specs
vtec2: 4-2-1 headers,d17 ecu,ies emme manıfoldu,stage2 debriyaj
SI:4-1 headers
iyi seyirler
http://www.streetfire.net/video/vtec...si_1459271.htm
Printable View
specs
vtec2: 4-2-1 headers,d17 ecu,ies emme manıfoldu,stage2 debriyaj
SI:4-1 headers
iyi seyirler
http://www.streetfire.net/video/vtec...si_1459271.htm
maşallah si güzel yürümüş crx 3-4 var heralde ;D
yok tamamen stock motorda ve şanzumanda en ufak oynama yok
ahahah kerem abi hemen ispiyonladın yaw sahusahu
milletin kafası karışcak net bilgi verin :D
hahah verem aga verem bari. 2 dakka numero yapalım dedik kerem abi ispiyonladı hemen :D
si b16 eg si
rolling 60-65 vtec üstü
tabi denerken ben bilmiyorum b16 olduğunu. bizede süpriz oldu hatta baya karştı ortalık ahaha :D
vtec2 de b16 ilk sanırım :D:D
emre bana ankaradayken "abi gizli nos nasıl basarız" diye sordu :D :D
hahaha abi bozmuştum niyeti nos aldırcaklardı bana. içimize kurt düşüpte soruşturmasak kaynıcaktı öyle arada ahahah
emre abi al sana si :)
olay şu şekilde başladı anlatıyorum:
emre(despe) uzun zamandır aracını yanı vtec2 sini stock bir SI ile denemek istiyordu, bir tane SI bulduk cok farklı gectı sonradan SI ın sahıbı arabamda problem vardı dedı tamam olabılır dogrudur dedık ve kardeşçe olayı sonuclandırdık akabınde bursada yerel bır honda forumunda yönetici olan bizleryeni bir SI ayarlamak için forumumuzda denemek için SI aranıyor dıye bır konu actık ve sıtemıze sponsor olan bır fırma bır müsterimizin stock SI var istersen deneyelım dedı emreye emre de tamam dedi, gectıgımız cuma aksamı ıkı arac otobanda 60-65 de deneme yaptılar ama bır SI mumkun değil böyle gidemez imkanı yok neyse bır aracın ne oldugunu araştırmaya basladık tabııkı kaputu actırmamıstık yarıştan ne önce nede sonra vede deneme esnasında emrenın arabasının egsozu cok fena gürültülü ve SI ında egsozu sessız oldugundan bız arabanın vtec acıtıgını farkedemedik emre 4-5 boy kadar fark yıyınce arabayı araştırdık ve gördükki SI izmirden satın alınmış ve b16a2 swap tabııı bu terbıyesızce davranıs sitemızın sponsorlugundan bu fırmanın ihracına neden oldu
ahah aga zaten vtec açtığını duyamayız çünkü zaten vtec üstü basıyoruz hep.
yok zaten arabanın vetc acıtıgını farketmeyelim diye agırdan gidiyodu yanımızda falan , ben bu kadar yıllık hayatımda böyle terbiyesizce bir olay görmedim vesselam, yahu aracında bişeyler vardır speclerini söylemessin anlarımda SI diye getirdiğin araba vtı cıkarsa senın fırmanında senınde esnaflıgına kımler neler söyler hiçmi akıl etmessin be adam eee nooldu şimdi vtec2 b16 swap SI dan 4 boy yemiş oldu bu senın için daha utanc verici değilmi sorarım bunu yapanlara, tabii kendilerinde stock bır SI vardı yürümeye maçaları yemedi b16 olunca kaputun altındakı aıle arabası dıye küçük gördükleri vtec2 ıle yürürken vede 4 boy fark atınca bu za-tı muhteremler aslan kesildiler şiddetle kınıyorum
ahha olum var ya insan senin diline düşçeğine dipsiz kuyuya düşsün daha iyi ahahha
neeeen laa bırcet hakkatleri cızıktırıyoz roman tadında :D
hahah olum hiç bişeyden çekinmem de, senin diline düşçeğimden çekinirim böyle bişey yapmam :D
delıkanlı olacak herkes , deseydı kı b16swap sı var onunla denermısın bız gecılecegımızı bıldıgımız halde bıle ne makınalarla denemedıkmı onunlada denerdıkne olurdu kı sonucta dostluk kazanırdı böyle ne oldu şimdi
buradan ilkere çağrı, ilkerim şu doğuştan ciğerli vtı nla şu cakma vtı a bi sapla bu bır emırdır ilker :D
o değilde o yağmurda araba denenir mi yahu
ulen desbih :D orda kitlemişiniz konuyu yazamadım imamın dediğine senin tespitinle doğru orantıda cvp yazıyorum.
