-
Bunudamı Görücektik !! Çakma Ferrari !!!!
-
yurd dısından esınlenerek yapmıs ordada 406 ları cevırıyorlar ferrarı yee :D
-
beykozda yapılmış beykoz size ne anımsatıyor :D :D
-
kit halinde satılıyor yurt dışında zaten...
direk al 406 coupe giydir f360 ın olsun:D
-
Alıntı:
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
beykozda yapılmış beykoz size ne anımsatıyor :D :D
ekeray :D
-
çok başarılı valla helal olsun :)
-
yok bunu türklerin yapması büyük başarı :D çinliler falan yapsa anlıcamda :D tamam türkiye'dede bi çok ürünün çakması var ama ılk defa araba çakması yaptıklarını gördüm..bide 65 bın lıra :D
-
yanlız dıkkatımı cekti direksıyon sag da neden acaba yoksa benmı yanlış göruorum. :D
-
Alıntı:
selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı
yanlız dıkkatımı cekti direksıyon sag da neden acaba yoksa benmı yanlış göruorum. :D
hakaten yav :D :D
-
Fake ilan yaw Temsili foto koymuş kafasına göre yazmış bişiyler.
-
-
bunun yurtdışında hazır sök tak parçaları var zaten yurtdışında yaygın bişi ama bu araç bence türkiyede değil
-
valla ben beğendim istiyorum bitane yaa :=)
-
utanmadan bide feyk ılana 65 bın lıra ıstıyo :D almaya gidince ne verecek aceba çok merak ettim dur ben şunu bi arıym yaa :D
-
helal valla aynısı olmus :D
-
yanlız arka cama dıkkat zift :D :D mukavvadan bıde motor koysalardı oraya hazır yapmısken :D
-
bencede araç yurtdışı pistonheads.com
-
-
İlan fake büyük ihtimalle arabaların plakalarını kapamıslar yurt dısı oldugu için kesin elemanın tarifesi aran kazandır o nedenle fake koymustur arasınlar diye :D:D
-
Alıntı:
janer106 Nickli Üyeden Alıntı
İlan fake büyük ihtimalle arabaların plakalarını kapamıslar yurt dısı oldugu için kesin elemanın tarifesi aran kazandır o nedenle fake koymustur arasınlar diye :D:D
3-5 köntor içinde yapılırmı ya millet rahatsızz:) yapan olur valla
-
farrarılerı goruz artık pug servıslersınde :D
-
Alıntı:
me106R Nickli Üyeden Alıntı
3-5 köntor içinde yapılırmı ya millet rahatsızz:) yapan olur valla
sahibinden.comda biton fake oluyor benim ilanımı kopyalayıp satışa sunan gördüm ve buna kananlar beni aradılar dolandırıldık diye :) yaparmı yaparlar
-
eğer pejo 3,0 ise varya of of tadından da yenmez be :) :D
-
Alıntı:
sulhi Nickli Üyeden Alıntı
yok be baba naptın sende :) yanına 220 hp lık bısey gelıcek, yanında manıta hadı bı ıhtımal kızda anlamıyo arabadan hava 1500 ılerlıyosun adam seni gecıp gidiyo :D
-
bu fake ferrariyi alıp ışıkta istemeden önden patinaj çekmek paha biçilemez olsa gerek :) yanına gelip soranlara "fabrika amsterdama taşınmış sabah akşam yemekleri kekmiş" demek bence en mantıklısı olur
-
Alıntı:
sulhi Nickli Üyeden Alıntı
turbolanırsa ıs deyısebılır :D
-
doru turbolanırsa önden sarar sarar durur artık :D ferrarim var ama önden çeker :D :D ne hava bee :D
-
usturuplu kullansan kimse anlamaz valla :D ferrarici adam zaten öyle herkesle yarışmaz katagorim degil hesabı :hehe:
bende istiyorum bitane 65 bin e ferrari hatta daha ucuza mal olur gibi :D
-
ohaaa daha neler gorecez:eek:
-
Alıntı:
Frid Nickli Üyeden Alıntı
usturuplu kullansan kimse anlamaz valla :D ferrarici adam zaten öyle herkesle yarışmaz katagorim degil hesabı :hehe:
bende istiyorum bitane 65 bin e ferrari hatta daha ucuza mal olur gibi :D
evet haklısın ama dediğin gibi FERRARİ'ci adam yarışmaz :D bu araba ferro dıll ıcındekıde bian gaza gelip basar sonra acı gercekler suratına tokat gıbı çarpar :D
-
Makyajda bi yere kadar lafı geldi aklıma :D :D ankaradaki ferrari doğan videosndan :D
-
butun plaka resim yazi tabela gibi seyleri kapatmislar ama pistonheads.com reklamini tek bir resimde kapamayi unutmus :D ilan tamamen kolpa bence. bunu bu sekilde proje yapacak biri zaten bi sekilde yapim asamasinda frikik verirdi. bayaa profesyonel calisma yapilmis ama resimler tamamen yurtdisi sitelerinden araklanmis duruyor.
-
çok gereksiz işler eziklik resmen..
-
ruhsatta ne yazıyor? pejo mu :D
-
Alıntı:
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı
bu fake ferrariyi alıp ışıkta istemeden önden patinaj çekmek paha biçilemez olsa gerek :) yanına gelip soranlara "fabrika amsterdama taşınmış sabah akşam yemekleri kekmiş" demek bence en mantıklısı olur
:hahaha::hahaha::hahaha: :D ajahuahuahuhaha
-
4000-5000£'a bunun kitleri satılıyo yurt dışında. Hatta adamlar abartmış 355, 430 falan da yapıyolar. www.extreme-sportscars.com
-
önden çeker ferrari hee :D:D:D:D
ne güzel yaw,,, yurtdışında bunların kitleri var satılık 8-12k pound gibim bişeydi galiba..
bu tür uygulamalar mevcut..
hatta bazıları S14 lere GT-R kiti yapmışlar bi ara kapış kapış gidiyordu... :D:D:D
saygılar
Rıdvan...
-
fake deilse eer ii giydirmişler:D
-
bu 2 3 yıl önce haberlerdede cıkmıştı
-
Yurt dışında kitleri vardı baya önce bikaç tane yapıldı böyle kolpa Ferrariler baya eski bi mevzu :)