arkadaşlar sahibinden.com da 2001 model 74.500 km de 2004 çıkışlı bir 106 var.link vermemin bir sakıncası varmı?.küçük bir aratmayla bulabilirsiniz bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Printable View
arkadaşlar sahibinden.com da 2001 model 74.500 km de 2004 çıkışlı bir 106 var.link vermemin bir sakıncası varmı?.küçük bir aratmayla bulabilirsiniz bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
http://www.sahibinden.com/orjinal_74...XQQdisplayitem
güzel duruyor ama 16.500 106 için çok değil mi?
evet bu araç
izmirden giden se eger aydan abinin eski aracı ise süper temiz bir arac ona benzettim ama..
esp warmış ... :S
benımde takıp ettıgım bı aractı bılgısı olan varsa paylasırsa ıyı olur
Eğer araç dediği kadar temizse fiyatı gayet normal:icon_tup:
Esp li 106 türkiyede ilk defa duydum, rengi dışında bence gayet güzel bir araç;)
Orjinal jantları ile birazda pazarlıkla alınabilir bence.
Yanlızca 2001lerde sanırsam bu renk. En güzel renk diyebilirim.
Alırsanda tadına bakarız abi :D
esp olayı kafama yatmadı sadece, araba güzel duruyor.
fiyatı az bile 30 milyara kadar alınabilir bi araç zaten...
fiyat ucuz bile ilandaki yazılanlar dogruysa.
2001 106 deilde 96 vtec olsaydı 30 ederdi çetin ;)
araba yazılanlar gibiyse 15.500 tl yede alabiliyosan paranda varsa sorman bile gereksiz bence git al güle güle bin derim..
Bu araç daha önce karamürselde da tüpçünün aracı idi daha sonra karşıdan sinan s nickli üye aldı oda daha sonra balıkesire sattı daha sonra geri geldi araç :)
Araç genel anlamda iyi gibi duruyor fiyatına gelince ben bu fiyatı 97 model için istiyorum fiyat çok ucuz araç hakkında yazı yazmak istemiyorum alacak olan ustasını alır götürür baktırır kimsenin ticareti bizi baglamaz :) DİMİ :)
sinan s sanırım siteye üye.. gerekli bilgileri görünce yazarsa makbule geçer :)
ben aracın eski sahibiyim, herkes bişiler söylemiş ve söyler, araç balıkesire girmedi bile .) bana ulaşırsan detaylı bilgi veririm..
pardon ama 2001 model fakat 2004 trafik çıkışlı ne demek oluyor?
Renkten kaybediyor. Bu renk o parayı etmez.
boyası orjinalse ve cebinde arabayı aldıktan sonra bakım için 2-3 lira daha kalıyorsa bence alın
Peugeot 106 araçlarda model araç 10 üzerinden 9sa 97diside 2001ride aynı para eder piyasadada böyle gidiyor.
trigerdir, torsiyondur, ön takımdır, baskı balatadır vs... tertemiz binecem diyorsan servise gidince görürsün
baskı balata 160
akslar 2 si sağ 250 sol 230 du galiba
triger seti 160 tl
frenler ön arka 80+60
askı rotu ıvır zıvır onlarada fazladan 500 de
şanzıman yağı 50
motor yagınada 10/40castrol 50/60 de
kulaklarıda değişsin fazladan 250 3ü
herşeyi fazladan yazdım 2 lira etmedi, ki bu adamın hiçmi tanıdıgı yok, bu kadarda detaya girmesine gerek yok vs vs naptın hacı sen ya :)