-
VNSye laguna ekini taktık sonunda :)
-
şık olmuş maşallah tümseklere dikkat :D
-
hehe :D sürtüyo walla heryere ama plastik olduğu için bişey olmuyo.. fiber olsaydi 10 kere kırmıştım şimdiye kadar..
-
buarada eki taktık deilde tektık yazmışım başlıkta :D kusura bakmayın artık
-
-
ön plakanın tr sini kenarlarını kesip yapıstırırsan cok güzel oluo bi abimde vardı öyle yapmıstı cok sık oldu
-
hayırlı olsun
çok yakışmış
-
hayırlı olsn güzel olmuşs
-
Hayırlı olsun.Kaç kuruş bu ek?
-
çok hoş olmuş bence wrc tampondan çokdaha güzel
-
cok hoş olmuş :D laguna eki +10
-
-
walla 20 milyona yapılan en güzel modifiye olarak tarihe geçer heralde :D kazasız sürtmesiz :) bide ben sizin evin garajında resim çekmek istiorum kaana da söledim gelcem walla:D
-
alper dedıgım gıbı cok guzel olmuş kaç lıraya buldun pm atarmısn
-
aferin yaso çalış çalışşş
-
çok saolun arkadaşlar beenmenize sewindim
Mrt bu plaka warken bile polislerle başedemiorum TRyide kessem hiç uğraşamam heralde :) zaten çerçevesiz (beyaz kenarlı) APP takıyorum normalde ama ek gelince alttan çirkin göründü sanki bende siyah çerçeveliyi taktım.. hem daha az dikkat çekiyo..
VteC_MaNiaC, bekelrim ankaraya yolun düşerse çekeriz resim:icon_tup: ..
Selçuk, gökan hurdacıdan aldım eki 30YTLye ama serviste 197YTL istiolarmış.:icon_wack 10lira da takan arkadaşa attım 40a maloldu işte..
-
cok hoş bence deişik bişi olmuş
super
-
yolum düştüünde sana da bakıcam göhan.. bulursam alırım ba tane daha:icon_tup:
-
süper olmuş benim 206yada bi el atıcamda üşeniyorum sanayide gezmeye , arka spoiler olarak ne kullanıyosun?
-
saolasın, spoiler bildiin GTI spoileri aslında ama uzattıkk biraz RC spoileri gibi olsun die..
-
Alıntı:
ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı
çok saolun arkadaşlar beenmenize sewindim
Mrt bu plaka warken bile polislerle başedemiorum TRyide kessem hiç uğraşamam heralde :) zaten çerçevesiz (beyaz kenarlı) APP takıyorum normalde ama ek gelince alttan çirkin göründü sanki bende siyah çerçeveliyi taktım.. hem daha az dikkat çekiyo..
VteC_MaNiaC, bekelrim ankaraya yolun düşerse çekeriz resim:icon_tup: ..
Selçuk, gökan hurdacıdan aldım eki 30YTLye ama serviste 197YTL istiolarmış.:icon_wack 10lira da takan arkadaşa attım 40a maloldu işte..
:) ama cok yakısıklı olmus kazasız nazarsız inş. :)
-
alper kazasız belasız kullan cok guzel durmuş ya!
-
baya guzel olmusda TR yollarına dıkkat;)
-
saolun walla sadelik bozulmasın dşe uğraşıyorum.. bnm bodykitim bukadar işte:D
psychopat_gs, plastik bu sürtsemde kırılmıyo.. iyi yani:)
-
ek i tampona sadece vidaladınızmı yoksa başka işlemlerde yaptınızmı ?
-
hayırlı olsun alper kucuk ama hos bi ayrıntı...bu arada sormadan edemicem on jantlara noldu?
-
atituti d,rek widaladık walla cuk oturdu :D
tunch, kış geldi *****.. wakumlu 17" lastikde çok pahalı.. bende 14lere taktım işte.. ama çok sıkıldım artık yaz gelse de jantlarıma kawuşsam..
-
gti tamponu 5 kapılarınkinden genişmi?benimkine tam oturmaz heralde?cuk diye oturursa oturtayım :D
-
benim arabam da gti deil zaten.. ayrıca 206nın full modellerinde bu tampon standart olarak sunuluyo.. yani her türlü olur.. geniş deil ama alt tarafı biraz daha öne doğru gti tamponlarının.. yinede olur kesin oturt sende :D
-
-
hımmm o zmn bizde bi deneyelim bunuu :) peki sen tamponun altındaki dil i çıkartıpdamı taktın yoksa üstündemi hala?
-
saol yiiit
atituti, o alttaki dil hiç hoşuma gitmiyodu zaten.. söktüm onu yoksa oturmicak gibi duruyodu zaten
-
alper çok şık olmuş.
ama ben garajın tawanındaki diğer plakayı anlayamdım:):)
-
saolasın, o plaka çerçewesiz APP ama çok dikkat çekiyo diye çıkarttım tawana astım :D gerçi polis artık siyah çerçeweli APP olsa bile çewirio ama napiim normal plka çok boş gelio gözüme artık :)
-
alpercim hayırlı olsun güle güle kırmadan inşallaa =)
bi angel beeaa :p
buarada 206 tamponları sersem tampondur ( fiberci ağzı :D ) 2 araçta gti olsa bile diğerinki diğerine tam oturmaz uyuzluk yapar,ama ustası alırsa işi naapar ne eder yapar ;)
-
alper super olmush valla ama o ızgara ne yaaa
bı degıstrımedın :)
-
kardeşim hayırlı olsun tekrar.fotoları siteye koycağını bilsem arabanın altınada ben yatardım.sen benim için yapmazmıydın
-
ayberk seni mi kırıcam, al taktım hemen angel :D
http://img252.imageshack.us/img252/3161/hpim1130ej1.jpg
mertcan yeni 206ların ızgaralarından arıyorum eski düz olanlardan çok war ama sarmıyo bana onlar.. en azından sen askerden dönene kadar deiştiricem söz :)
yasın arabanı sırtımda taşırım.. altına yatmak da neymiş :)
-
alper eskısehır yolunda bulastım sana benım dızel fıesta ıle pek oralı olmadın hehehe
angel ları gordum yolda
masallah guzl durmus
gule gule kullan :D
-
saol mertcan.. napiim bu arabanın geçebildii tek araba 1.2 palio, o da 8 valf olursa :D bulaşamıyorum kimseye :D fiestayla aynı motor aslında ama o bile yiyo bunu :(