arkadaşlar yarın akşam 7 8 civari shellin orada toplanalım diyorum uyarmı?
Printable View
arkadaşlar yarın akşam 7 8 civari shellin orada toplanalım diyorum uyarmı?
Ahh ahh üniversite yıllarım ahhhh az mı giderdik shelle alkol almaya gecenin bir yarısı :D Özledim eskişehiri :(
Vizelerde orada olacam nasipse : ) O sıralarda olursa tabanway şeklince katılabilirim :D
katılım olursa ben varım :)
neyse hemşerierim... kim geliyor hadi yokmu arttıran?
neyse beyler ben yarın o saatlerde o civarlarda turluyor olacam beni yakalayan selek atsın
plaka 11dl388
cok cok guzel sehir ozledim, askerlik yaptim 1 sene, hala bitmemistir yol insaati.
yarın AÖF sınavları için eskişehire yola cıkıyorum öğleden sonra eskişehirde olurum bizim ev teknik otonun orada zaten hasan polatkan üzerinde :) eğer katılım olursa bende tanısma amaçlı yarım saat liğine gelebilirim ***** ertesi gün sınav var kalmayı isterdim ama ...
katılım olmasada sen gel 7 8 arası shelde ol arkadaşım, ki olmayacağını sanmam... bakma sen pek bişey yazılmadığına yarın ufaktan ufaktan doluşurlar...
la burası ufacik yer bulusma dedigin yer bnm ewe 5dk bile yok aq :D Bana cokene pis
cokerler lan burda ahaha gece bulusmalarını evde yapiyorum lan zaten bide disarda otomobil bulusmasi yapayim cok uzak kaldim otomobil camiasina asdfdsfs :F
3.cüye kayıdı yaptrmaya üşendm lan artk seneye onada devam ederim eeheh
ahbe 222,buda,hayal ömrümü verdim oralara :D:D:D
yahu arkadaşlar kim gelio kim gelmio? kim yarın eskişehirde olacak kim gotham cityde? biri bişiler desin :D
cem arkadaşım eskişehirdemisin?
eee varmı katılımla ilgili son bi gelişme?...
pazar günü sınavdan sonra herkes için uygun olur en azından.şahsi düşüncem...
öğleden sonra kampa gidiyoruz gitmesem damlardım ama bunu şöyle yapsan beş sekiz gün önceen haber etsen daha iyi olmaz mı ?