Arkadaslar 2 hf once Gri Hb vti aracımı antalya muratpasaya sattım goren oldumu hıc sıteye falanda dusmedı :D pokemon lakaplı bır arkadas onermıs aracımı alıcılara hıc ses seda yok merak ettım :D alan kısı plakasını SM yapacagını soyluyordu
Printable View
Arkadaslar 2 hf once Gri Hb vti aracımı antalya muratpasaya sattım goren oldumu hıc sıteye falanda dusmedı :D pokemon lakaplı bır arkadas onermıs aracımı alıcılara hıc ses seda yok merak ettım :D alan kısı plakasını SM yapacagını soyluyordu
hallederiz abi sıkıntı yok ;)
ahaha
gordunmu la bulut sen hıc
antalyaya gelmiş duydumda daha görmedik.
evet ıste hıc kımse gormemıs daha
görürüz ya 3 5 güne vtec aça aça geçer:D
bende alan kısıye oyle dedım vtec aca aca gezersın dıe yok ben acmam dıyordu ama hıkaye bence alınca tadını vtec acmadan tadı olmayacagını anlar :D
merak ettiginiz nedir
aracınız antalyada alan sahıs bınıyo ben tavsıye ettım aracını almasınıda ;)
ahaha oyle konustuk zaten kendısıylede satarsa tekrar alacam sımdı evlenıyorum dıe satıyorum dedım kendıne :D cok pıs cumle kurarım :D ayrıca ahmet arkadasım tesekkur ederım onerdıgın ıcın mustafa arkadasımız takılmıyor galıba tech e ?
konu ile pek alakası yok ama bugün sabah beyaz bi vtı gördm antalya da.net göremedim.gazladı supercharger vardı galba.bilen varmı :)
eheheh ben zaten tanımıyorum kımseyı bı aracı alanla tanıstık ıste geldıgınde baktırmadı bıle arabaya verdı parayı gıttık notere bıde adana kebab yedık okadar kendısı bahsedıyordu devamlı pokemon pokemon dıe ortada bı ısımde yok yoksa ısmını yazardım arkadasım :D ne durumda arac suan bısey yaptırdımı ?
:hahaha::hahaha::hahaha:engın abı walla buyuksun..ne ıcıorsun bnada yolla cok yanlız kaldım burdaaa...:D:D:D
yok zaten ne soyledıysem aynısı gecerlıydı lokal boya durumu kondısyonu masrafı herseyını kendıde gordu buna karsılık o guvenle aldı zaten gule gule bınsın :)
gel abım allah ne verdıyse ıcerız beraber :D
2 3 hafta once gormustum lara'da 5 gun oncede perge bulvarında gordum...Fazla gazlamıyor yenı sahıbı buarada plaka aynı......
ahaha yok kardes bogma deıl aslan sutu :D
hımm oke allah kaza bela vermesın ınsallah :) tsekkurler bılgıler ıcın
gecen extrablattın orda gorduk beyazı sc falan yok pıston egzo mu warmıs onda...??bu antalyalılardan korkulur walla makınalar hep top secret..:D:D
engin abi o naısl bi cümle.ne içion sen nasıl kurdun onu yaaa:D zuahuhzuahza
belki kiraya veriyolardır aracı bellimi olur :D