-
Mercedese geçtik sonunda :)
-
Maşallah kazasız belasız ;)
-
-
hayırlı olsun bostancıdan mı aldınız ?
-
evet kardeşim bmwyi almadan önce niyetliydim buna avrupa yakasında birindeydi bana kısmet olmadı satıldı sonra bostancıda bi arkadaşım sattığı kişiyi buldu ondan aldı 1 sene sonra gene geldi bana :)
-
şık arac bi ara jantları cıkartmıslardı sanırım,gule gule kullan
-
Bir ara stok hale cevirmislerdi üzülmüstüm, su an böyleyse cok iyi ;)
Masallah kazasız belasız :)
-
Hayırlı olsun german iyidir :)
-
çok güzel maşallah diyelim :)
-
-
hayirli olsun Allah kaza bela vermesin
-
amin hepimize yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
-
Hayırlı olsun güzel araç:)
-
hadi ozy hayırlı olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullanırsın insllah :)
-
teşekkürler hepberaber :)
-
-
-
hayırlı olsun kazasız belasız
-
-
hayırlı olsun.maşallah çok güzel bi araç.kazasız belasız
-
amin kardeşim sağolasın...
-
avcılarda çıkma bu araç serdar arkadaşımız bu hale getirdi güle güle kullan kazasız belasız
-
geçen gün kalamışta görmüştüm hayırlı olsun güzel araba..
-
Maşallh çok sıkı, şık olmuş.:icon_tup:
-
Hayırlı olsun :)
BMW mi ? Yıldız mı ?
-
avcıların arabasıydı çok güzeldi gerçekten hayırlı olsun maşallah kazasız belasız...
-
Alıntı:
FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun :)
BMW mi ? Yıldız mı ?
İkisidee usta
-
Hayırlı olsun kazasız belasız
-
-
maaşallah kazasız belasız.güzel araç.arka tamponuda tamemen beyaz olursa muhteşem olur
-
-
Masallah super bi secim :) Gule gule kullanin ...
-
Hayırlı olsun Serdar abi bu hale getirmişti çok güzel bende satmazsam aynı hale getiricem tavsiyem ön tamponu makyajlı kasanınkiyle değiştirip arka tamponuda pakoların rengide boyaman bide arka bagaj üstü spoilerını beyaz yapman
-
Maaşallah kazasız belasız...
-
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
-
Alıntı:
ozyrace Nickli Üyeden Alıntı
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar..
online iken sorayım :) e34 vardı sanırım sende önceden ona kıyasen nasıl bir arac w201 e34 den + ları yada - leri nedir? e34 nasıldı genel anlamda?
kısaca bahsedersen memnun olurum 2 side düsündügüm arac cünkü :)
-
valla e34 birazz yaşlı işi ne kadar yaparsana yap araba hantal kalıo baba arabasını modifiye etmiş liseli genç gözüyle bakıo millet :) bu gene biraz daha ufak daha sevimli..bir artısıda drift daha rahat hemen yana gelio kilit filan olmamasına rağmen açısı filan bmwden daha fazla kontrolü çok iyi..tavsiye ederim 190
-
Alıntı:
ozyrace Nickli Üyeden Alıntı
valla e34 birazz yaşlı işi ne kadar yaparsana yap araba hantal kalıo baba arabasını modifiye etmiş liseli genç gözüyle bakıo millet :) bu gene biraz daha ufak daha sevimli..bir artısıda drift daha rahat hemen yana gelio kilit filan olmamasına rağmen açısı filan bmwden daha fazla kontrolü çok iyi..tavsiye ederim 190
anladım teşekkür ederim :)
sende ki e34 5.20 miydi peki? W201 de ne motor var oda 2.0 mi?
-
-
hayirli olsun Allah kaza bela vermesin