yarın herkes kalkan zırh ne varsa giysin özelikle arabalarını çıkarmasınlar bence yarın gerekmedikce çıkmayın :icon_tup:
Printable View
yarın herkes kalkan zırh ne varsa giysin özelikle arabalarını çıkarmasınlar bence yarın gerekmedikce çıkmayın :icon_tup:
Bencede..Ama mecbur işe gidicez..
Kesinlikle.
zaten bu gece 12-1 halısaha maçı var. yarın akşama kadar uyurum o pert halle =)
birde çalışanlar var lanet olsun işçiyiz mağduruz :) :)
maslak tarfında birşey olmaz umarım :(
yarın tatilim
gezmeye bakırkoyde olucam ama :)
tabiki yaya..
Bugün öğleden sonra her taraf tıkalıydı kafayı yedim yollarda. Yarın resmi tatil belediyeler kontrol yapacaklarmış ve çalışan işyerlerine ceza keseceklermiş diye duydum ( şehir efsanesi olabilir )
Olay çıkartanlara vurun :)..Hele arabaya zarar vermeye çalışanlara dalın direk :)
Sivasta böyle bir sorunumuz yok şükür..
yarın r9a tecavüz edicez muştuyla , dokunamaz kimse bize:D
valla taksim yakınlarında olmayın yeter hatta tam roll ük gece olur polis olmaz hiç biryerde:D
sabah 9 da beşiktaşta olucam sonra m.köy sonrası Allah kerim evde yatış modeli olabilir :D
aman dikkatli olun ise gidecek olan arkadasalr
sanki noluyosa taksimde kutlayınca onu anlamıyorum zaten 1 mayısın işçi emekçilerle de alakası kalmadı terörist propogandasına döndü
kısmet bakalım hanım izin verirse :D
çalışıorum bende bize her gün bayram :D:D
sabah kadıköye gidicem bi işim war öğlene doğru belki atraksiyon olsun diye karşıya geçebilirim taksim semalarına doğru:D
Bütün işcilerin bayramı kutlu olsun
Polisimiz dilerim bu bayramda işciyi teröristi ayırır sonrada bi güzel ayırır...
bütün emekçilerin 1 mayıs bayramı kutlu olsun...
provakasyonlara dikkat etmek lazım!!!
bütün işçilerimizin bayramı kutlu olsun
yanlış bi yaklaşım gayet bizdende tabiri caizse kol gibi vergi alıyor!
şişçi bayramı işçi bayramı olarak kutlanmıyor, terörizm kokuyor.. sırf polisle çatışmak için gidenler mi dersiniz,propaganda yapıp kendine vurdurup sonra polis bana şöyle yaptı böyle yaptı diyenler mi dersiniz... pislik dolu! olan gerçek emekçiye,namuslu işçiye oluyor...
şuan ntv yada cnntürkü açarsanız gerçek işçi ve emekçileri görürsünüz
sen sadece orda ortalıgı karıştıran teröristlere bak olurmu.... İşci bayramında sence nasıl bir kutlama olmalı yada kaç kere gerçek anlamda gördün işcibayramındaki kutlamayı?? sadece dışardakilerin çıkarttıkları olaylarmıdır senin gözündeki kutlama... yine çok yanlış yerden bakıyorsun olaylara.... ben hiç hatırlamıyorm işçilere ayırılan olaylarda bir taşkınlık bir arbede bir kavga gürültü olduğunu...Alıntı:
haberturkdeki kullanıcı yorumundan alıntı
1mayısı hayatım boyunca kutlamadım.ama bugün gerçekten çok heyecanlıyım.bugün tüm işçilerin bayramı oldu gerçekten.özellikle 1977de yaşananları öğrendikten sonra sempatim arttı.meğer bizi nasıl kandırmışlar.
Tüm emekçi kardeş ve büyüklerimizin 1 mayıs işçi bayramı kutlu olsun.
bütün işçilerin emekçilerin 1 Mayısı kutlu olsun
bügün aksi bişey gören varmı arkadaşlar bide nerde oldugunu yazarlarsa seviniriz.