yazıyorum: BUHUHUHU
yazdım.
olm benim sana yaptıım aşıyı 40 tane sünnetçi yapmamıştır buhuhuhu.
nabeeeer kukum
.
olm o nasıl swap eg vti buhuhu madara etmişin babali harbiden.
emre hayırlı olsun...emmeyide halletmişsin....wallaha ne yalan söleyeyim...açıklamaları okumadan önce la si mı iyi gidiyor yoksa d16 mı ayarsız diye şüpheye düştüm...ama çakma vti çıkınca si rahatladım dersem yeridir.... :)
emre şu bordo d16 ile denedin mi hiç şu son haliyle...stage2 li olanı.... ?
hehehe valla ne yalan söyleyeyim bende aynı şeyleri düşündüm güzel bi şaka oldu :D nasıl si lan dedim bu böle hahah sesten bişeyde anlaşılmıyo :D
hacım o arabayla deneyemedik daha ne yazıkki tam olarak, ufak çaplı ayarsız denemelerimiz oldu. geçen haftalarda ayar için gidicektik, ben emme manifoldunu takınca ve + sonuç alınca onada aynı uygulamayı yapıp o şekilde gidicez kısmetse. arkadaşın pek bi acelesi yok :)
valla az mı çok mu olurdu bilmiyorum :) çünkü 2 den 3 e atarken videoda belli oluyor 3-4 tur sarıyorum.
pilotaj hakkında bi bilgim yok :) ama iddaalı konuşmaları var :D
ben beklediğimi aldım bu videodan hızlı bekliyodum bu arabayı..gercektende hızlı...
bende var stock eg si :) deneyek isterseniz otobanda bi akşam :D :D :D
ahahha seninki tam şaka olur hiçten çıkamayız işin içinden :D
eğer benim bildiğim arabaysa gayet iii giden bi arabaydı izmirde olan..
evet araba izmirde olan geçenlerde burada da satılık konusu olan araç. lacivert eg si b16
benim açtığım konularda bizdeyken çekilen videoları mevcut ordan bakabilirsin nasıl gittiğine büyük ihtimal yeni sahibi hakkını verememiş aracın belki daha alışamamıştır bilemiyorum bu arada sedanlar ek kasadan çokta hafif değil ruhsatta si motoruyla yazan ağırlığı 1080 kiloydu diye hatırlıyorum.vti ile deneme olursa onuda eklerseniz seviniriz
ama ek kasa 1150 kg falan yanlış hatırlamıyosam arada 70-80 kg fark var buda nereden baksanız 60-200 denemsinde 1.5-2 boy yapar + olarak vtec2 de stage2 debrıyajdan dolayı ve lastıklerın kabak olmasıda cok büyük faktör 3. viteste dahı müthiş sarma söz konusu aradakı fark gercekten b16 eg ye göre cok az , pılotaja gelınce eg yi kullanan arkadasımız gercekten pılotajı mükemmel bursada hondayı en ıyı tanıyan (kendisi cıraklıgından ıtıbaren bursadakı honda servısınde yetişmiştir istanbul parkta honda takımında teknık eleman olarak görev almıştır detay) kişi diyebiliriz
ne olmuşsa olmuş butarz şeyler hep oluyor hatta insanlar butarzprojeleri insanlara süpriz yapmak için gerçekleştiriyolar
konuşurlarken bile yok şuna şunu swaplasak şole olr diye konuşurlar
tabi esnaf olmaları ve bole yapmaları kotu olmuş
aracınızın maşallahı war sizde bunu gormuş oldunuz :)
araç std bi ek kasa olsaydı bu fark daha az olurdu :)
kazasız belasız inş .