arkadaşlar aracımı alalı 1 aya yakın oldu opel hakkında pek bir bilgim yok ama dizel kullanıdıgım için bugüne kadar severek biniyorum benim sorum bugüne kadar hep 1.9 dizel makina kullandım haliyle 1.3 dizel motora geçince(corsa d kasalar boş 1160 kg çekiyor:eek:)çekiş problemleri yaşıyorum zorlanıyorum bu araçla trafikte benim soruma gelince araca chip yaptırmak istiyorum çok büyük bir artış değil(90 beygirle 100 beygir arası bir değer)bildiğim kdarıyla opel makinası çok rht 100 beygirlerin üzerini görebiliyor chip le tercihim upsolute chip ten yana şimdilik ayrıca megachips e de uğramayı düşünüyorum kafamda soru işaretleri var 1-corsa d nin 90 beygirlik olanlarından aracım farklı(mazot pompa,değişken geo turbo benim araç 75lik) eğer aracı 90 beygir üzerine çıkarırsam ileride mazot pompa ve enjektör le ilgili bir problem çıkarırmı 2-egr yi iptal etmeyi düşünmüyorum ileride chip ten dolayı normal kullanıma göre daha çok kurum birikmesi ve tıkanma problemleriyle karşılaşmam yüksek olasılıkmı 3-istanbula yabancıyım upsolute chip e nereden ulaşabilir ve uygulatabilirim(anadolu yakasında) şimdiden ilginize ve cevaplarınıza teşekkürler