http://www.sahibinden.com/kusursuz_u...XQQdisplayitem
arkadaşlar bu aracı bileniniz varmıdır ?
Printable View
http://www.sahibinden.com/kusursuz_u...XQQdisplayitem
arkadaşlar bu aracı bileniniz varmıdır ?
yazılanlar ne kadar dogru bilmek zor tabiki ama sanki araç böyle bi garip şekilde boyanmış gibi görünüyo veya foto kalitesi cok kötü.. ama yazılanlar dogruysa alınabilitesi olan bi araç gibi fiyat aşagı cekildigi takdirde ;)
eski sahibi arkadaşımdı.. Hiç detaylı incelemedim ama diri duran bir arabaydı o zamanlar..
hey gidi güzel izmirimin güzel gti'ları :)
cıtaları nerde bu arabanın?
cok yorulmuş yıpranmış gibi gözüküyor arac fotolardan.
bide arkadaslarımın aracına bakın derim..(izmirden gercide fikir olur)
http://www.sahibinden.com/boylesi_ka...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/yerlerdesi...XQQdisplayitem
ana bnm araba :D
kım tutar mustuyu lounch kontrol mustu :D:D:D:D:D
beyaz olanı çok beğendim
valla ilk defa goryorum aracı.iş cıddıye bınerse sorustururuz
İzmirdeki kırmızı harikaymış
bugün sanayide gördüm bu kırmızı 106 yı:)
kazasız gtılardan biri diyebilirim :)
http://www.sahibinden.com/ca-na-var_...XQQdisplayitem
mustu da 106 cı oluyor ya gerisi hıkaye puahhuaahuahua
Fiyatlar yüksek.. Ekstrası olmayana çok bunlar.. 106 da artık kazasızı boyasızı para eder halde değil..Elbette bi farkı oluyor ama daha çok Gidişi yürüyeni içindeki takırtısı tukurtusu para ediyor :)
Ben sana bulurum abi 106 bütçe meselesi.. Beyaz recep kardeşimin arabası maşallah çokda iyi bakar arabasına Di mi lem :D
musti arabanın sahibi arkadaşımız arar konuşurum istersen yabancı deil dosta gider bi araba değilse söyler.ben gördüm arabayı çok güzel duruyordu kazasız değişen fln yok belt altı boyalı die biliorum
izmirdekiler massallah
ama ankara için bayagı parcası boyalı kaput bagaj kapılar arka camurluklar da goruluyor fiyatda ucuk arkadas 2001 i bile bu fyata almadı
Ankarada bildigim bi araçama hiç bi bilgim yok... paylaşılan izmir araçlarının 2 side cok diri oldugu kesin ve net.
o fiyatlar ne öle yahu.. 106 piyasası ne olmuş öle. kimse 106sını satmak istemiyo sanırım..:beuj:
Bunlar temiz 106'lara biçilen fiyatsa benim arayacagım 13'binlik 106 lar nasıl acep :D
:D Satamazda.. Kendi aracımın piyasası ama ne biliyim.. ufak tefek değişeni vardır keyfe keder boyattım yürüyeni iyi diyoy bi son susturucu koyuyor devam.. Fiyat son ne olur diyosun 14.500 den aşağı babamın oğluna vermem diyor.. Babanın oğlu almaz zaten sen nasıl vericen..
sakso vts al, gideri cok :D
izmirdekilerin maşallahı var gerçekten ikiside diri duruyor...
valla piyasa cok yüksekten gidiyor gibi ama kimse o yazılan fiyatlara vermiyor aracını ciddi pazarlıkta veya araç basında
rahat 1000TL + düşüyor fiyat :) :)
Şimdi kanka kime göye neye göre temiz?
Kronik sorunlar diyincede adamı araban soğutan sorunda var lak diye yapılan ufacık sorunda.. Her arabada baş göstermez ama yinede..
Benim mantığım başka sanki bilmiyorum katılan olur mu ama..
