hafta sonu deneme yapıcaz rool ne olur?
Printable View
hafta sonu deneme yapıcaz rool ne olur?
teoride RC pratikde ne olur bilemem?? ;)
stocka stock çok fark oluyor onu biliyorumda, yazılımlıda olsa fn2 alır bence,
kaç boy fark oluyor yaklaşık kıyaslıyım en azından.
bu arada dyno 208 hp güç gösterdi
geçersin yüksek ihtimal ama 200 den sonra yakalanırısn yüksek ihtimal
207 RC alır gibime geliyor.Ama yine içimde bi eminsizlik var.Sonuçta Teorinin Pratiğe Dönüşmesi Her Zaman İşe Yaramaz. ;)
Stock Fn2 yı geçersin..Ama artık Fn2 lerde ıı oluyo ;)
düzgün bir yazılımla,son viteste kesiciye kadar önde olursun diye tahmin ediyorum...
banada yazılımla önde olursun gibime geliyor fn2 stok olursa
Belli bir hiza kadar fn2'nin önünde olursun 200den snra fn2 yakalar bence
190-200'e kadar onde olursun sonrasinda fn2 alir 5'e atinca
yazılımlı RC, stock fn2'yi geçer bence cok rahat. En azından ben Ankara havasında stock RC ile stock FN2nin önünde oluyodum
Senin araba fabrikadan hormonlu doğmuş can:)
bence stock fn2 yi 200-210 a kadar geçersin,sonrası *****:)
5 e kadar RC önde olur 200 gibi FN2 geçer gider..
ben işte stocka stock denemiştim, belki rc yi kullanan arkadaş aracına daha alışamamıştı ama çok fark olmuştu yani okadarki öyle yazılımla falan kapanmaz o fark.
bence stock a stock ta fark olucağını sanmıyorum kendi görüşüm ama yazılımlısı gecer..
bu 207 rc uçak modlu yazılımı varmı.
sonucu soru işareti ama güzel bir kapışma olur. video bekliyoruz :)
ankarada çekilen bi roll videosu hatırlıyorm geçen yaz 207 rc geçiyordu fn2 yi ve ankarada fn2ler hava yada rakım şartları dolayısıyla iyi performans gösteremez diyede bi çok yerde okudum... o yüzden ankara fn2 için sanırım dezavantajlı bölge
rc yzılım ve filtre ile fn2 yi geçerse cidden başarılı bi iş çıkarmış olur
benim tahminim rc inin stock fn2 yi geçmesi için yazılım filtre yetmez bişeyler daha yapması lazım
ankara'nin yuksekliginden dolayi atmosferikler hep turbolara gore daha geride oluyor istanbul denemelerine gore..gordugumuz okudugumuz bu yonde.. cok tartismaya gerek yok sanirim, orada farkli burada farkli olacak sonuclar..