Printable View
maşALLAH gayet hızlı araç ALLAH kaza bele vermesin.specleri nelerdir??
masallah cok guzel,neler var arabada
136 hp 186 nm tork stock :D ecotec gsi
hem çekip hem gitmek zor oluyor
ne çip var ne egsoz ne filitre yürüyen komple stock koni yay amortisör var sadece
ilginç cidden ep3 typer bile 12.30 saniye..stock tabikide..
video bekleriz:)
maşallah güzel gidiyor denedinizmi kaanla sonuç ?
yok denemiycez konuştuk arkadaş öle işlerde gözü yok deneme meraklısı değil bizim gibi ölesine zevkine kendi için yapıyo arabasını..ama kadranı aşırı yanlış..2 120 de bitiyo chipte yok +..fn2 le bi denemem olucak uğur onun videosunu koyucam ama..
kadranda hata varsa tech1 le kalibre edebilirsin deniz.
100-200 17sn, evoyla yürüsün dicem, yine alakası yok diyeceksiniz, type-r a kalın gelir bu, kadran üzerinden yapılsa yarışlar demekki astralar tarih yazacak
kardeşim yinemi sen :Dbenim kadrana laf sölüyosan onada yorum yapmıştın 60 160 ben fn2 stockun dan 2 3 boy daha ii gidiyorum ..o zamanda sölemiştim deniyelim diye:)senle..biraz benide iğneledin sanırım burda:)ama bu aracın kadranı yanlış yani 2 120de bitiyo kısada var üstelik...
murat abi bahsetmiştir benden bi son ayarlarım bitsin deneriz :D
kadran yanlış boşuna tartışmayın.
kadran yanlıs diyenlere +1 gsi a sonradan kadran takıldığı zaman genelde ayarı kaçar.
arabaya sen farkına varmadan turbo felan koymuş olmasınlar :)
Maşallah..
yok estağfurullah, benim o zamanki yorumlarımda senin aracın type-rdan iyi yürüyeceğiydi, 2-3boy attığını söylüyosunki, buda kadrandaki ivmelenmenin gerçek olduğunu gösterir, ben astra gsi ı tanımıyorum açıkcası, demekki düzgün map vs. işlemlerle çok iyi noktalara gelebiliyor, çünkü normal koşullarda aynı işlemler yapılmış ve zengin giden type-r la gsi ın yürümesi imkansız, ben daha önce yazdıklarımında arkasındayım, aracın kadrana göre 60-160da 1.5sn ye yakın fn2 ve ep3ten hızlı, bunu reeldede sen tecrübe etmişsin, bana başlarda abartılı bir hızlanma gibi gelmişti ama demekki astra gsi benim düşündüğümden çok daha başarılı
maşallah... ;)
ilk videoyu izledim, kadrana yorum yapacaktım gerek kalmamış :D
kadir abiiiii
hani c20xe alıodun noldu :D
Ecotec GSI lar TECH2, artı kalibre zaten olmaz denizin dediği gibi KM Teli var F18 şanzımanlarda, F20 gibi ABS den okumuyor.
Deniz senin KADRAN da iyi çeviriyor he :D
Maşallah ama çok güzel araban ;)
da anlamadığım böyle sanki deneme falan yapılacakmış havasına girilmiş, MSN ler falan, sonra birden geri dönüş olmuş gibi anlaşılıyor mesajlardan :)
geri dönen yok kardeşim ben her zaman denizede söledim istersen gel senlede deniyelim deniz denemek istemedi..doğaldır çünkü bizim gibi bi hevesi yok onun..ama istersen gel senlede deniyelim fark hiç etmez gecme gecilme komplekside yok bende benim videom yok ama denediğim cok arkadaş var görürlerse yazarlar.sanki bana bi şey iğnelermişin gibi anladım yorumunda..eğer yanlış anladıysam kusura bakma ben sanada özelden deniyelim demiştin mesaj geri dönmemiştin..belkide mesaj kutun doluydu bilemem.
edit:sabaha karşı 5 te arayın yine role gelirim..:)
11 sn filan gözüküyor ya çok ciğerli ki bence kadran bayağı hatalı
hatalı post iki kre yazdım yanlışlıkla..
bakces :D bakalım cam car varmı
valla denizcim kadran koymayla oluyo kardeşim biz burda inekmiyiz anlımızın akıyla cıktık düz yola sıktık 11.40 saniyede 60-160 tamamladık 136 hp lik aracın var stock diyosun kardeşim 11.84 saniye afedersin ama taşşakmı geciyosun bizimle kadranın hatalı diyo herkez 2.vitesin 120de bitiyo iiyice mal yerine koydun bizi hala bakıcaz diyosun neyi bakıcaksın cıkalım otobana şimdi bakalım cam car da bul.bu nasıl bi dünya ya kimse birbirini cekemiyo karanlık nickli arkadaş yazmış sanki ben kaçtım gibi sana 10 kere söledim deniyelim diye denemem dedin.ALLAH hınızı severseniz bu ne ya..yazıktır.