http://www.sahibinden.com/2008_bmw_m...XQQdisplayitem
bu m5 kaç lira masrafla yürütülür ?
Printable View
http://www.sahibinden.com/2008_bmw_m...XQQdisplayitem
bu m5 kaç lira masrafla yürütülür ?
Type-R ı yürüttün de bu mu kaldı :P :D:D
ya bu nasıl bi kaza anlamadım :S arabanın ön tarafında hiçbirşey kalmamış ama arkada nokta boya yok :D
ön aksamı toplamak çok zor olucaktır ..
bu aracı silah gibi toparlıcak kaportacılar mevcut Türkiye'de varsa paran zamanın gir kardeş çekinme
abı sasırmayın allah askına yaaaa yıııtttt kıcı kırık honda mı bmw :D boswer gırme derım bence
sağ airbag açılmış orası kötü olmuş masrafı aşırı fazla bence rakam vermek güç
Macera aramaya gerek yok.:icon_tup:
Heyecana gerek yok Yiğit.Benim bir abim Anadolu sigortanın pertlerini alıyor ihalelerine girip.Bursa'dan M6 aldı dereye düşmüş.1 cm hasar bile olmayan araba bir ton para yedi.Sakın diyorum hacı!
bi araba parasıda masrafa gider bence :D
şase numarası sağ ön amortisör kulesinin orda olduğu için büyük problemler yaratabilir
en az 25-30bin lira hasarı var normal 5 serisi olsa. benzer durumda 5 serisi araç için araştırmıştım m5te bu masraflar çok daha kollu oluyo malesef :(
boşver onu sen bunu al aynı paraya daha az masraflı
http://www.sahibinden.com/2007_bmw_7...XQQdisplayitem
Yiğit macera arıyosun anladığım kadarıyla,
M parçaları ile 520 parçaları aynı para değil, alman araçlarının yan sanayi parçaları acayip ucuzdur ama M5 olması olayı farklı boyuta taşıyor haber vereyim. :)
en az 40 liranı yer bu araç binmek içinde satmak içinde mantıksız bir araç 50 ye veriyorsa al parçala sat güzel para kazanırsın
3mılyar bılemedın 5 mılyar harcarsın ..
toplasan satmassı zor olacaktır bir arabaya okadar paralar verebilecek kişiler gider sıfır ayarında alır
oyle 40-50 ile olacak is gibi de durmuyor pek :)
40-50 liraya falan bu araba bitmez gerçekçi olmak lazım :)
birazdan 60-70 olcak mevzu öyle uzucak astarı yüzünü geçecek :D
Motora girmese direk al kaportayı her türlü halledersin de motor isi sakat bi de M5 :)
ben sol önden vurdum i30 uda 10-11 civarı hasar cıktı bunu düşünemiyorum 30-40 çok iyimser rakamlar bence en az 50 si var
min 50 bence..
çok canını sıkar bu araç hiç gerek yok derim
borusandan bir travers sor fiyatı neymiş :D herhalde 10'dan aşağı değildir :D
bunu toplamaya gerek yok her tarafı kasmıştır:icon13::icon13:
bu arabalarda fiberoptik kablo kullanılan bölümler var.darbeden dolayı muhtemelen hasar görmüştür.arabayı kasa olarak toplasan bile yürütemezsin.50 tane arıza verir
bu araba ancak yedek parça olur, çok hasar var değmez.
muhtemelen şanzıman da ister bu araç , smg üstelik
bu araçla uğraşılmaz önden çektirsen arkası yamulur şasenin hiç bi şekilde sağlam olarak yerine oturcağını düşünmüorum
şu durumdaki bi araca 83 bin tl çok para. bence masrafı 40 milyarı geçer
versin 50 liraya o zaman düşünülebilir :D
kaporta malzemelerini orjinal alirsaniz (-ki orj. almak lazim boylesine bi aracda) verdiginiz para kadar kaporta malzemesi icin daha butce ayarlamak gerekir. astari yuzunu kat be kat gececeginden buna bu rakamlari isteyenler utansin demekden baska yol yok. 50 liraya versinler alayim diyen arkadaslar icinde 50bin lira bile bunun icin cok. tamamen pert bu arac. oyle boyle toplanmaya gelmez.
bikere en başından arabada lastik jant yok, sadece iki jantın masrafı söylediğin rakamı geçer.... birtane orjinal m jant kaç lira acaba düşündünmü? hadi onu geçtim takım halinde replika alsan 4 tane yine kurtarmaz, çıkma zaten bulamazsın.... 2 lastik fiyatıda en aşşa 600 700...
en basitinden hasar tespit yaptım, nasıl mantıklı dimi?
Baba arabanın önü komple yok...
Kaputu açıp aküyü çalmamışlar, arabanın önü komple yok...