arkadaşlar türkiye deki jdm araçların fotolarını bu başlık altına alalım :heyoo: Gelsin fotolar :icon_tup: konu daha önceden açılmışsa özür dilerim öyle bişi varsa silinebilir :)
Printable View
arkadaşlar türkiye deki jdm araçların fotolarını bu başlık altına alalım :heyoo: Gelsin fotolar :icon_tup: konu daha önceden açılmışsa özür dilerim öyle bişi varsa silinebilir :)
jdm araç derken?
jdm motora sahip bir tek hulk var sanırım başka yok :(
vala clioda var jdm hatta bizim mahallede bi doğan var oda jdm sayılır jdm anlamı genişledi
jdmle alaklı cok foto var sıtede zaten bence bu konu agır gelır
hepimiz jedemeyiz,benimde bikacaracim var epsi ciydiem sitayl istersen fotolarini koyarim ama LHD hepsi :/ olurmu ki ?
bence fok balıkları cok yalnız.
http://www.sahibinden.com/slx_jdm_d-...QQdisplayitem?
bizde jdm doblo var ama tarz çalınmasın diye fotoğraf paylaşmıyoruz
bende jdm bisiklet var sağdan direksiyonlu
sonuçta oda bir araç :)
JDM kebapçısı bile var artık:D:D...ama bu iş cığrından cıktı artık bakalım bu moda kaç sene sürücek onu merak ediyorum...aslında konu ii:)
sisleri sarı yapiyim bende jdm olujam
sana naşahi takayama taka etiketi ayarladım onu takcaz ins jdm kingtomako yapcam:D
adam konuyu actıgına acacagına pısman olmus :)
benim ford kada jdm :) muahha
jdm mdm kalmadı 10000 tl ye sahın ini satan 10000 e honda si aldı sekıl oldu hondacı oldu sac jant taktı yere bastı oldu jdm cı bosverın yaa :D
jdm değilde jdm sitayl pek fazla
bursada şahin stopları satılıyor jdm diye
eskiden şahinlerde
paynır teyip+renkli cam+cms40 jant özellik sayılırken birde cidiem sitoplar eklendi şahtık şahbaz olduk :D :D :D
ben takashı green nikelerimi aldım bende jdm oldummu acaba..
birde unutmadan sarı gözlük arıyorum yardımcı olabilecek olan varmı ?
bende jedeme yapıcam hondacıyız ne de olsa auahua :D
Şimdi bende mi JEY DİY EM im? :D :D :D
Ama benim direksyonum solda bide motor kodumda olmuyo :D Çakmamıyız biz şimdi?
Trde sağdan direksyon yasalda biz mi sola aldık?Japonya kendine yaptığı motorları bizim pazarımıza sunuyorsa biz mi Euro kullanıyoruz?
Hiç olmadı gözlerimin yanlarına botoks yaptırcam ordan kurtaralım bari :icon_tup: :hahaha:
Biz kimiz JDM ne? :)
yakında FDM dönemini başlatıcam :D
benim s13'üm safkan EDM :D ca18 olup üzerinde sefil gibi 200sx yazan ancak Euro olabilir zaten :D
al bitane daha jdm. ön eki arkaya mı takmış napmış :icon_wack
http://image5.sahibinden.com/photos/...4307847mm0.jpg
Bizde de Suzuki Grand Vitara var ve koruma barları var. Bizde JEDEME OLDUK MU AGAAAA?
Bi JDM furyası aldı gidiyor bakalım sonu ne olacak bu akımın
konu rezil olmuş...
konu nerelere gelmiş :D