-
09 jdm mugen civic ( yeni resimler )
-
Canavarın görünmez olmuş haberin olsun
-
allah allah 5 kere ekledim resimleri neden gözükmüo olabilir sence ? imzamda gözükmüo
-
imzada yok bi aksilik var bi yerde yanlıs yapıyorsn iyi kontrol et bi daha
-
canavar görünmüyor
fenaymış :)
-
arkadaslar yukluorm yukluorm nedense gözükmüyor ne yapabilecegim hakkında bir bilginiz var mı ??? :S :S :S
-
-
Alıntı:
YuCi 1023 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar yukluorm yukluorm nedense gözükmüyor ne yapabilecegim hakkında bir bilginiz var mı ??? :S :S :S
üyelerimizde önce bi kendini tanıtsaydın belki ondan olmuyordur?:beuj:
-
type r yorum yapacagına yardım etmeye calıssan daha cok sevinirdim...
-
Alıntı:
arkadasım surda adam gıbı konu acıoruz birşeyler paylaşmak için yorum yapmak yerine duzgunce yardım etmeyı denesen daha ii olur...
cidden düzgünce yardm etmeye çalısıyorm
nasıl yüklüyorsn normalde bi siteden yükleyip linkini koyman gerekiyor buraya bu dediğimi yaptınmı yoksa direk pc den mi yüklemeye çalışıyorsun
not kırdıysam kusura bakma :)
-
yok kardesım saolasın ben type r a dedim ztn senın mesajını gormemıstım alıntı yapmadam yanlıs anlasılmasın
-
http://tinypic.com/
bu siteye gir fotoları taratıp buraya ekle
-
ImageShack Uploader netten inidir
resımlerı cok pratık sekılde yukle ve resımler yuklendıkten sonra forum1 olan lınktekı yazıyı msj yerıne kopyala ama ılk once image shack e uye olman gerek sanırm
-
sonunda oldu linkleri ilk msj a koydum arkadaslar cok saolun yardımlarınız icin
-
http://i39.tinypic.com/293hn5j.jpg
http://i43.tinypic.com/o7ilue.jpg
şimdi oldu ilk mesajdada becerememiştin :)
harbiden maşallahı var tebrik ediyorm güzel arac
-
cok saol kardesim daha ii si senin olsun inş. elimizden geldigi kadar ugrasmaya calıstık
MeRtCaN ( Mercan Özmen ) ve TURBO CİVİC ( Erdem TEZEREN ) e cok tesekkur ederim cok emekleri gecti saolsunlar...
-
Maşallah jantlar falan çok hoş görünüyo, tam dadın'da olmuş:icon_tup:
-
O body kitle beraber orjinal jantları kullanmadığınız için, zevkinizden ötürü tebrik ederim güzel seçim olmuş.
maşallah kazasız belasız
-
-
Allah Kaza Bela Vermesin..
Hocam lastık ebatların ve yayların nedır? Jantlar cok yakışmış Maaşallah..
-
Yarıştan çıkmış gibi maşallah:) Birde parlatırsan on numara..
-
saolasım kardesim ebatlar 215 45 17 yayları satıcam eibach 5 aldım daha o resimleri koyamadem kamera su anda araba gozuktugunden 1-2 parmak daha basık...
-
Alıntı:
shadowdaner Nickli Üyeden Alıntı
Yarıştan çıkmış gibi maşallah:) Birde parlatırsan on numara..
kardesim inanır mısın yemek yemeye gittik arkadas ayak ustu cekti bu pazar yıkatıp yeni resimlerini koyucam :)
-
Alıntı:
saolasım kardesim ebatlar 215 45 17 yayları satıcam eibach 5 aldım daha o resimleri koyamadem kamera su anda araba gozuktugunden 1-2 parmak daha basık...
Yaa delırcem resmen :) bendede 215 45 17 var ve yaylarım 5cm eıchbach, arabam senın fotolardakı gıbı dustu, sen 5cm ıle suanda bundan 1-2 parmak daha basık dıyorsun benım yaylar nıye basmadıııı :beuj:
-
Resimde uzerinde duran AG die bir yay tabladan 1 cm basık eibach taktım bu gun daha resmleri atamadm pc ye su anda arka biraz yuksek duruyo mesela sendede ole mı ? on taraf nerdeyse sıfır arka taraf 2-3 parmak tabi arabaya biri bile binince direk yapısıo yere araba one daha basık duruyo...