Arabam boyasız diyip verniği yanmış,fırça izi,değişen yok deyip her tarafı çizik göçük içinde araba çok istersem alırım anca.. Ne biliyim torpidosunda Altın saklı olmalı..
Herşeyden önce 3 şeye bakmak lazım 106-saxo da bence..
Motor durumu(mekaniği dahil-benzin pompası vs)-Yürüyeni(amortisörü alt takımı-şanzumanı)Birde şaselere.. Eğer sıkıntı yaratmıyorsa bu 3 lü ben alırım.. Kapı kordonu dodiği vs bunlar incik boncuk bence(dodik seti 900 lira gerçi :D )
Kaldı ki ben 106 piyasasını sevmiyorum arkadaş..
Angel far takıp düz boru filtre egzoz yapıp gezer oldu herkes.. Hani herkes aynı şeyler için 106 alır oldu(egzoz patlatmak-makas atmak-ucuz yollu hızlı olmak)
Herkes farklı bişi yapsın istemek kişisel düşünce olur gerçi önü pek açık bir makina da değil rakiplerinden honda'ya kıyasla.. Ama atmosferik olarak çok keyifli bir şaka makinası oluyor..
Ben kısmet olursa farklı yapıcam.. Gerçi herkes eşeğe altın semer vursanda Ai Ai der diyor ama olsun.. Bir heves benimki..
Sonuç olarak Önce biraz gözü kara olmak lazım 106 alırken.. Sonrası gelir..
Donanım olayına değinmedim zaten muştu günlük binmez :D
kım dıo temız gtı vts kalmadı dıe yeterkı almak ısteyın paraya kıyın
valla su cümleye aynen katılıyorum sefa :icon_tup::icon_tup:
benim alacağım araba komple boyalı olsun ama çiziği olmasın
göçüğü vuruğu olmasın kazadan dolayı boyanmamıs olsun evet değişen olmasın
ama cizik çürük içinde boyasız orjinal olacağına
çiziği çürüğü olmayan boyalı olsun orjinal olmasın temiz pak bineyim :):)
biraz off topic yaptık ama :)
19000 likler için sözüm meclisten dısarı zaten :) onlar anahtar teslim sıfır satıs yapıyolar :D
19000 likler dediginiz 1 tane var oda recebin arabası.
ciddi isteyen zaten arar pesinden kosturur 3 aşağı 5 yükarı pazarlıgı yapılır alınır ama patlaklarına 14-15 vermektense 16-17 drc'ye beyaz gti'a veririm. uzun yıllar basım agrımadan binerim. diğer hh plaka 14cc jantlıda var bakabilirsiniz..en az drc kadar temiz oda. maksat alım satım degil burada muhabbet. ben bu 2 aracın otoban 2-4 haricinde gazladıgını görmedim. =) hep sağdan jantlar balata tozu olmasın diye el freniyle duruyorlar :D:D
topigi katlettik resmen :) alacak olan abimiz insallah en iyisini bulur.
iyi forumlar..
bencede sadece 106 yada saxo alırken degıl araba alırken bakılması gosterılmesı gereken seyler bunlardır
benım anlamadıgım resımlerden araba haşat turşu cart curt kanısı nasıl yapılıyor bi ben anlamıyorum sanırım bu işten adam arabasına değişensiz kazasız vs.. yazmıs düğüm ustada yada serviste çözülür işin ehli olanlar tarafından
bence resımlerden arabalara sallayıp o boktan bu benım aracım buna bak demek sacma okurken çok komık oluyor şahsi fikrim budur...he arabayı harbıden tanıyan cıkar zamanında bakmıstır konusmustur cıkar busu şusu var şurası böle burası şöle diye uzun uzun yazar ama diğer türlü tamamen kafa karıştırmak
bende bu zamanda sağlam 106, vts kalmadı düşüncesine karşıyım.para olduktan sonra en güzeli en temizi bulunur.