güzel geceydi ii gaz attık herkeze teşekkürler. bikaç video daha var onlar yarın gelcek eklerim.
http://www.streetfire.net/video/kev-...ht_1995129.htm
Printable View
güzel geceydi ii gaz attık herkeze teşekkürler. bikaç video daha var onlar yarın gelcek eklerim.
http://www.streetfire.net/video/kev-...ht_1995129.htm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha video yüklenmemiş çok ayıp lütfen forum kurallarını okuynz
sen dua et video nun link i var oda olmadan konu acanlar var :hehe:
maşallah :icon_tup:
bonusta kapağı yapmışşın bari iyi sıksaydın açılmasın..:)
eylencelıı olmus ama bonus sahane :D
araçlara maşallah... ne kadar metanol bastınız? bide insallah o bonus eve ceza olarak geri gelmez :) :)
Cupraların yazılımlarını kim yaptı acaba?
+1000 bonus kapak :D
eray hangi arabanın içindeydin bende yarıştaydım sang young la :D:Danaliz peşindeyim puhahah.ben subaruda cok güzel yürüyo ama..maşALLAH cupra ya ve subaruya
maşallah.kapak olayıda güzelmiş:)
hahaha kapak oldu doğru eray.
Maşallah güzel gidiyor kev . şimdi en hızlı cupra kim :)
şuan en hızlı cupra tm plakalı beyaz cupra diye biliyorum ayhan beyin arabası gt-28 turbo takılı aracın uzerınde...
maasallah kev e ;)
abıı nokta oluyoruzz :D:D
ne bilim aga :D benim bildiğim en hızlısı o valla :D k04'ler arasında olduğunu bileydim valla yazmazdım :D :D dur bi örnek daha veriym ozaman hakan abinin dyno verisinde 425 almıştı,hadi bunun 50'sini at (kafadan atıyom :D ) 375 kalır yine hızlı :D
bu arada videolar nerde yaa.aracımın nasıl gittiğini görmek istiyorum.
arkadaşlar bu arada sarı bi cupra daha geliyo sizi baya bi zorlayacak gibi :D
bilmioree artıkın :D :D
oo güzel bu gece cupra nightmı olacak :) maç çıkışı bizde gelelim izlemeye
KEVgir spec :D
maşallah
Masallah ;)
vıdeoyu ızleyemdm ama dungce bıraz hzlydı eray abı ınsllh turbo dolamamıs olanları koymadın zten bır kere adm gıbı denedık cuprazya masllh yakında tekrar denıuycez
aha skandal
ulan eray turbonun doldugu videoları koysana olm :)
yok la şaka yapıyom 2 kere adam gibi deneyebildik onurla ikiside bu başka video yok :)