21-22 ve 23-24 saatleri ayırttım yalnız bırının gıdıp kapora vermesı gerekıyor
http://www.biralhalisaha.com/iletisim.asp
Printable View
21-22 ve 23-24 saatleri ayırttım yalnız bırının gıdıp kapora vermesı gerekıyor
http://www.biralhalisaha.com/iletisim.asp
eyvallah davşanım
kaparoyuda hallediverseydin :hehe:
izmirde takım kurulsada bızlerde yapsak bole aktıvıteler canım cekıo walla topıclerı gorunce :)
o gun ıstanbulda olabılırım yer varsa oynarım:)ona gore kıyafet getrcem:)yalnız ben bahcelıevlerdeyım
metrobusle vapur farketmez ,,, ufaktan bir yol tarifi verseniz :D:D:D:D:D
saygılar
Rıdvan...
NOT: roll için "BELKI" atmosferik bir E30 3.18 IS getirtebilirim :D:D:D:D:D:D:D
bende oynarım:)
Genel izleyici olarak gelirim :)
is gelirsede keyfine bir deneriz(stocksa tabi çünkü bende cai+egzos dışında birşey yok şu an :)
ben yine izleyici olarak katılırım heralde. Eğer avrupadan gelip vasıtası olmayan veya yolu bilmeyen falan varsa alabilirim metrobüsün ordan. 5 kişi falan sığar heralde arabaya.
eğer 4. takımdan gelmicek warsa yanımda arkadaş getirebilirim bi kereliğe mahsus..
ciddi bir aksilik olmaz ise ben geliyorum :)
hani iptaldi kasaplar gelmesin yada :hehe:
Eksik varsa bende oynarım:D
bende oyniyim la murat :)
takımları yrn akşam yazarız arkadaslar gelmeyen olursa ekleme yapıcaz
saygılar rıdvan abiyi bizim takıma transfer edelim
bende yer varsa oynarım arkadaşlar .
takımlar yine aynımı olucak?
takımlar aynısını gibi olucak gelmeyenlerin yerine veya sakatların yerine ,kesin gelecek kişiler eklenicek..
gelemeyen varsa yazsında ona göre adamlar eklensin
ben 3 müydüm 4 müydüm unuttmda gelemicem busferkine
kadrolara aynı gelemeyenlerın yerıne yenı oyuncular alınır. 2 takım daha cıakrsa bır saat daha kıralanır mac sayısı 3 olur
Takımlarda dağılma-değişme olmasın, böyle başladık böyle devam edelim... Eksiklerin yerine adam alınsın yada takımlar arasında transfer yapılsın. Ben bu hafta yine varım 3. takımda.
3.takım aynen devam sanırım bizde kaleci dışında fire yok gibi
kaptan muştu :D yaşar,ahmet,kakus,ko,dou ve son kişi dıracır yavuz abi gelecek sanırım :)
gelmeyen varsa yazsın atasehır e yakın olan sahayı ayırtabılırmı gun ıcınde murat cunku telefonla ayırttı kapora verılmesı lzm
sıklaştırsak güzel olur. cumartesi çarşamba geceleri olursa fit bir vücuda sahip olabiliriz :D:D:D:D
bu hafta rakipsiniz biribirinizi preslemeyin :D
boş yer varsa bende oynayabilrim
2. takımdan ben gelyorum :D:D:D:D
gene istenirse kalede oynarım,,, yada forvete geçerim :D:D:D
saygılar
Rıdvan...
mustu gelmesın parası ne ıse ben verıcem :D onu baytara yollayın :D ayagını yontsunlar :D