http://www.youtube.com/watch?v=k_VL-S9_t8U
Printable View
Video yok :(
sımdı oldu galıba
beyaz subaru kımın ya masallah cok güüzel gitmiş cidden...
beyaz subaru baya ii yürümüş.
witek yesilmi?
beyaz subaru AHT plakalımıydı neydi buradaki draglara gelmişti.turbo vtec yürümüş galiba?
guzeldı...
beyaz subaru tork garaj da yapılan arac 35 ahm plakalı
type-r orçunun
vtec de benim kii
subaruda 4. vites sorunu,evc olmayışı vs.. eksikleri vardı.. öylesine bir video denebilinir ama ileride potansiyel rakip diyebiliris.
denemeleri 2 ve 3 vites bitene kadar yaptık 2 de subi öne atlıyor ben sarıyorum 3 e atınca hemenceecik:) yanındayım ama bıkarıyorus..
biraz daha ilerde inş. güzel denemeler yaparız..
izmirlere gelip bi rol yapmak lazım anlaşıldı :)
güsel bi akşamdı bi ince ses duydum sanki:)tüm araçlara masallah...orcun arada nefes aldır arabaya böle bi vites atma yooqq:)
subaru eksikliklerini gidersin güzel bir deneme olur ;)
keyfine sıkılmış ;)
biraz daha sabır sulhii eli kulagında bitecek araclar var..;)
700cc wasted :D
maasllah be, bu vtec ın corvetlerle vıdeosu wardı sanırım :) maasallah
subıde cok ıyıymiş ;)
erol sen arabayı 0,6 bara fılan ayarlayabılıyomusun=?
corvetlerle videosu olan bu dedil ceco coolvtec present :D
orçun@ 0,6 bar listemizde bulunmamaktadır.:)
üzülme dostum 0,6 barda olsa degişen bişey olmaz :p :D
yapıcak bır sey yok :)
var var..
sana bir turbokit..:icon_tup:
maşallah araçlara.
http://www.facebook.com/home.php?#!/...v=191846274150
şu vıdeoyu ızlemıstım ılk bastakı patırtı kütürtü hafızamda kalmıstı, şimdi bunuda izleyınce patırtıyı duyunca hehh dedım yıne o arac galıba :D
:icon_tup: maasallah aracına.
saol allah razı olsun..
ben videoyu göremiyorum bi sorun yok dimi linkte?
Ben anlamıyorum yaaa hem gitcen 100 bin tl ye araba alıcan aldığın gibi modifye edicen sonrada 4. vitesde problem var diyip bırakıcan. yapan ustaları araç tam sağlıklık bitmeden neden teslim ederlerki, sözüm meclisten dışarı genelde bu tip laflar çok geçiyor ondan böyle yazdım :D
yapan ustalar isi bilmiyordur ondan vermislerdir......
Senkromec sikintisi ile yapan adamlari bagladinya cidden takdir ettim:D
Dogru ayarida tam degil, cunku arac gunluk arac pek birakamiyor bize, ilk geldiginde cuma gunu geldi, pazar gunu motor yapilmis,egzoz takilmis, downpipe takilmis vs olarak teslim edildi.
Ikinci geldigindede 3 gunde turbo, intercooler, wastegate vs vs takip 1 saatlik ayarla yolcu ettik, ulkemizdeki en buyuk hata zaten keyif arabasi, yaris arabasi ve gunluk arabalarin kiyaslanmasi ve birbirleriyle mukayese edilmesi.
:) ilk geldiginde benimle dalga gecmisti iyi:) benden once gidince:) ikinci gelisini bilmiyordium ben.. korhan ama iyi olacak belli:) subaru subarudur alamadik bidene:) nasip simdiyedir belkim
garibim civic sarmaktan yürüyememiş ki.....tam tutunduğunda 4 çekerin stopları yanıyor :).....2 . vites izmir asfaltı önden çeker.....gayet iyi tutunmuşsun dört çekere....tebrikler.....
ogun bızde kaan larla sıkı takıpteydık arkalarında turbo vtec ıyı gıdıyor maşallah araclara
masallah bütün araçlara.
Ahmetin STi ın daha gideri var bildiğim kadarıyla arıza lambası yakıyodu aracı o yüzden olsa gerek..Ayrıca tork garajın ve yüronun ellerine sağlık bu hali bile on numara 5 yıldız ;)
vıdeoda typer basıyomukı baslıkta adı var anlamadım,sankı 3lu roll varmıs gıbı sandım bı an
o yol kaymak gibi zaten, yüksek basınç ve 2. vites için bence de iyi gitmişsin erol maşallah. bir 4x4 'e karşı altın daha dikkatli olmak lazım :)
kazasız belasız.
eee bu subaru bır ara satılıktı sahıbındede :D lıstesıde kabarıktı sanırım dıstan baya basarılı olmustu
maşallah maşallah çapa pata nights:P
vtec güzel gidiyor bıraz ayarla belki ayırır subaruyu :)