Mehzent ve Beyaz s2k önde basarken geriden sıktığımız 2 adet video diğer videoları Göki atar :) stlegal integral diş macunu 0,7 orjinal map sensörü ile basmış.
Printable View
Mehzent ve Beyaz s2k önde basarken geriden sıktığımız 2 adet video diğer videoları Göki atar :) stlegal integral diş macunu 0,7 orjinal map sensörü ile basmış.
MUHAHAHAHAHAH muhahahaaha muhahaha :D koray çok şeysin elveda dostum :D
cem abı maasallah bee, hesapta mıllet sıkıyor sen gaza çökünce mıllet duruyomuş gibi :D
ohaaaa mehmet sana nooolmuş olm üzüldüm lan :(
ceco arkadan basıp mı geçiyosun sen orda ben mi yanlış gördüm??
mehmet araban hiç gitmiyo ya 20 lira veriyim git meganı geri al olm
Seyredemiyorumm telefondannn :)
izleme bro zaten gece gece kabus görüceksin 106 lar s2k lar gc8 ler araya almışlar tayparı ohoooooo o duvar senin bu duvar benim bam güm bam güm :hahaha:
hahaha çok iyi :D elveda dostummm :)
Hard core :D
dier konudakı 10 kısı atlamıs buraya, gel bak ne warrr b.k warrr :D:D
http://www.webrazzi.com/wp-content/u...ube_engel1.gif
bende böyle birşey çıkıyor :confused:
çok mu hardcore oldu ya üzüldüm şimdi :(
Yekta diğer konuda ara olm mehmeti burda geçio gibiydi ondan laf söyletmez hahaha :D
Masallah :D
beyaz s2k cam carmı ?
typerlarımı çekiyor yoksa onlarlamı deniyor.
bilgisi olan varmı arkadaşlar.
sonuç ne sefa ?
pek belliolmuyor videodan.
type-r lar aynı gidiyo zaten.. Fark olmuyor.. s2k bi ara mehmet tek iken denk geldi orda type-r geçti ama 2 ye 2 iken yan yana gibilerdi sonlarda kafa çıkartıyor.. 2. videoda az çok belli s2k ortada solda örneğin kırmızı type-r :)
Herkezin aracına maşallah..
Selimcan da saolsun ilk kez denedi sanırım arabasını sesi biraz cızıltılı bi t1r olsa s2k da ses ezicek :D
s2k yı mrk ediorum açıkcası.
araçta v2 cai hks single var dimi s2k da
diğer typerları biliorum zaten yanyanamı gittiler bu speclerde sefa ?
specler tamamen aynı denemez tabi filtre-egzoz-header ama markalar farklı tabi.. :)
yan yanalar onlar.. geçeni geçileni belli olmuyor.. İçi boş dbs nin ama izolasyonu sökmek için.. jant hafif yürüsün diye ama dez avantajıda var hafif volan üstlerde sıçıyormuş.. Örnek mesela
Kamera videoları var dediğim gibi yarın gelir en geç :)
ben açıkçası s2k nın bariz önde gidiceğini düşünüodum bu speclerde.
arkadaşımızın ilk roll ü ise tabi olabilir bu sonuç
maşallah tüm araçlara.
ama dedimya ben izlerken baya şaşırdım.
Neden?
EZN s2k videoları var diğer konularda.. o s2k da headers ve vafc sanırım fazlası var bu s2k dan.. Az çok belli gibiydi sonuç bence tabi.. AMa bu bahçivana bahçivan buna hesabı tutmuyor her zaman.. Atmosferik araçta tutuyor genelde gerçi ama benim tahminlerim az çok belli oldu.. üstlerde s2k açar diye düşünmüştüm yani gider ayrılır diye..
acaba 60 65 demi basılıldı bu roll de ?
typerlar ile s2k ? varmı sefa bilgin ?
Typer duayeni Sefa :D
s2k da sanırım kat iptali yok sefa bana aracın sahibi öle demişti.
single yapıcam kat iptal etmicem demişti asla.
baya konuştuk ama yok etmicem dedi.
maşallah tüm araçlara.
evet haklısın.bende öyle düşünüyorum.
ilk kez gidicem bununla roll e demişti.
tüm araçlara maşallah tekrardan neşeniz bol olsun :)