valla helal 6 ya tam makas anında frene dokundu heheaha :)
kedi cakıverdi auhahu
e46 iyice ayağa düştü ya :( vites atarkenki triplere falan baksanıza
direk lınk varmıdır
yanda oturan çok konuşuyordu kendi aklı gitti keko nun
her ne kadar, e46 daki arkadaş kendi lakayıtlığı yüzünden patlasada , 6 nında yaptığı hoş bişey deil , mahsus patlatmış gördüğüm kadarıyla
http://www.youtube.com/watch?v=V1m6o...layer_embedded
bu var kendi linki ama oda youtube
evet direk lınk varsa ıı olur benım pc de sorun var herhalde bazı videolarda acmıo ne oldunu bile goremıyorum
super gazladılarr puahahahha :D
bumudur bmw kardeşliği :D
Ahahaha cok iyi yapmıs 630i ;)
Etme bulma dünyası :) :D
Ahahaahah en sewdiğim şeyi yapmış 6 (=
bide vurduktan sonra el kol yapıyo, o caddynin sahibi olsaydım of :D
yanlız 630'u kullanan bayağı soğuk kanlıymış, e46 arkadan girebilirdi 630'a.:)
6 hayvani 1700 kilo en bosu :) iyi olmus hiyara
:D:D 6 cı guzel suruyomuş ya :D
bence 6 ci patlatmak amaciyla yapmadi da, kicina girdigi icin frene dokundu.. O direksyon tutusuyla zaten cok ilerleyemezdi bu arkadas :)
haketmişler 6 da cezayı kesmiş !
6.30 benim yaptığımı yapmış...
helal olsun ders niteliğinde bir kaza yaptırmış tebrikler 6.30...
6.30 sahibine sevgiler saygılar ;)
tam apaçi ...
haha hani olur ya birisi çabalar çabalar hiçbi acı veremez, rakip tek yumrukla yere serer. aynı o olmuş :hahaha:
Taksim dolmuşu gibi gidiyordu zaten kacınılmaz son....
iyi yapmıs helal olsn 6 ya... :)
bir de video sonunda e46 el kol hareketi yapıyor çarptığı araca hem suçlu hem güçlü bu da entresan bir hadise olmuş :D
6'nın yaptığı doğru değil bence göz göre göre patlatmış adamı
Adam haketmemiş mi?Haketmiş :) Zaten gazlıyorda sayılmaz 60 yaşındaki amcalar bile ist.te aynı bu model gidiyorlar zaten o oturuş direksyon tutuşla sağlam trafik yapmaya kalksa buraya kadarda gelemezdi dua etsin beceremiyor :)
emniyet şeridine adımını attı, inşallah PATLARSIN dedim...
daha büyük patlasaydı keşke.
Böyle uyduruk adamlar için 630i yi tehlikeye atmaya değmez. Arkadan girseydi üzülürdüm.Onun yerine gazlayıp *** etmek daha mantıklı. Ama sonuç olarak beğendim hareketi:evil:
demek ki böyle apaçileri frene basıp patlatan bi tek ben değilmişim.
yazık cidden bu makas olayını ne zaman bırakıcak bizim milletimiz...
videoda konuşan eleman tam ulvi gibi ahaha
"6.30i" kesmiş bileti :D
bu araba varya ..... :D
Hepimiz makas atıyoruz hepimiz gazlıyoruz ama benim en sevmediğim şey emniyet şeridine girilmesi eğer o koskoca 4 şeritli yoldan geçemiyosan emniyet şeridinede girmiceksin orda insanlar duruo olabilirdi. 6.30 un yaptıgı harekette cok iiydi ama ben olsam o arabayla yaparmıyım kıyamam heralde 6.30uma :)
ezikler altta araba var ama ici bos
Walla öyle deme usta ya :) Geçen gün Cem abiye ist.e gelirken bir RX8 uğraştı durdu :) Dayanamadım en sonunda ama ama tuttum kendimi abartmadım :) Saldım gitti yakaladım geçtim bıraktım ama oda gazlamadı sora ama arabasına bayıldım uzunca bi süre birbirimizin arabasına baktık sanırım :D :D
Adamlara boşuna laf etmeyelim hepimiz yanlış bişeyler yapıyoruz makas olması şart değil :) Sütten çıkma ak kaşık değiliz :icon_tup: Ama videoda yapılan tabiki yanlış ;)