http://www.youtube.com/watch?v=uBArvirNN9k
Printable View
vayy bee x6 harbi şaka yapmış
x6 nın motoru kaç cc ki :? dizel i mi yüklemişler acep
şaka gibi...
oğuzcum araç stok ise fabrika değerleri şoyle
http://www.bmw.com/com/en/newvehicle...ical_data.html
Videonun başı çok iyimiş.
oha x6 cok fena saplamıs:D
7.50 dede aynı motor kullanılıyor ve yeni gelecek m5 tede aynısı kullanılacak 4.4 twinturbo
x6 çok iyimiş be :D
nasıl bir cekimdir ya:D roll leri böle izlesek süper olur
Yıne ruslar
araçlara maşallah
X6 ezdi :D
fantastik :D cayenne çöp oldu gözümde ama :D
3 araç drag yaptığı vakit, soldan skoda kafa çıkartıyor ama sonra hacimden kaybediyor :D:D:D
x6 kalkısta cok kotu saka yapmıs mercedeslen porsche a
Iste bekledigim karsilasma :D ve bekledigim sonuc. Salyangozlar girerse isin icine carsi pazar karisir
mükemmel bir video hele ki çekim teşekkürler cok güzeldi:)
x6 kurcalanmış sanırım keşke cayenne turbo s ile deneselerdi oda boyleyse yazık valla :D
x6 evotech dio, yazılımlı heralde :)
cayane deki herif hem önce basıyo yine turbo lag diyo :)puhaha
7.60 li deki motor daha bi giderdi ya v12 falan :)
keşke makyajlı cayenne turbo S (550hp, 750nm stock) olsaymış bu denemerlde eski kasa turbo yerine(450hp stock). Yeni cayenne turbo S le x6m çok güsel olur stock olarak. mercedes de boş durmayacak gibi;)
x6 gel hey yafrum cekimde iimiş:D
harbıden x6 ezdı range rover super charget nıye koymamıslar onu anlamadım aynı katagori :D
X6 şaka yapmış hepsine :)
yanlız burdakı vıdeoda kı x6m stok degıl evotech yazılımlı:) dıkkat edın 510hp 625hp 530hp yaklasık 100-115hp fazla x6m, sonucta gayet normal
HAHAHAH evo kurtarmaya geliyor :D ama video harikaydı.
Mersodaki rus anlaşılan rus miltomilyoneri. daha önce GTR vardı beyaz, bir de audi hatırlıyorum rs bilmemkaç. bu da çipi sanırım. heriflerde para var ve yemesini biliyorlar, helal olsun adamlara. video ise harika hazırlanmış. onu da para verip yaptırmıştır kesin, kendi yaptıysa veya amatör işiyse helal olsun.
araçlara zaten diyecek yok. üçü de çok vayşi, üçü de çok hızlı...
herşey güzelde ml63 hakkı yenmiş bence 2 araçta yazılım var mersoda yok bence onu da bi yazılımla denemeleri lazım :D:D
x6 evotech yazılımlı başka ne war yazmıyorda 625hp yani sonuç gayet normal.
cayannede yazık garibim 6.3 amg karşısında 4.5 hacimsiz kaldı:D
benzinleride ucuz değilmi rusların ?
mercedesin tüketim değerine bakın videonun en başında.
29.3 lt :)
Mercedes cok güzel makine,porsche karda iyi azıtmış x6 ne kadar yazılımlı hızlıda olsa cok çirkin ve video kesinlikle muhteşem
oh mest oldum izlerken
X6 gelmeden direk ezer demiştim ve olan olmuş video çok kalite kokuyo mükemmel ötesi olmuş :)