-
"LL" Vw Bora [Uğur Seyhan]
-
Uğur abi coilover takmamışmıydı yaw :S Yüksek kalmış araba Ömer nasıl olur bu :D maşallah çok beğendiğim bir araç uğur abiye selamlar :)
-
41 plaka ve leylek entresan :S :D
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
bencede:D:D
-
Coilover'lar Dükkanda Duruyor :D
1 Hafta İçinde Muayenesi Yapılıp, Coiloverlar Takılıp Dip Basılıcak arkadaşlar.
Merak Etmeyin yani :D
-
41 ve leylek. Şokk. :D maşallahhh.
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
Maşşallah araca ama katılmamak elde değil :D plaka 41 ama araç yüksek :D
-
Stoplar sanki eski göstermiş biraz arabayı.. Onun dısında söylenicek bişey yok zaten, masallah..
-
ömerim bu fotoya yorum yapmıyorum muayeneden sonra yorumum kanka kusura bakma.. :D
-
Alıntı:
mur_84 Nickli Üyeden Alıntı
ömerim bu fotoya yorum yapmıyorum muayeneden sonra yorumum kanka kusura bakma.. :D
Aynen Yavrum Muayeneden Sonraya Saklayın Kendinizi :D
-
Coıllerı Alındı Duruyor COk Yakında Oda Yerlerde :D
-
süprüz var o zaman muayneden sonra :) maşallah kazasız belasız çok güzel bir araç ;)
-
Maşallah :)
sürününce tadından yenmez..
-
boramız zaten çok güzel ömer kardeşim yine çekmiş fotoları biz yetim kaldık
-
uğur abi ; yeni jant alıcam diyodun . bunlar deil dimi aldığın jantlar ?
-
Masallah abi , kazasiz belasiz iyi gunlerde binin.
Sade ve çekici :)
-
maşallah araçta resimlerde çok güzel olmuş zaten alçaltılacakmış çok daha iyi olur clear stop ta olursa on numara olur
-
Maşallah araca,cok güzel araç:)
-
masalah basık halını merak ettım bak sımdıı
-
Maşallah.Gördüğüm en sade hazırlanmış;şık Bora'lardan birisi.Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip eder inşallah.
-
ömerim eline sağlık zahmet edip koymuşun fotoları :D
leylek diyenlere küstüm:D 5cmyay 18 jantla bukadar düştü ama coilleri yakında takıyorum az kaldı :D tekerleri çamurlukların içine sokucaz inş.
-
Kazasız belasız. Maşallah. Nasıl bekletiyorsun hala coilleri :)
-
vallaha bi türlü vakit olmadı,ev işleri çocuk falan oldu uğraşıp duruyoz iş güç , kaldı bu zamana kadar..hafta sonu veya haftaya kesin takıcam nasipse..
-
bunlarda benden
-
-
Maşallah Elinize sağlık ama Kocaeli için biraz yüksek kalmış :p :D Sürüngen görünmesi dileğiyle :D
-
Alıntı:
mladi Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız
teşekkürler
Alıntı:
CooLeqenD Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Elinize sağlık ama Kocaeli için biraz yüksek kalmış :p :D Sürüngen görünmesi dileğiyle :D
sağolasın teşekkürler çok iyi dileklerr içerisindeyim bu arlar sürünecek inş...
-
Uğur maşallah geldiğimizde de görmüştük zaten sen de benim gibi leylek spec :) ama senin plakan 41 olmaz yani :D
-
hhaha sağol kardeşim aynen uşakların yanında leylek kalıyo doğru diyon :D bi düşeyim hevesimizi alalım yükseltiriz hatun dayanamaz bu kadar yerde gitmeye ondan sallanıyom biraz da:D
-
uğur abi basmanı bekliyoruz artık :D
-
Basılması Gerek Bu Güzelliğin ;)
-
-
cumartesi sanayideydim takacaktık coilleri oradaki bir usta geçen biride aynısını getirdi taktık araç kütük gibi oldu hiç memnun değiş falan deyince kafamı karıştırdı arkadaj bu alman malı coillerden takan varmı markalar JOM-TA_TECHNİX-V_MAXX BU coillerin hepsi aynı takan varsa bi yardımcı olsun mümkünse
-
Basık hali illaki iyi olacaktır. Önden plakasız çok şık durur kanaatindeyim :D
Maşallahh
-
maşallah kazasız belasızz
-
maşallah basık halini bekliyoruzzz :)
-
Benim aracın üzerinde D2 Coilover var. Ben çok memnunum.
-
-
Alıntı:
HUSNU Nickli Üyeden Alıntı
Benim aracın üzerinde D2 Coilover var. Ben çok memnunum.
üstad araç üzerinde değilken elle bastırdığıda öok sert gibimiydi amortisörleri falan yayları? vs.
-
Çok dikkat etmedim açıkçası. İkinci el almıştım çünkü. Aldığım gibi de taktım araca :)
Sen bence taktır ve biraz kullan