güzel deneme olmuş alper kardeşime teşekkürler
audi chip + filitre 2.kişi
106 ekzos + chip + filitre 2 kişi
Printable View
güzel deneme olmuş alper kardeşime teşekkürler
audi chip + filitre 2.kişi
106 ekzos + chip + filitre 2 kişi
güzel denemelerdi her iki araca kocaman masallah...
maşallah car da 1 sıkıntı mı var audiyle kafa kafaya gidiyom demişti ama ?
arkadaşlar siz gördüğünüze yorum yapıyorsunuz car benimle sadece 1 kere kafa kafaya gitti oda aracı ilk aldığım gün ne filitre ne var ne hafifletme stepne dahi bagajda idi ilk gün bir video yaptı üst üste denemelerde turbom şişti KAFA kafaya gibi olduk ondan sonraki denemelerde hep fark vardı zaten
kafa kafaya denmemişti galiba "geçebiliosa ilk önce beni geçsin demişti sanırsam..."
Maşallah araçlara a3 gzl yürümüş..
yılmazın aracı gerçekten çok başarılı gidiyor bi kaç işlemle daha sıkı rakiplere yönelmesini tavsiye ederim ... ;)
a3 güzel yürüyor maşallah
iki aracada maşallah...
teşekkürler arkadaşlar
bir eksiğim var zaten orçun forge dump valve takmam gerek. araştırıyorum
arkadaşlar yılmazın arabasında eksikler var bu speclerle gereçekten şaşırtıcı yürüyor yılmaz bende bi a3 alsam hahah:)
al tabi
peynir tenekesi gibi gezmekten iyidir 1280 kg.
maşALLAH araçlara audiler de yurt dışında yakaladığı saygıyı artık tr dede yakalamaya başladılar eskiden..kimse suratına bakmıyodu bu araçların işi bilenler hariç...
Maşallah araçlara a3 güzel yürümüş..
Her iki aracada maşallah.VW Audi Seat grubunu hafife almayın derim ben.
çok süper bi geceydi taki bağlanana kadar :) maşallah sanada alperede yılmaz
ben iyi yırttım ama tanımıyorum arkadaşları ne olduğunu bile anlamadım memurbey beni neden durdurdunuz çok heyecanlandım bu olanlarla bi ilgim yok dedim kurtardım :)
be her zamanki gibi yalan oldum abi ya hep beni buluyor bu işler :) olsun deneme yaptım bari yoksa daha çok koyardı
kalbim duracak bir açıklama yapın diyişin süperdi :P ahahahahah
ekzosa baktı yok bana diyoki senin ne işin var bunlarla
dedim ben ne bilim tanımam ben onları ben dudulluya gidiyom otobanı kullanmak suçsa tutklayın beni dedim hadi sen git dedi :D
çok defa polis tarafından bu rol muhabbetine alındım ama buseferki harbi çok farklıydı dedim tamam bu sefer harbiden gittik sansımız yok :)
polis_koltul nerde???
orcun_döşemeciye verdim abi
polis_plaka nerde???
orçun_tonpon yeni boyandı abi..
polis_bu ses egzoz ne???
orçun_orjin abi sıkıyo normal arabayı
polis_baglıyon lan seni yarışıyon dimi
orcun_bağla a.g zaten alıştık :)
HAHAHAHA ulan ne adamsın..
yılmaz o lafı ben demedim o lafı orcun dedi ''önce CAR ı gecsin sonra benle yürüsün''.. o kapagı alır sana takarım..yaptıgınız yorum lara bak a.q yaa insan gibi denedik..arabandaki ilk denediğimizdeki ve ondan sonraki denemelerle bu deneme arasındaki farkları yazarsan bende sevinirim..jantlar 17 den 15 düşürüldü stepne vs söküldü..bunlarıda yazarsan ii olur..ve yaptıgınız yorumlara dikkat edinn!!!!!!!!!!:ofk:
alper senin yürüdüğün vti videolarınıda koda izleyelim çok başarılıydın dün gece maşallah
ben demedim alper öyle dedi dediler bende oyle dediyse kapak gibi oldu dedim
alper ben ne kadar sökersem sökeyim 106 nın kilosuna inemem doğru 15 takılı fark etmez 17 235 lastik takarım seni yine geçerim rahatlıkla bunu sende biliyorsun
alper beni hiç geçmediğin halde forumdaki herkez senin araban beni geçiyor biliyor sesim çıktımı hiç yapmayın ben nasıl karşılıyorsam sizde oyle karşılayın
konuşma senin yüzünden arabanda olduk zaten sen durdun diye bişey oldu durduk baglandık haybeye :) yılmaz cuff da takmış kanka:)
alpertunga; 17'' jant 235 taban lastikten standartına dönmüş a3. o jant lastikle zaten normal gitmesi gerektiğinden kötü gidiyordu.
blow of aracıma + vermedi aksine eksi verdi vites geçişlerinde eksiye düşüyor aracım dump valve takarsam şu açtığım farkın iki katını açarım
çünkü turbodaki basınç blow of sayesinde dışarı atılıyor turbo tekrar o basıncı doldurana kadar zaman kaybı dump varlf olsa basınc geri basıldığından eksiye düşmuyoruz
iki aracada maşallah
maşalah 2 aracada audi iyi yürümüş..
satacam blow ofu varsa talip sökerim direk veya dump valve ile takas.