-
New İbiza Cupra Tsi 180 *PhotoShoot*
-
-
maşallah allah kaza bela vermesın guzel gunlerde bınmek nasıp eylesın :)
-
maşallah çok cici bir renk
-
of of of . Kurtbilim ellerine sağlık, fotolar mükemmel çıkmış, Alette yanıyor nazar değmesin.
-
Maşallah,çok güzel görünüyor.
-
Hayirli olsun,safa nicki hicyabanci gelmiyo,bi ara otomobillerinz biolumunde bi arkadas vardi olmayan arabaya konu acip,parasiyla milleti dovmeye calisan ,onun araci heralde(karistirmyosam eger.) n mutlu ona kavusmus arabasina,kazasiz belasiz kullansin,fotolarda gayet guzel eline saglik.
10ur_K
-
Yorumlar ıcın tesekkurler beyler
-
maşallah kazasız belasız.fotolarda çok güzel elinize sağlık
-
bu araba daha önceden konu açıpta 3 kuruş parasıyla millete artislik yapan arkadasın aracımı?hani şu cupra görünümlü ENZO olan arac?
-
Maşallah çok şık araç fotoğralarda süper
-
çoook yüksek duruyo.. güzel araç ama maşşalah..
-
Alıntı:
fatiii Nickli Üyeden Alıntı
bu araba daha önceden konu açıpta 3 kuruş parasıyla millete artislik yapan arkadasın aracımı?hani şu cupra görünümlü ENZO olan arac?
hea o buyuk ihtimalle :D hahahah sonra pm'den pisti olmustu bizle:D auxhsauxhsauxha senle benle diil yani bikac kisiyle:D hepimize ayni post'u atmisti:D vsvsvs auhxsuahxuashxa
10ur_K
neyse velhasil kelam,enzo kadar olmasada guzelmis arac,kazasiz belasiz demek duser..ki tekrardan dedim,yeter bu kadar hahahaha
-
Alıntı:
Killah Nickli Üyeden Alıntı
hea o buyuk ihtimalle :D hahahah sonra pm'den pisti olmustu bizle:D auxhsauxhsauxha senle benle diil yani bikac kisiyle:D hepimize ayni post'u atmisti:D vsvsvs auhxsuahxuashxa
10ur_K
neyse velhasil kelam,enzo kadar olmasada guzelmis arac,kazasiz belasiz demek duser..ki tekrardan dedim,yeter bu kadar hahahaha
bende bi bana attı sanıyodum :D:D:D
+araba güzelmiş güle güle kullansın :icon_tup:
-
Çekimler de araçta çok güzel, kazasız belasız.
-
ön tamponda ki ızgara görünümlü siyah bölgeyi koymasalar daha güzel olacakmış yada illa koyacaklarsa ızgara yapsalarmış daha iyi olurmuş...
-
Garip bir tasarım oldu bu İbiza, fotolar güzel...
-
maşallah allah kaza bela göstermesin çok şık
-
çoook güzel araba nazar değmesn maşlh doğuşta incelemiştm tam bir canavar allh kza bela vermesn
-
hayırlı olsun güle güle kullansın sahibi.
burdada bi tane sarı cakması var :D
-
köşeli hatların olması belki coguları tarafından gıcık bi durum gibi algılanabilir.. ancak bu kadar köşeli olması benim gözümde arabayı inanılmaz kaslı olarak göstermiş.. cok begendim.. 5-6 cm bastıktan sonra dşıyla ilgili yapılacak hiçbirşey kalmayacagına eminim.. CAN fotolar cok iyi eline saglık..
-
Can eline sağlık güzel fotolar araçda çok güzelmiş kazasız belasız
-
ALLAH herkesden Razı olsun arkadaşlar çok teşekkür ederim. Rabbim herkese gonlundeki arabayı nasip eder İnşallah. Cümleten kazasız belasız binelim beyler:)
@Can Kurtbil'e de Sonsuz Teşekkürlerimi Borç bilirm. Eline emegine saglık...
-
çok güzel maşallah güle güle kullan
-
hayırlı olsun güle güle kullanın. cam filmiyle çok şık olur
-
Alıntı:
berkanokan Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun güle güle kullanın. cam filmiyle çok şık olur
Teşekkür ederim sağolun yorumunuz için. Evet sadece on iki cama dusunuyorum arkalar zaten karartmalı koyu yeşil.
-
Alıntı:
BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel maşallah güle güle kullan
Allah razı olsun Teşekkür ederim Daha iyileri sizlerin olsun...
-
araç görüntüsü gibide gidiyo ;) maşallah ..
-
Alıntı:
hakotech Nickli Üyeden Alıntı
araç görüntüsü gibide gidiyo ;) maşallah ..
Eyvallah Hakan abicim:) Seninki kadar olmasada idare durumları :D
-
-
Masallah, fotolar da araba da cok güzel..
-
maşallah cok güzel duruyor kazasız belasız kullanırsın umarım
-
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın tekerine taş değmesin.hatları çok keskin ve ön tampondaki cupra yazısına bittim:D:icon_tup:
-
Gayet güzel gidiyo, maşallah tekrardan
-
dış görünüş olarak bir tek yaya ihtiyacı var gibi. başka da bişeye gerek yok açıkçası. hayırlı olsun alana
-
Çok güzelmiş cupra..fotoğraflarda bi o kadar güzel çekilmiş,elinize sağlık
-
Alıntı:
cess Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzelmiş cupra..fotoğraflarda bi o kadar güzel çekilmiş,elinize sağlık
Sagolasın ;)
-
fotolar başarılı:icon_tup:
-
allah kaza bela göstermesin...
rengine aracın kendisine süper ince detaylar harika ;)
-
Maşallah çok güzel araçmış rengide çok yakışmış.. Allah kaza bela göstermesin.. Resimlerde güzel çıkmış elinize sağlık içten bir iki foto olsa daha iyi olurmuş :)
5cm düşse çok yeterli bir görünme sahip olur.. Arka plaka yamuk sağ aşağa doğru :( Güzel basım bir app yakışır araca mumkunse önde plakada olmasın :)