-
ıhtıyar delıkanlı sahalara donuyor
-
maaşallah ihtiyar ciğeri bayagı iyimiş.
cok diri duruyor kazasız belaısız
-
Alıntı:
D16inside Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah ihtiyar ciğeri bayagı iyimiş.
cok diri duruyor kazasız belaısız
Teşekkürler , iki ihtiyar takılıyoruz usul usul...
-
maşallah emekleriniz boşa gitmemiş çok diri duruyor
-
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
allah kaza bela göstermesin.sizin üzerinizde bir yük var.bu araç tr de sayılı belkide iki elin parmağını geçmez ;)
Faz 2 olarak şu an TR de tek :) , bir ikiz kardeşi var dı , şu an toplanıyor olması lazım... 3 adet te eski kasa faz 1 var...
-
masallahhh ıyı cıgerlıymıs sıgarayıı ne zaman bıraktı acaba :) allah kaza bela vermesın
-
-
hay maşallaahhh nazar değmesinnn :eek:
kazasız belasız sürüşler dilerim...
-
Alıntı:
R21TURBO 41 Nickli Üyeden Alıntı
araçta sizde gayet gençsiniz kazasız belasız :heyoo:
-
Alıntı:
Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı
toplanan aracın sahibi kankam olur şansız bedevi o da inş en kısa sürede biter izmite gelir r21t roll gecesi yaparız ;)
Ahmet in şansızlığı , Renault almeninde efsane oldu zaten... Bedevi gene iyi 1 tane ayı denk gelmiş, Ahmet e ayı kolonisi denk geldi... İnşallah toparlar en kısa zamanda...
-
Alıntı:
elpadre Nickli Üyeden Alıntı
masallahhh ıyı cıgerlıymıs sıgarayıı ne zaman bıraktı acaba :) allah kaza bela vermesın
Sigara kullanmamıza rağmen ciğerliyiz , hatta KKK16 nın dip gaz sonrası egzost a verdiği yağ sonrasında çıkan dumanı , greenpeace üyesi biri görse arabanın üzerine zincirler kendini.. :) ..
Şu an tamamen stock..Bu speck ile verdiği teker kw si heveslendirdi beni... Önümüzdeki günlerde Turbo GT3076 ile , egzantrik 251 derece ile , yazılımı bozian racing ile , wesgate tial 44mm ile değişecek.. Daha da güzel olacak inşallah..
-
Maşallah :)
Ben olsam jant felan yapmak yerine tamamen orjinal saklamaya çalışırdım böyle bi güzelliği :)
Maşallah tekrardan, kazasız belasız :)
-
Güncel olmasını sağlamaya çalışırken , mümkün olduğunca orjinalliğinin bozulmamasına özen gösteriyorum ... Sadec jant ve motorunda abartılmadan yapılan ince dokunuşlar var..
http://resimyukle.renaultclubtr.com/...5a3c26cfd6.JPG
-
uzerındekı tsw ler cok ıyıydı onlar kalsaydı keske
maaşallah
-
Alıntı:
metin Nickli Üyeden Alıntı
uzerındekı tsw ler cok ıyıydı onlar kalsaydı keske
maaşallah
Kromları attığı için söktüm , hali hazırda duruyorlar güzel bir kumlanıp boyanması lazım.. 4-5 ay sonra sıra gelir herhalde.. :)
-
maşallah kazasız belasız :)
-
Masallah Abı Cok GUsel Aracın VAr Allah NAzarlardan Korusun ;)
-
maaşallah çok diri duruyor, yapılmayanı yapıyosunuz tebrik ederim
-
Alıntı:
Sigara kullanmamıza rağmen ciğerliyiz , hatta KKK16 nın dip gaz sonrası egzost a verdiği yağ sonrasında çıkan dumanı , greenpeace üyesi biri görse arabanın üzerine zincirler kendini.. :) ..
