Msnde sorunmu var arkadaşlar oturum açılıyo listede 5 kişi online gözüküyo diğerleri yok herkezin aynı sanırım kafayı yicem sabah sabah elim ayağım msn ya :D
Printable View
Msnde sorunmu var arkadaşlar oturum açılıyo listede 5 kişi online gözüküyo diğerleri yok herkezin aynı sanırım kafayı yicem sabah sabah elim ayağım msn ya :D
herkeste var aynı problem bu sabah
aynen öyle... bende de 1 kişi online görünüyor... :)
Aynen ben bile online değilim :D
bende dıorum benımkındemı sorun var sabahtan beri restart atıordum :)
bende 4 kişi var :D
bende de 4 ile 5 arasında gidip gelilyor...
koskoca iş msninde sadece app plakacı online :D
Aynen , 15 kişi var gerisi yok...Server dan sanırım.
bende sorun yok valla
300 kişilk msn de 1 kişi online :D
bin bin bişi yok devam :D
Bende de 15 kisi var ama offline kisilerle konusabiliyorsunuz.
msn koptu iletişim bitti..işler aksıyor..
benimde 4 kişi online var şu anda.. bir problem var..
888 kişilik msne 3 kişi online. Sanırm bi sorun war serverda.
bende saglam :D
eger bu saate birisi varsa bozuktur benim msn
offlien konusun gencler
bendede aynı problem kaka :)
:D bendede 4 kiş ivar tolgayla karsılasınca yapıstık dırek gurbette karsılasmıs türkler gıbı :D
e-buddy i de denedim , onda da durum aynı .. , hani türkiyeye özel bir durumu diye denedim , yine aynı
bende diyorum niye 1 kişi var sabahtan beri :)
bende 4 kişi online:icon_wack:D
herkezde aynı sorun bende 6 kişi var dıom bu mıllet nerde 70 80 kişi varkern:D
msn de olmasa ne yapcaz düşünemiorm :D
internet kullanıcılarının favorisi Windows Messenger çöktü...
İnternet kullanıcıları arasında yaygın olarak kullanılan Windows Live Messenger programını açan kullanıcılar listelerinde kimseyi göremeyince şaşırdı. Listeler ya eksik ya da kimse görünmüyor. Çoğu zaman çevrimiçi görünen kişiler aslında çevrimdışı, çevrimdışı olanlar ise çevrimiçi durumda. Çevrimdışı görünme sorununun yurtdısında da yaşantığı belirtiliyor. Konuyla ilgili Microsoft cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.
diye bi açıklama buldum :D
ufaktan ufaktan gelmey başladılar :D 8 oldu :D
msn penceresinde oturum açılmamışken ''sunucu durumu'' na basınca açar gibi yapıyor sayfayı , sonra başka bir sayfaya yönlendiriyor messenger download edin diye :D
msn siz hayat zormuş :D
şuan hiç giremiyorum :D acmıyor. msn hayatımızın bir parçası olmuş .
allahtan tech açık :) onun kapalı olması daha kötü bence.
Online MNS kullanıcılarına kötü haber..
İnternet kullanıcıları arasında yaygın olarak kullanılan Windows Live Messenger programını açan kullanıcılar listelerinde kimseyi göremeyince şaşırdı. Listeler ya eksik ya da kimse görünmüyor.
MICROSOFT'TAN AÇIKLAMA YOK
Çoğu zaman çevrimiçi görünen kişiler aslında çevrimdışı, çevrimdışı olanlar ise çevrimiçi durumda. Çevrimdışı görünme sorununun yurtdısında da yaşantığı belirtiliyor. Konuyla ilgili Microsoft cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı.
GEÇİCİ ÇÖZÜM
Listenizdeki kişiler çevrimiçi olarak görünmese de attığınız mesajlar karşı tarafa ulaşıyor.
cozerler :D oglene kadar yaw
bi arkadaş bugün dünya engelliler günü mü dedi.. :D
çözüm yok mu kimsede ?