http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1418
bu linkten Antalyalı bir arkadaşımızın kapalı mekanda yaptığı drift şovu izleyebilirsiniz :D
Printable View
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=1418
bu linkten Antalyalı bir arkadaşımızın kapalı mekanda yaptığı drift şovu izleyebilirsiniz :D
cok güzel eline saglık kaput carbon galiba yada ben yanlıs gördüm
Bizim fabrikada forklift ya da yengecle yaptıklarımız da indoor saylıyorsa bende bunlardan cok var...
Güzel paylasım,teşekkurler...
i_could...
helal olsun :)
deişik style...
amma çok yorum gelmiş bi anda :D araba csl galiba
Yok CSL le alakası yok kaputta karbon
Cok guzl bıraz daha zamanla calsırsa bence daha ıyı olacak farklı bır sey olmush :)
bu arada Araba CSL degıl her carbon kaputlu m3 csl olmaz :D
sen orda yanla dur işçide çalışsın
adalete bak :)
buarada ilk oldunu nerden biliyosunuz:D
Güzel yapmış bence.
Yerler çok tozlu ,hep understeer var o yüzden.Güzel olmuş,arabada çok şık.
güzel olmuş... m3ün motor sesini hiç sevmiyorum.. cızzz :icon13:
Teşekkürler paylaşım için.. Güzel olmuş..
ilk olduğunu sanmıyorum, hatta sanmamakla da kalmayıp bizzat gözlerimle gördüğümü belirtmek istiyorum, hem de daha zor bir alanda ve daha kapsamlı bir şekilde diyebiliriz :)
Heheheh kapalı alanmı durben bi antalya yapim ozaman :D Zemin tozlu ooo yan yan bitmez hatta çizgi bulunu kesmeden devam demi hacı mustafa efendi :D
yahu anlamadımne gerek var buna :D
Kapalı otoparklar arasında favorilerin ümraniye ve bayrampaşa Carrefour.:) Genelde kalabalık olmuyorlar.Zeminde kaygan.Çok basit oluyor.Arabayıda yormuyorsun.Ama hep düşük hız oluncada insan sıkılıyor.
aman abi dikkat bi ara kolona cok fena patlıodu!!..
güzel şeyler bunlar :)
deişik çalışma gzl olmuş
patlama ihtimali yüksek bi drift olmuş
m3, ötesi yok benim için..sesine de bayılıyorum ben şahsen.. ama işçiye acıdım orda m3 yanlıyo sen çalış :( ben olsam dayanamayıp ayrılırdım işten..
Haline şükretse daha güzel olur bence. Tamam yada sizin dediginize göre herkez eşit olsun . Herkeste m3 olsun ozaman ne tadı kalırki neyse.
İnsanın bulundugu duruma şükretmesi en güzelidir.
O orda çalışan bide kolu bacagı olmayan insanları düşünsün ayrılırmı sence.
Guzel ama biraz daha guzel olabilirdi, devam ederse yakinda tam kapar ishi.
Mechanix in dedigi gibi arada bir understeer de war.
m3 ses iyidirrr :)