-
38ES420 | Slammed Mercedes S420 1995
-
işte araba be german style :D
-
çok güzel olmuş resmen hayran kaldım kazasız belasız maşallah... :)
-
kafa ne güzel duruyor öyle maşallah :)
-
Birden Mafya kurasım geldi. :) Maşallah kazasız belasız nazar değmesin.
-
Tesekkur ederim arkadaslar begenmenize sevindim..
-
Hey maşallah bildiğin yılan gibi, muazzam.:)
-
stopların sinyallari beyaz olanıyla değişirse daha hoş olur kanımca.bide sanki krom jant pek gitmemiş
-
tsk ederim arkadaslar..
berkanokan dedigin gibi yapıcaktık aklımızda o dusunce var onun gibi bi kac ufak deişiklik yapmayı da dusunuyorum ama yeterince zamanım yok su an zaten arac bitmedi yapılacakları vardı dayanamadım ben foto cektim hemen.. tr de pek emsali yok sanırım deişik bişe oldu..
-
Fotolar da araba da muhtesem.. Masallah valla..
-
Mükemmel ötesi ;) Kazasız beLasız :) Araç kaplamamı yoksa mat boyamı ?
-
Maşalllah allah nazarlardan korusun cok farklı...
-
Araç güzel duruyor kazasız belasız kullanın inş,
Yalnız resim koyulduysa övgünün yanında eleştiri de getirmemizin sakıncası yok sanırım,
O lastik jant o kasaya küçük kalmış, çamurluklar bomboş. Daha büyük jant seçilip aracın basılması lazım diye düşünüyorum.
Bu şekilde hem araç yüksek, hemde jant-lastik seçimi yanlış diye düşünüyorum. Umarım yanlış anlaşılmam :)
-
ilk resimde plakayı göremeyince yurt dışı sandım
mükemmel olmuş, jantlar daha iyi olabilirdi.
-
LM serisi olmalıydı Jantlar Masallah.
-
Maşallah çok güzel olmuş..Ama jantlar sanki o kasaya biraz ufak kalmış gibi..
-
ağırlığı yeter eskimez bu kasa kazasız belasız sürüşler
-
hoş duruyor gürkan dahada iyi olur zamanla ufak tefek dokunuşlarla
allah kaza bela vermesin
-
-
görünüm harika ya kazasız belasız..
-
olması gerekeni yapmış , babam da bu kasanın hastası .:)
-
plakasına duruşuna kurban :)
-
Alıntı:
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı
HArika :)
kankama katılmamak ne mümkün ;)
-
arkadaslar tsk ederim yorum ve elestirileriniz için. tabi ki yeni fikirlere de her zaman acıgım. normalde simdilik jant takmıcaktım kayseriye diger gelişimde takıcaktım ama anlık fikir dogrultusunda elimizde olan seceneklerle olabilecek en iyisi oldu. cok kısıtlı zaman ve ihtimal oldgu için fazla alternatifimiz yoktu. arac kaplama bu arada soran arkadaslarım için soyluyorum. zaten aracı 17 cm dusurmusuz, ilk once orj jantın uzerine dusurduk lastikler camurluklara surttu. sonra yanagı incelttim o sekilde kurtardık. bu jant işi de eklenince zaten ufak tefek dokunuslarla surtmeyi ortadan kaldırdık. zaten biraz daha bassam kafa yere degecek direksiyonu cevirince de camurluga surtucek duruma geldi. o yuzden boyle tatlı bıraktm.
-
Maşallah.
Gereken söylenilmiş zaten.
JumboAli´ye katılıyorum. Jantlar LM serisi olabilirdi. Arka biraz daha basılabilir.
Kazasız, Belasız.
-
-
gürkan birde gündüz çek bu arabayı bence daha da güzel olur ;)
-
Alıntı:
CGTY Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah.
Gereken söylenilmiş zaten.
JumboAli´ye katılıyorum. Jantlar LM serisi olabilirdi. Arka biraz daha basılabilir.
Kazasız, Belasız.
dedigim gibi kesinlikle ufak tefek eksikleri cok fazla ama cok ksııtlı zamanda bu hafta sonuna gezmek için anca bu kadar yetiştirebildik. diger kayseriye gelişimde fikirlerinizin hepsini degerlendiricem..
-
sabah sabah gözlerim açıldı arabayı görünce maşallah çok çok güzel :)
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
gürkan birde gündüz çek bu arabayı bence daha da güzel olur ;)
bugun cekcem baskan ins :) tsk ederim
-
maşallah çok güzel araç..
beyaz dahada güzel olurdu bence
-
maşallah harika ön gibi arkada basılırsa tadından yenmez..
-
tsk ederim arkadaslar.. hem yakısmayacagını dusundugum hem de kayserideki konumumuz dolayısıyla beyaz yapmak bu aracı pek dogru olmaz diye dusunuyorum.
-
allahtankı zamanın yokmus olsaydı artık neler olurdu ? :)))) saka cok guzel olmuuus
-
Alıntı:
modhib Nickli Üyeden Alıntı
allahtankı zamanın yokmus olsaydı artık neler olurdu ? :)))) saka cok guzel olmuuus
olsaydı varyaaa of... kafamda o kadar sey var ki.. ama tsk ederim begendigin içinde..
-
Masallah , ama ön eki bir elden geçirirsen daha iyi durur gibi :)
***** taş izleri :D
-
Maşallah Gürkan çok çok hoşuma gitti eksiklerin olduğunu sende söylüyosun şefaf stop ve farlar ve Jumbonunda dediği gibi LM serisi olursa gerçekten çok güzel olur maşallah şimdi bile çok güzel ve ilgi çekici :icon_tup:2 sene öncesine kadar babamda biniyodu 1997 de sıfır almıştık gerçekten çok keyifli ve çok konforlu bi kasa ilerde kendimizi düzelttiğimizde yeniden alıcağı arabaların başında geliyo:)
-
hersey iyi hosta jantlar ufak kalmis biraz,yukselsin biraz daha ama daha buyuk jant olsun bence :)
-
kazasız belasız. gercekten cok guzel plakasından rengine mukemmel olmus....
-
maşallah çok ama çok güzel olmuş bundan sonra yapacağın hiçbirşey kalmamış bence daha fazlasız aracı çirkinleştirir görüşündeyim ;)