-
Honda35 & RpmTURK Photoshot Meeting
-
-
-
mükemmel bi gün olmus yalnz son 2o foto gözükmüyor..elinize sağlık ..
-
hepsine maşallah fotolarda araçlar da perfect ;)
-
-
-
-
ızmır tayfamız honda konusunda ezıyor masallah kazasız belasız hepsıne :)
-
İzmir Japonu denize dökmüş resmen :D maşallah çok güzel fotoğraflar & araçlar
-
Maşaallah bütün araçlara hepsi çok güzeller:) Fotoğraf çekenlerinde ellerine sağlık:)
-
mükemmel bi gün olmuş , resimler de çok güzel ama beyaz delsolun sadece 1 fotosumu var ? başka fotoğrafı yokmu ?
-
otobanda arkadaş görmüş söyledi gerçekten güzel bir gün geçirmişsiniz... :)
jumbom araç yakıyor :)
-
Maşallah tüm araçlara.
Bütün araçlar çok güzel, gri hatcback vti ayrı bi güzel:)
Toplu fotoğraf yok mu hiç?
-
toplu foto gelir birazdan....
-
Mukemmel Bı organızasyon oldu :) Fotografları ceken Ve emegı gecen herkse cok tesekkurler :)
-
Çok iyi organize olmuşsunuz araçların hepsine maşallah kazasız belasız günler dilerim :icon_tup:
-
Mükemmel bir gündü, çoook keyif aldık, nicelerine inşallah...
-
Maşalaahhhh , keyıflı bır gun olmusa benzıyor, araclar , fotogaflar cok saglam , elınıze emegınıze saglık ...
-
mükemmel bir gün olmus.
aracların hepsi birbirinden sahane özellikle coupe ayrı bi güzel görünüyor.
kocaman Maşallah hepsine ;)
-
yaw nerde çakma honda hepsi izmirde :D
bi porşeyi tek geçeri:D
-
Alıntı:
KSK-VTEC Nickli Üyeden Alıntı
yaw nerde çakma honda hepsi izmirde :D
bi porşeyi tek geçeri:D
o yüzden bütün arabaların Honda de mi :D sedan coupe ler vtec ler ohooo
-
Alıntı:
gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı
o yüzden bütün arabaların Honda de mi :D sedan coupe ler vtec ler ohooo
şşşş ses etme
hondalar ve izmir güzeldir
-
Maşallah hepsine.
Delsol´un başka fotoları yok mu ? :)
-
Alıntı:
gokhan035 Nickli Üyeden Alıntı
Mükemmel bir gündü, çoook keyif aldık, nicelerine inşallah...
aynen gökhanım :icon_tup::icon_tup: hakan emeğine saglık kardesim
-
tebrıkler izmir , muhtesem kareler ellerinize saglık + araclara da maşallah hepsi prıl pırl çiçek gibi:icon_tup::icon_tup:
-
Çok güzel araçlar maşallah ,güzel bir toplantı olmuş fotocularında eline sağlık :)
-
maşallah araçlarda fotolarda çok güzel
-
hepsine maşallah... yeşil coupe civic çok güzel hastasıyım :)
-
çekimlerde on numara araçlarda on numara benim eski araçta değerini bilenlere gitti maşallah kazasız belasız ;)
-
bu arada İzmirin fotografcılarıda fena onlarıda es geçmek olmaz ;)
-
İşte bu yüzdendirki memleketime ve insanıma hayranım:icon_tup: süper bi gündü, emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler...;)
-
mukemmel bı gun olmus cok kotu kacırmısız onu anladım suan :D
herseyı gectımde ulasın coupe yakıo ya kazasız belasız kardesım.butun araclara masallah fotolar super cekenlerınde ellerıne saglık.ft ınsan haber verır lan :D
-
Alıntı:
RS609 Nickli Üyeden Alıntı
mukemmel bı gun olmus cok kotu kacırmısız onu anladım suan :D
herseyı gectımde ulasın coupe yakıo ya kazasız belasız kardesım.butun araclara masallah fotolar super cekenlerınde ellerıne saglık.ft ınsan haber verır lan :D
Moruk ben bi gün öncesinden çeşmede biraz alkol almışımda :p ondan haber vermeyi unuttum :soru: bundan sonra sık sık olacak zaten kanka, bidahakine inşallah :icon_tup:
-
İzmir'in civicleri gerçekten çok zevkli. Süper fotolar. Maşallah.
-
Kesinlik'le yorum yazan arkadaşlara katılıyorum, izmir honda konusun'da çok başarılı:icon_tup: fotolarda mükemmel..:icon_tup: büyük bi zevkle baktım hepsine. Emeği geçen herkezin eline koluna araçlarına sağlık.;) Allah kaza bela vermesin.:)
-
Harika bir gün olmuş, fotoğraflardan gözümü alamadım.. İzmir'in kızları gibi Hondaları da bir başka :)
-
cok ii bı gun gecrdık herseyyle sperdi foto ceken butun arkların ellerıne emeıne sağlık ....
-
Maşallah tüm araçlar birbirinden güzel her birinde ayrı bir detay var. Maşallah.
-
maşallah araçlarda resimlerde çok güzel