Arkadaş TDCi 109 luk ünite için green kutu içi almayı düşünüyorum.
Başka marka tavsiye edecek veya da green filtre kullanan arkadaşlar var mı ?
Printable View
Arkadaş TDCi 109 luk ünite için green kutu içi almayı düşünüyorum.
Başka marka tavsiye edecek veya da green filtre kullanan arkadaşlar var mı ?
ben albea 1.2(açık f)) ta kullandım ve arkadaşlarım megane 1.5 diselde (kapalı f.) ve bravo sport(açık f.) kullandı bence 10 numara tavsiye ederim kesinlikle
dizelde açık filtre sürekli uğultu yapıyormuş o yüzden kapalı kutu daha avantajlı diye biliyorum ben green kutu içi benzinli aracımda kullandım güzeldi...
yaklasık 3 yıldır green kutu ici kullanıyorum, tavsiye ederim... ibs den aldım...
green baya kalitelidir
değişmediyse eğer distribütörü ibs, balgatta
:cool:KN,Green,KingDragon bu markaların kutu içi hava filtrelerine güvenebilirsin piyasanın en iyileridirler..Ben Passat TDI aracımda KN kutu içi Hava kullanmıştım fakat sakın direk hava filtresi kullanayım deme onuda denedim Hava Akış metresi 2 defa değişti direk hava filtresi kullanıdığımda ***** İstanbul'un havası:rolleyes:
bu kafa markalardan en iyisi hangisi peki ; hepsini kullanan var mı ?
Green deniliyor ama bazı markalarda akışmetreyi bozabiliyor kutu içi filtre bile.
Dizellerde çok ender açık hava filtresi kullanan görüyorum zaten.
Acaba focus tdci da akış metre sorunu yaşrmıyım açık filtrede ???
onu ışık abiyle (sahibi)konuşsan daha iyi olur zaten adam odtü makine mezunu vardır bir bildiği onun yanına gittiğinda araban için en iyi olanını söyler :)
hımm
ben hala 12 liralık filtreyle geziyorum
güzel bir filtre lazım
vosvosçulara sormak lazım
peki 1,6 turbo arabada (toyota aurıs) flıtre yaglanmıs heralde temızlık ıcın sokuldugunde yagın uzerıne koydular okadar yag var yanı cok yaglanmıs bu arabada ne gıbı zarar olur..? araba cok yakıyodu bundanmı acaba.?
green filtreleri bence 1 numara. akışmetre bozma olayıda benim bildiğim filtre temizlendikten sonra sürülen yağ fazla olursa akışmetrenin üzerine giderse o bozar. yoksa bişey olmaz. dizele kutu içi green iyi oluyo. tavsiye ederim.
Green'i 106 gti'ım varken 2 sene önce kullandım yurt dışında gayet geçerli bi filtredir Tr'dede bilenler vardır baya gayette memnundum.Sitesinden inceleyebilirsiniz
http://www.greenfilters.com/
http://www.greenfilterusa.com/
eğer hala green filtre arıyorsan elimde var çok temiz,6bin km falan oldu alalı. İlgilenirsen ö.m. atabilirsin ;)
Sıfır almak daha mantıklı olacaktır ;)
Evet oda doğru aslında bir düşünelim yine de ilginiz için teşekkür ederim.
fark ettmi diye klasik bi soru sorsam :)
Kutu içi filtre hiçbir işe yaramaz.Paranızı sokağa atmak yerine 5000 km de bir 10-15TL değerindeki karton filtrenizi değiştirin.
Evet artık aracımız 15.000 km olmuş durumda yarın green filtremizin montajı yapılacak. Detayları sizlerle paylaşacağım.
Green filtreler çok çok işe yarar, IBS'te Işık abiciğimle beraber belki 150 tane araç sürücüsünden yorumlar almıştık, o kendisi 1500 tanesinden almıştır. Benim bütün araçlarımda Green vardı, hala var, bundan sonra da olacak. AEM nin HKS nin dandik sünger filtreleri yanında Green kıyas bile edilemez. Yoksa WRC'de çoğunluk green kullanıyor olmazdı 10 yıldır, değil mi:)
valla ben bütün araçlarımda green kullandım hala da kullanıyorum . Kesinlikle tavsiye ederim özellikle dizeller için green kutu içi
maf sensorunun bozulmaması ıcın kuru tıp fıltreler kullanın,yaglı tıp fıltreler dogrudan sensor ustunde yag kalmasına neden oluyor
aem dry flow alın başınız ağrımasın. HEm kuru filtre hemde gayet başarılı. Green kn falan bunların hepsinden daha performanslı bir ürün.
Arkadaslar öğlen itibari ile ibs de montajı yaptık düşük devirlerde kayda deger bir toparlanma olduğunu hissettirdi.genel olarak filtreden memnun kaldım.daha detaylı bir test yapmaya imkanım olmadı şimdilik olunca tekrar sizlerle paylaşacağım.
seste degısıklık oldumu aracın ? nekadara aldın sn bunu :)
seste herhangi bir değişime olmadı zaten amacımız ufak da olsa bir güç artışı.
Green gerçekten çok kaliteli ve sağlıklı bi filitre uzun zamandır kullanıyorum tek tavsiye edeceğim filitre miss miss şampiyon filitre :)
alfamdada grande puntoda grenn kutu içi kullandım kesinlikle ama kesinlikle green süper bi filtre alfada 2 yıl kullandım debimetreme bile zarar vermedi
aem dry dlow öneririm açıkcası ben çok memnum kaldım ;)
Arkadaşlar aracımı sattım. Filtre su an bende ve satılık :) ilgilenen olursa
http://www.techturkey.com/forum/modi...en-filter.html