http://www.haberler.com/video-haber/...asp?id=1988927
Printable View
Ben önce yaris sandım toyota olayı
geçmiş olsn yapmamak lazım böyle şeyler...
geçmiş olsun..
o beyaz toyota bi yerden tanıdık geldi..
Telden goremiyorum ama eger hbr dogruysa honda muhtemel bastan cikqrtmis, diger arac oynuodu buna takildi sonra basladilar vsvs gibime gelior... Gecmis olsun allah sifa versin n diim
neyse iyi ki kayıp falan olmamış..
yaralı harici bi durum yok Allahtan.
gereksiz hareketler allahtan kayip olmamis..
muhabirin sorduğu soruyo bak ya "modifiyelimiydi araç modifiyelimiydi" ebe.... liydi sanane gerizekalı abartıcaklar ya olayı malzeme arıyolar. :ofk:
kazaya karışanlara geçmiş olsun
ae101 değilmi o beyaz olan.Allahtan ağır bişey yok
bayrampaşa yıldırımda bi coralla vardı ona benzettim o araçmı acaba:soru:
öncelıkle buyuk gecmıs olsun eqer yarısıolarsa gercekten bos iş
Fakat birşey söylicem belki duymussunuzdur cuma aksamı bizde avcılarda k.ckmece arasında tam jandarmanın orda beyaz civic ile kapısıyodk bızde megane wardı ölümüne gidiyodk resmen 170 -180 le makaslara giriyodk fakat bizim araba orjinldı soldan sağa attık kendımızı arkası bi kaydı toparlayamadık bu sefer sola doğru kayarak metrobüs bariyerine ordan bu sefer yan kayarak sağ arka kısmını sağ taraftaki yol diğer bariyere vurdk sonra butun tekerler yerınden amasörleriyle birlikte koptu yaklasık 20 25 mtre sürüklendik arabayla sonra nihayet yolun ortasında durdu apar topar çıktık arabadan Allaha bin şükür hiçbirimizde bişey yoktu bi baktım lastiğin biri 30-40 mtre ilerde diğeri metrobüs yolunda diğeri ise yan yolda o kadar kötüydiki anlatamam sonra o oynadığımız adam hiç umursamadan bastı gitti Angry ölebilirdik orda bu yuzden gercekten boş iş hiç gerek yok halen olayın sokunu atlatamadım gercekten boş iş arkadaslar
verilmiş sadakası varmış Allah korumuş gerçekten
Ya dikkat gerekiyor 2 kendini bilmez yüzünde bütün camia suçlanıyor(lafım meclis dışı alınmasın kimse lütfen) dün de bizi bi megane sıkıştırdı yolda salak çok naparsın..
geçmiş olsun diyelim...
geçmiş olsun allahtan can kaybı olmamış
2-3 tane kendini bilmez bilinçsiz şekilde hız yapıyo ondan sonra modifiyeli araç sahiplerinin adı serseriye çıkıyo.........(kimse üstüne alınmasın bu forumda kimin nası araç kullandığını bilen biliyo )
Çok yazık gerçekten..Allahtan ölüm haberi yok.Arabaları çok boş kişiler kullanıyor..
Neyse geçmiş olsun
Ölüm olmaması sevindirici de muhabirin modifiyelimiydi vs. sorusuna hasta oldum..Dediğiniz gibi kurunun yanında yaş da yanıyor işin kötüsü :(
Biçoğumuzun yaptığı bişey belki makas atmak atma bunu yapmanınde doğru bi şekli yeri zamanı var.Muhabere uyuz oldun sanki mod.suz araçlar böyle aptal aptal iş yapmıyor sanki hatta daha kötü oluyor onların yapması araçları stockken.
Kayıp olmaması sevindirici.Kazaya karışanlara geçmiş olsun.
Çok cahil adam doldu trafik..millet birbirinin üstüne kırıyor,şaka zannediyorlar herşeyi.
Ucuz kurtulmuş eleman.
Geçen günlerde de bir bayan motosikletçiyi yolda sıkıştırmışlar..İstanbulda araba kullanmak motor kullanmakta zor
Nelerolcak daha neler. Geçmiş olsun diyelim ama bu modifiye muhabbeti artık kötüye gidiyor tipik serseri damgası yemek çok kötü
makas kazası sakat birşey ya....
beni en çok gıcık eden şey, benim arabayı gören gaza geliyor ve sapıtıyor. ben her ne kadar sakin dursam bile üzerime kırmayı marifet sanıyorlar. arabanın o kanadını monte edicem birgün birine ama kime denk gelicek bilemiyorum.
eskıden atardım ölumune gıderdım ama sımdı deyıl nedenıı cunkı eskı cesaretım kalmadı korkuyrum acıkcası allahtan bır sey olmamıs cocuklara ...
herkez gazcı
kendim dahil sonunu düşünmeden iş yapanlara hiç üzülmem..
Sadece kazaya karışan vatandaşa yazık olmuş.. Onun dışında geçmiş olsun demek adettendir..:icon_tup:
geçmiş olsun Allah korumus yine..
aynen ya , yemin ederim bende geçenlerde bu tarz bi kaza yaptım (allahtan ufak) sonra yanımdaki arkadaşıma ilk söylediğim şey 'hakettim böyle olması normal ben bekliyodum zaten nezaman olucak diye' oldu..
geçmiş olsun , insan gibi kullanmak en güzeli , herşeyin yeri zamanı var..
Benim merak ettiğim yarıştığı hondanın şöförü kazayı görmediğini söylemiş. Şimdi bu adamlar bunu hangi ara bulduda sordu. Ayrıca bu plakayı hangi ara almışlar. Çünkü EDS hariç trafiği gözleyen diğer kameraların hareketli görüntülerden heleki hızlı hareket eden araçlardan plaka okuyamıyor. Öbür adamın durumu ne olucak acaba.
Bende Aynı Hallerdeyim Eskiden Cidden Düşününce Salağın Önde Gideniymişiz İyi Patlamamışız Diyorum Bazen Öyle Yolda Laylaylom Yapayım Diyorum Geriliyorum Bırakıyorum Hatta Çok Aptal Sürücü Ve Salak Bir Trafik Harici Yapmıyorum Diyebilirim
Devamlı Bakıyorum Aralara Ama 6560 Tane İhtimal Geliyor Aklıma :D Bırakıyorum Boşver Diyorum
Ciddende Gerek Yok Artık Sarmıyor Sorumluluğu Büyük Oluyor Bu Tarz Makas Kazalarının Çok Arkadaşlarımın Başına Geldi 2 Araçtan Aşağı Hasar Çok Nadir Oluyor
Kısacası Patlarsanız Dünya Ahiretide Karıştırıyorsunuz Hiç Gerek Yok Böyle Bir Riske
Yapmıyormuyum Yapıyorum Ama Böyle 200'de Çok Tatlı Sollama Sağlama Yani Akıcı Şekilde Gitmekten Öteye Geçmiyorum Geçmemde
Herşeyden Önce Hem Kendime Hem Arabama Yazık
bu makasçıları ALLAH ıslah etsin,insan ların canlarıyla oynuyorlar RABBİM hepimizi korusun.
Bu tatlı 200 dediğin 200 km/s değil mi ? Ha makas atmışsın ha tatlı (senin tabirinle) sollama sağlama yapmanı gerektirecek kadar araç olan bir yolda 200 km ile seyir etmişsin. Bence pekde bir farkı yok o yüzden bence gerek yok dediğin risk listesine bunuda dahil etmelisin.