-
M-technic Daytona Violet 94. 3.25 Coupe
-
rengine diyecek yok ama şahsi fikrim jantların değişmesi gerektiği :D
-
jant üstündeydı bız aldıgımızda dokunmadık bence yakısıyor:) bide satmayı düşünüyoruz hiç masrafa gerek yok chip dışında
-
lutfen orjinal hellaları takınız:)
-
:( bu halde aldık hiç bişi biz taktırmadık apachi die adımız çıkmasın aman:D
-
kazasız belasız, jant ve far değişebilir :)
patlak gözlü bu farlar çikin yaw.
-
Motorsport istiyor :) Maşallah temiz araç ..
-
araba maşallah 10 numara ama motorsport we farları deiştirsen daha da güzel olur tahmınımce
-
ön böbrekler değişirse birde jantlar
tadından yinmezzzzzz şiker şiker maşallah
-
böbrekleri siyah kaplatırsanız süper durur kazasız belasız günlerde kullanınmı desem yanlayınmı desem :)
-
fikirler önemli sagolun....
yazın sonuna satılmassa jant far böbrek değişicek :) masraf etmek istemediğimiz için böyle şu anda
aldığımızda bu şekildi idare ediyoruz şimdilik chip alabiliriz denk gelirse bakalım kısmet
-
Masallah, rengi cok güzel..
-
-
tesekurler denk geldi işte kısmet
-
eewet rengi çok güzel.. iyi denk getrmişsiniz. güle güle binin..
-
maşallah renk çok güzel ama o farların acilen değişmesi gerek , resmen bütün güzelliğini almış arabanın.. jantlarda değişebilir , bulabilirseniz m-contour çok güzel olur , kazasız belasız..
-
cümlemize kazasız belasız
-
Farlar Ve Jantlar Dışında Çok Güzel Maaşallah.
-
hastayım bu renge ancak far ve jant değişirse +18 olur :D
-
tehlike:D jantlar ve farlar herkesin ortak fikri zaten. maşallah.
-
valla bu farlarla daha apachi inan... Yeni tip mercekli takarsan ve guzel bir jantla cok daha iyi olur bu bebek. Daytona bakim isteyen bir ton, guzel bir boya bakimi da iyi gider.
-
bmw denınce akan sular durur.
-
masallah allah kaza bela vermesın benım gsi rengınden :)
-
Fotolarla cok oynanmis çip< olmus resmen..kazasiz belasiz
-
Alıntı:
ReßeL Nickli Üyeden Alıntı
valla bu farlarla daha apachi inan... Yeni tip mercekli takarsan ve guzel bir jantla cok daha iyi olur bu bebek. Daytona bakim isteyen bir ton, guzel bir boya bakimi da iyi gider.
+ bagaj üzerinde ki spoiler ile arka camın üzerindeki spoiler'ı da çıkarın :).
Kazasız belasız, temiz görünüyor :).
-
-
tesekkürler arkadaslar hepimize kazasız belasız insallah satılık far ve jant var :D:D
-
-
maaşallah rengi cok güzel.
-
masallah arac sakaryadan alındı sanırım.gule gule kullanın
-
Alıntı:
Talih.b16 Nickli Üyeden Alıntı
masallah arac sakaryadan alındı sanırım.gule gule kullanın
aynen 6 7 ay oldu
-
tekrardan hayırlı ugurlu olsun
-
-
Bmw de orjinal fardan gerisi yalan...Far haric cok gzl arac...Kazasız Belasız...
-
bagajdaki m logosu,angellar,jantlar,spoilerlardan,koyu filmlerden ve filtreniz aciksa filtreden kurtulsaniz araba bebek gibi olur :) masallah
+
renk individual diye biliyorum ruhsatta kac hp yaziyor bi yazarsan sevinicem :)
-
Hayırlı uğurlu olsun... ;)
-
Alıntı:
tunch Nickli Üyeden Alıntı
bagajdaki m logosu,angellar,jantlar,spoilerlardan,koyu filmlerden ve filtreniz aciksa filtreden kurtulsaniz araba bebek gibi olur :) masallah
+
renk individual diye biliyorum ruhsatta kac hp yaziyor bi yazarsan sevinicem :)
individual özel sipariş altında gelen renkler için deniyor diye biliyorum bu renk techno ve daytona violet adı altında sanırm
hp bakıp yazarım dıkkat etmedım 192 dıye bılıyorum ama orda ne yazar dıkakt etmedım
-
Alıntı:
34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı
individual özel sipariş altında gelen renkler için deniyor diye biliyorum bu renk techno ve daytona violet adı altında sanırm
hp bakıp yazarım dıkkat etmedım 192 dıye bılıyorum ama orda ne yazar dıkakt etmedım
biliyorum o yuzden soyledim rengine bakarak arac individual sanirim diye cunku gordugum nerdeyse butun e36 individuallar bu renkte :) kulelerinde yazar individual olup olmadigi :) 328ler 192 diye biliyorum ama merak ettim 325ler kac hp diye bi arkadasima 320ci individual alicaz arac sahibi tutturdu arabam 177hp diye ondan dolayi soruyorum individualsa normal 325lerle hp farki warmi diye :)
-
Maaşallah, Kazasız Belasız..
-
Alıntı:
tunch Nickli Üyeden Alıntı
biliyorum o yuzden soyledim rengine bakarak arac individual sanirim diye cunku gordugum nerdeyse butun e36 individuallar bu renkte :) kulelerinde yazar individual olup olmadigi :) 328ler 192 diye biliyorum ama merak ettim 325ler kac hp diye bi arkadasima 320ci individual alicaz arac sahibi tutturdu arabam 177hp diye ondan dolayi soruyorum individualsa normal 325lerle hp farki warmi diye :)
individual olması sadece donanım ve renk seçeneklerini farklılaştırıyor, motorda bir fark yok diye biliyorum.