arkadaşlar yeni görev yerim kütahya, eğer kütahya'da yaşayan tech'liler varsa tanışmak isterim..
Printable View
arkadaşlar yeni görev yerim kütahya, eğer kütahya'da yaşayan tech'liler varsa tanışmak isterim..
En büyük kütahyalı Faberge İbrahim :D
hayırlı olsun görev nedir ?
eskişehir bağırsan duyulur gelirsen bu taraflara beklerim çayım kahvem bilimum içecek çeşitlerim mevcuttur :D
Birazdan faberge nickli Halil İbrahim Buruk yazar :D
TTkütahya şubesine o bakıyor :D
Memlekete hoşgeldin.. Doğduk ama yaşayamadık kütahyada..
uvvv buz gibi bi şehir sizi bekliyor :D
kaplıcalara gitmeyi sakın unutmayın hayırlısı olsun
Ben de varım ama merkezini bilmem ilçesinde doğup büyüyüp Eskişehir'e yerleştim ama İstanbul'da okuyoruz orası ayrı :D :D
Geçmiş olsun :)
allah yardımcın olsun :D 3 ay acemiliğim orda geçti lanet ettim o 3 aya morelini bozmak istemem ama kütahyalılardanda özür dileyerek türkiyenin en berbat şehri diyebilirim. dediğim gibi kütahyalı arkadaşlarım sakın yanlış anlamasın kusurumada bakmayın kütahya ismini duyunca direk irkliyorum :D allah düşürmesin o şehre :D neyseki eskişehir yanıbaşında öle bi şansın var tabi:D
piercing yada küpen varsa valla kötü gözle bakıyorlar bakkal bana su vermiodu nerdeyse
abi alışılıyor kütahyaya çevre edindinmi tadından yenmez o kadar eskişehire git kentparka takıl işte kafana göre git karavana faberge ibo kim de tanış iboyla :)
dAHa demin karavanda yemek yedim, gitmeden baksaymışım olurmuş;)
beyaz jantlı mavi cayır cayır yanan coil olupta sürünmeyen bir 307 görürsen hemen durdur abi bu araba çok yüksek de tt dekiler öle diyor de :)