-
Alıntı:
Resimde uzerinde duran AG die bir yay tabladan 1 cm basık eibach taktım bu gun daha resmleri atamadm pc ye su anda arka biraz yuksek duruyo mesela sendede ole mı ? on taraf nerdeyse sıfır arka taraf 2-3 parmak tabi arabaya biri bile binince direk yapısıo yere araba one daha basık duruyo...
Tabladan 1 cm basık derken amortısor mıllerını mı kestırdın nasıl basıldı?
Bende bagajda 40cm bass var stepne falan da duruyor o yuzden arkaya tam1 parmak gırıyor ama one 1.5 parmak gırıyor nıye düşmüyor bu araba delırcemm :Deli:
Body kıt dusunuyordum sonradan vazgectım burda subaruya bıle kanattan ceza kesen polıs body'den haylı haylı gecırır coılover dusunuyorum fakat bıraz zamanı var onun cok para oda 2200tl(d2 veya xyz)..
-
Alıntı:
sportline zaten arkayı 3cm önleri 4 4.5 dusuruyor ondan arka havada kalıyor biraz.jantların markası modeli nedir acaba güzel olmus
-
Alıntı:
pasa35 Nickli Üyeden Alıntı
sportline zaten arkayı 3cm önleri 4 4.5 dusuruyor ondan arka havada kalıyor biraz.jantların markası modeli nedir acaba güzel olmus
Bende tam tersı oldu yayları ters mı takmıslar acaba :hahaha: auhauahua :D
-
Alıntı:
ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı
Tabladan 1 cm basık derken amortısor mıllerını mı kestırdın nasıl basıldı?
Bende bagajda 40cm bass var stepne falan da duruyor o yuzden arkaya tam1 parmak gırıyor ama one 1.5 parmak gırıyor nıye düşmüyor bu araba delırcemm :Deli:
Body kıt dusunuyordum sonradan vazgectım burda subaruya bıle kanattan ceza kesen polıs body'den haylı haylı gecırır coılover dusunuyorum fakat bıraz zamanı var onun cok para oda 2200tl(d2 veya xyz)..
tabladan 1 cm bastım ben, bendede 30 luk bass ve 2 adet amfi var ama senınkı kadar basık durmuyo arkası :)
-
Alıntı:
pasa35 Nickli Üyeden Alıntı
advan rs replika ah bi extra dan $3200 olsa orjinalini alcam :D
-
Maşallah kazasız belasız jantlar yakışmış :icon_tup:
-
maşallah. kazasız belasız.
-
saolasın hocam daha iisi senin olsn inş... :)
-
Alıntı:
tabladan 1 cm bastım ben, bendede 30 luk bass ve 2 adet amfi var ama senınkı kadar basık durmuyo arkası :)
son resımler cekıldıgınde depom fulldu ve bagalda stepne+ bass vardı dıcem ama bu kadar da fark olmaz kı bıde hocam tabladan nasıl bastınız herhangı bır kesme bıcme ıslemı var mı?
-
Amortisör tablasını 1 cm aşagı kaynaklattık ztn fabrika cıkıslarıda kaynaklı oluyor merak etme saglam bir yere taktır hıc bır sorun cıkmaz kuzen :)
-
Eyw. tşk. bıraz arastırıyım :)
-
Alıntı:
Amortisör tablasını 1 cm aşagı kaynaklattık ztn fabrika cıkıslarıda kaynaklı oluyor merak etme saglam bir yere taktır hıc bır sorun cıkmaz kuzen :)
Hocam bu amortisör tablası ile ilgili işlemin maliyeti nedir pm atarsan sevinirim tekar kazasız belasız..
-
Rİca ederim, basit bir işlem kaynaklı amatisör tablasını sokup istedigin ölçüde indiriyorlar tabi onlarında belirli bir indirme payı var :)
-
masallah kazasız belasız cok şık duruyor
-
maaşallah farlar jantlar cok yakışmış güle güle kullan.