Arkadaşlar selçuk kardeşimle güzel bi deneme yaptık..Çok saglam top speed yürüdük..selçukla aramız iidir yorumları dikkatli yaparsak seviniriz
CAR : Chip-eksoz-filtre
EK :ince conta-filtre
Printable View
Arkadaşlar selçuk kardeşimle güzel bi deneme yaptık..Çok saglam top speed yürüdük..selçukla aramız iidir yorumları dikkatli yaparsak seviniriz
CAR : Chip-eksoz-filtre
EK :ince conta-filtre
car gelıyo car hahahuıhauau
car geliyor carr ve geldiii :)
böle bi şey görmedim kaç saat top speed bu :D:D
yaaa kanka dün gece öldük gülmekten a.q arabalar 235 de yapıştı kaldılar yanyana sıctık gülmektenn..235 le gidiyoruz selcuga döndüm bana işaret yapıyor bu gişelerdenmi girecezz gişelerede kalmış 250 metre hahahahahahahahaha
bugune kadar begendiğim tek topspeed videosu TSvtec ve Vtecburak denemesiydi ama bu çok daha uzun ve güzel olmuş keşke daha iyi çekim olsaymış.Maşallah araçlara
iste budurya harbi en sağlam topspeed 106 videosu maşallah ikinizede
kanka siz muhabbete sardınız sanki yan yana D:
mami reis sen bunlara cam carlık yapsaydınya
güsel video :) maşallah :D bu car plakalı araç fuardakı araç mı ?? ama eskı senelerdeee
cok cok zevkli bi deneme olmuş son hızlara doğru ıkı arac yarımsar boyla oynuyor ılerı gerı :D
amma zevkli olmus:)
maşallah araçlara.
masallah cok cekısmelı olmus ama
çok çekişmeli geçmiş, keşke arada yolu da çekseymişsnizniz.
maşallah araçlara
Maasallah zevkli olmus gercekten de :)
Çok güzel bir top speed olmuş her 2 aracada maş...
guzel olmus deneme masallah ıkı aracada.bısey merak ettım bı ruzgar sesı yada bı hısırtı sesı gelıyo zannedersem.cammı acıktı?
var bende bu denemenin güzel bi videosu .. kadranlı madranlı :D atıcam bi ara :D
zevkli denemeydi gerçekten .. ibre yapışmış sona selçukla alper göz göze geliyo romantik bi an .. selçuk işaret yapıo devam devam diye :D
güzel deneme olmuş, kesici kaçta normalde 106nın yani çipsiz araç kaç km hızda giriyor?
Çok güzel olmuş maşallah araçlara :)
valla güzel top speed olmus gerçektenn iki aracada maşallah bende chip var bende cok farketmiş yalnız benden önceki sahibi ist da yaptırmıs ama nerde yaptırdı bilmiorum önceki plakası 34 TS 8939 du ...
alper arıyorum nerde yaptırdın diyorum cocuk söylemiyoo corvette filan varmıs zaten kendisinde harçlıklarıyla almıs benim gti ı toplamıs esk de spec leri egsoz filtre olan bi sürü gtı la denedik rahat 3 boyum var benim spec lerde chip ve dandik bir filtre susturucumda 1,4quick susturucusu ben çözemedim benim arabayı top speedimde siz gibi 235 leri görmüyor... garip bi citiay benimki :)
baskaları değilde ben kendi arabamı merak ediyorum dogru düzgün deneme fırsatım olmadı inşallah bu yaz bi ist seferi düşünüyorum o zaman tanısır görüşür deneriz sizede uyarsa tabi maksat hem eglenelim hem deneyelim :) :)
tabi kardeşim gelirsen büyük bi zevkle denerimm..
inş kardeşim geçmek geçilmek hiç mesele değil benim içinde büyük keyif olur :)
ben PA yı merak ediyorum 2 ay oldu alalı daha roll drag top speed hiç deneyemedim deniycek araçta yok içimde kalmadı desem yalan olur :)
konuyu perte cıkarmıyım maşallah diyorum 2 aracada ...
maşşallah iki aracada güzel video olmuş
ne halınız varsa görün yıyın bırbırınızı:D:D
maasallah ıkısınede...