Şu an tamamen stock..Bu speck ile verdiği teker kw si heveslendirdi beni... Önümüzdeki günlerde Turbo GT3076 ile , egzantrik 251 derece ile , yazılımı bozian racing ile , wesgate tial 44mm ile değişecek.. Daha da güzel olacak inşallah..
bu işlemlerle çok daha güzel olucağına eminim :)
-
Alıntı:
eger dedıklerını yaparsan ıhtıyar 20 yaş genclesır :)
-
abi maşallah eski toprak araba:)
bende bunun yayı olması lazım eski dükkandan kalma istersen konuşalım renault 21 e göre 3.5 luk tu:)
-
Alıntı:
dragstar Nickli Üyeden Alıntı
abi maşallah eski toprak araba:)
bende bunun yayı olması lazım eski dükkandan kalma istersen konuşalım renault 21 e göre 3.5 luk tu:)
Eğer concorde , meneger , optima serilerinin herhangibirine göre ise buna uymaz.. Yinede , arabanın işleri bittiğinde görmek isterim , ne olur ne olmaz denemek lazım..
-
Alıntı:
eger dedıklerını yaparsan ıhtıyar 20 yaş genclesır :)
20 Yaş gençleşeceği kesin de , ben bu tempo ile uğraşmaya devam edersem 2 yılda 20 yaş ihtiyarlıcam... :)
-
Alıntı:
Eğer concorde , meneger , optima serilerinin herhangibirine göre ise buna uymaz.. Yinede , arabanın işleri bittiğinde görmek isterim , ne olur ne olmaz denemek lazım..
abi bilmiyorum deneriz ama yay kamyon yayı gibi çok uzun ve geniş bakla aralıkları çok fazla
-
-
Alıntı:
dragstar Nickli Üyeden Alıntı
abi bilmiyorum deneriz ama yay kamyon yayı gibi çok uzun ve geniş bakla aralıkları çok fazla
Bende 1tk orjinal ön yayları var , gelirken onları alırım yanıma , ölçer biçeriz olacak gibiyse alırım..
-
Maşallah ciğerli ve temiz alet
-
araç gayet başarılı,maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle,benim görüşüm biraz daha aracın basılması yönünde olucak yada daha büyük jantların kullanılması :)
-
Alıntı:
estağfurullah abi onu demek istemedim :(
-
Alıntı:
estağfurullah abi onu demek istemedim :(
Yaw yapma gözünü seviyim senin bişey dediğin yok , olumsuz bir anlama falan kesinlikle yok , senin yazdığın herhangibir şey sonrasında öle demedim , içimden öle geldi..
-
en sevdigim renault dur concorde masallh cok guzel
-
Alıntı:
Yaw yapma gözünü seviyim senin bişey dediğin yok , olumsuz bir anlama falan kesinlikle yok , senin yazdığın herhangibir şey sonrasında öle demedim , içimden öle geldi..
sorun yoksa iyi abi :D
tekrar 41 kere maaşallah.
-
Alıntı:
sorun yoksa iyi abi :D
tekrar 41 kere maaşallah.
Çok saol teşekkür ederim...
-
Alıntı:
20 Yaş gençleşeceği kesin de , ben bu tempo ile uğraşmaya devam edersem 2 yılda 20 yaş ihtiyarlıcam... :)
o genclesır sen yaslanırsın :)
-
Alıntı:
o genclesır sen yaslanırsın :)
Zaten beim fazla bir beklentim yok , 2 yaşında oğlum var , üniversiteye bununla gidip gelsin yeter.. Çafff Çufff kızların ilgisini çeker herhalde.. Bizim zamanımızda 3 kol cms jantlı , kesik yaylı , filimli şahinler ilgi çekerdi :)
-
maşallah, efsane kasadır bu...
yazılımı nasıl hallediyorsunuz?
-
Teşekkürler..
6 farklı yazılım elimde mevcut.. Eğer hiçbiri uymaz ise chip üzerine custom yazılabilir..
-
maşallah güzel güc almıssın.
-
Cok özel bir otomobil, masallah ;)
-
Alıntı:
sierra_rs Nickli Üyeden Alıntı
maşallah güzel güc almıssın.
Teşekkü ederim..
Açıkçası sadece , tampona alınan büyük intercool ve portpolish li kapakla bukadar beklemiyordum.. Benim içinde çok güzel bir gelişme oldu... Büyük bir turbo ile 1.3 bar basıp , egzantrik le devir bandını uzatmaya değecek gibi görünüyor..