ZaFeR:: Nickli Üyeden Alıntı
İnsanın SI alası geliyor ya :) Maşallah bir ara İzmit yapmam gerek sanırım :D
Gel Kardeşim Gel :)
-
NAZAR DEGMESIN :)
http://img93.imageshack.us/img93/769/3630nazar.jpg
masallah cihan kardes guzel olmus
-
Gercekten cok guzel olmus..
Yıne soluorm.. Emege saygı..!
MASALLAHH... :icon_tup:
-
cuma kaşamı izmitte gördüm yanılmıyosum NCTY nin öününde geçti gerçeketn çok güzel olmuş kazasız belasız sürüşler....
-
maaşallah cihan çok güzel olmuş allah nazardan saklasın
-
-
kesinlikle çok güzel olmuş allah kaza bela vermesin
-
allah kaza bela göstermesin tek kelimeyle kusursuz
-
masallah harikulade olmus resmen :) Allah nazardan saklasin..
-
Arkadaşlar hepinize çok tşk. ederim :) Elimizden geleni yaptık oğlumuza şartlar daha müsait olsa daha neler çıkarırızda bu imkanlarla anca :)
Ama daha bitti diyemem çünkü daha bitmedi ne süprizler sizi bekliyor görüceksiniz yakında :) Tekrar hepinize çok tşk. ederim daha iyilerini Allah sizlere nasip etsin tek tek Allah hepinizden razı olsun iyi dilerkleriniz için :)
Ömer kardeşim sana ayrıyetten tşk.ler :) Görmediğim kareler vardı aralarında :) Faruk kardeşimede çok tşk.ler :) Her zaman birlikteyiz Allah kardeşliğimizi bozdurmasın iyiki varsınız :) Sizinde çok emeğiniz var araçta
-
:
Alıntı:
Cihan Çizmeci Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar hepinize çok tşk. ederim :) Elimizden geleni yaptık oğlumuza şartlar daha müsait olsa daha neler çıkarırızda bu imkanlarla anca :)
Ama daha bitti diyemem çünkü daha bitmedi ne süprizler sizi bekliyor görüceksiniz yakında :) Tekrar hepinize çok tşk. ederim daha iyilerini Allah sizlere nasip etsin tek tek Allah hepinizden razı olsun iyi dilerkleriniz için :)
Ömer kardeşim sana ayrıyetten tşk.ler :) Görmediğim kareler vardı aralarında :) Faruk kardeşimede çok tşk.ler :) Her zaman birlikteyiz Allah kardeşliğimizi bozdurmasın iyiki varsınız :) Sizinde çok emeğiniz var araçta
Ne demek kardeşim ya lafı bile olmaz, hep beraber bişeyler yapmaya çalışıyoruz ve gayette güzel oluyor,ne mutlu bizeki çorbada bizimde tuzumuz bulunuyor...:D:)
-
Alıntı:
frankurtlu Nickli Üyeden Alıntı
:
Ne demek kardeşim ya lafı bile olmaz, hep beraber bişeyler yapmaya çalışıyoruz ve gayette güzel oluyor,ne mutlu bizeki çorbada bizimde tuzumuz bulunuyor...:D:)
Kanka Senin Foto'larıda Upload Ediyorum.
Konuyu Açıcam Birazdan :D
-
Bildiğin yanıyor, renk duruş görünüş sağlam oğlu sağlam:D:icon_tup:
Fotoğraflar'da fena olmuş..;) öme-R adaşımın ellerine sağlık:icon_tup:
Geçen yaz izmitte durup tantuni yemiştik, lastikte kaçırma vardı bi dayıda tamir ettirmiştik:) İlerde kısmet olursa gelip sizlerle tanışıp bu vesile ile esayı'da yakından görüp incelemek isterim..:icon_tup:
Kazasız sürüş'ler ALLAH kaza bela vermesin maşallah diyelim.:)
-
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
Kanka Senin Foto'larıda Upload Ediyorum.
Konuyu Açıcam Birazdan :D
Tamam kanka,
Teşekkür ederim,sağolasın hepimizin işine koşturuyon:):)
-
Alıntı:
Type-R Nickli Üyeden Alıntı
Bildiğin yanıyor, renk duruş görünüş sağlam oğlu sağlam:D:icon_tup:
Fotoğraflar'da fena olmuş..;) öme-R adaşımın ellerine sağlık:icon_tup:
Geçen yaz izmitte durup tantuni yemiştik, lastikte kaçırma vardı bi dayıda tamir ettirmiştik:) İlerde kısmet olursa gelip sizlerle tanışıp bu vesile ile esayı'da yakından görüp incelemek isterim..:icon_tup:
Kazasız sürüş'ler ALLAH kaza bela vermesin maşallah diyelim.:)
Adaşım, her Zaman bekliyoruz Adaşım.
Bak Bunu Dedin, Benim Kalbimi Kırdın.
Geliosun Tantuni Yiosun, Bizim Haberimiz yok.
İzmit Sınırlarına Adım Attığında Haberimiz Olsun. Her türlü Ağırlar, Yer İçirir Gezdirir Göndeririz :)
Alıntı:
frankurtlu Nickli Üyeden Alıntı
Tamam kanka,
Teşekkür ederim,sağolasın hepimizin işine koşturuyon:):)
Ne Demek Yavrum.
Ben Sizler İçin Varım :rolleyes::hahaha:
-
maşallah kazasız belasız cok güzel oluş spoon spoiler ile son nokta olur
-
Maaşallah Allah Kaza Bela Vermesin..
10 numara olmuş :)
-
Alıntı:
OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı
Adaşım, her Zaman bekliyoruz Adaşım.
Bak Bunu Dedin, Benim Kalbimi Kırdın.
Geliosun Tantuni Yiosun, Bizim Haberimiz yok.
İzmit Sınırlarına Adım Attığında Haberimiz Olsun. Her türlü Ağırlar, Yer İçirir Gezdirir Göndeririz :)
Eyv çook sağol ömercan:icon_tup: vakit dar olduğu için pek kalamadık, bu sebebden dolayı haberde veremedik kimseye:( inş bidahaki sefere kardeşim:icon_tup:
-
Masallah cok güzel olmus :)
Sanırım kısa da sürdü, motora herhangi birsey yapıldı mı?