Rollingte Ne olur sizce ?
Ctrde headers egsoz cai rbc var, 1200 gs stock... ama sahibi yılların motor eğitmeni :)
Printable View
Rollingte Ne olur sizce ?
Ctrde headers egsoz cai rbc var, 1200 gs stock... ama sahibi yılların motor eğitmeni :)
170e kadar 1200gs alır heralde die düşünüorum.
yokmu başka bilen eden :D
1200 gs lerin nefesi 200 210 gibi kesiliyor o suratlere kadar gs in onde olacagından eminim ama ne kadar onde olur ep3 hangi ara onu gelir gecer pek kestiremiyorum:S
sonuç değil de süreç gayet güzel eğlenceli olur , iki taraf da ciddi keyif alır :D
sonuç belli tabiki gs :)
abartmayın :S
220 e kadar 50 boy diyorum
bu nasıl karşılaştırmadır ki :D
değişik karşılaştırma :) konuşurken bizde alla alla dedik ama deniycez bir iki haftaya :)
şöyle bi video var.bana farkı açar gibi geldi
http://www.youtube.com/watch?v=BOMTe30vfU0
Şakamı bu.1200gs mi:eek:
Honda CBR 600F bile M3 turboya fark koyuyor youtube videoları var;)
1200GS nasıl bir etki yapar az çok tahmin edebilirsin:rolleyes:
zaten oraya 600 f mi type r mı yazsan konuya cevap bile yazmazdım ;)
ama sen enduro tarzı olunca sanırım gitmiyecek sanıyosun fakat yanılıyosun tamam bi racing makinaya göre hızlı sayılmaz ama hatrı sayılır birçok arabadan sert gider.tır sokarmı diye sormuşsun bence cok daha fazlasını yapar:icon_tup:
Bakıyorum 1200Gs ile EP3 arasında fark olcağını kabullenmiş gibisin şimdiden :p
1200 gs bayabi fark atacaktır ama top speedde yururse typer yetisip gecebilir...
gereksiz bir deneme olur turbo type-r ile bu motor denenir n/a değil :)
videoyu izledim gece denrseniz 200 e kadar gözden kayboalbilir
gündüz gözükür heralde :)
ya millette o kadar typer var gel deneyelim diyoruz gelmiyorsun direk kategori dısından baslıyorsun:D
1200 gs tabi ki geçecektir ama yine de zevkli, sıradışı bir deneme olacağı kesin :) Video isteriz :)
zaten amaç eğlenmek :)
fsunnetçi, prensip olarak kişisel olarak tanımadığım kişilerle araç denemiyorum, anlamsız hırslar, gereksiz muhabbetler atışmalar vs bu yaştan sonra kaldırabileceğim bir konu değil.
o yüzden gün gelir yüzyüze tanışırsak sonrasında deneriz.
tolga , bi senle deniyeydik yahu :D:D:D
tanışırız da hem...
:D:D
yok , bana ne kadar fark atacaksın merak ediyorum :)
bi tek filtre ne yapacak acaba?
zevkli deneme olur.. :)